![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj im mají problém i dont vědět, jaké napájení použít pro svůj procesor je napsáno v PSU manuální že má 4 +4 napájecí konektor, ale lze je rozdělit mohu použít všechny 8 nebo jen 4 na q6600?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budete potřebovat pouze jeden 4-pin, ne-li přetaktování Cewy. Ale já bych stejně jednoduše používat jak pro stabilitu, protože váš procesor může být tlačena v určitých app a nebudeme hned, jak stabilní je váš PSU. Bezpečnost především!
|
| |||
| |||
| ok tak mohu použít a jak je zvyklý dělat žádnou újmu? kool i jen připojuje záhlaví vede a nyní i nutnost přiložit .... všechny ostatní. Nyní Co potřebuji pro můj GFX? 6 nebo 8 je to 8800 ultra |
|
| |||
| |||
| Ultra by měla mít 2 6-pin PCI-E napájení konektory pokud Pamatuji správně. A ano, budete potřebovat obojí.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ne, to nebude dělat žádnou škodu. Napětí je upraveno. Opět bych doporučit spojující oba.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| infact o PSU přišel s grafikou vést již připojen, ale je spojen má 6 a 2 pin a karta má 2 6 pinů si muset vzít z 6 +2 konektor a připojit 2 6 pinů? |
|
| |||
| |||
| Zkontrolujte, zda vaše PSU návod pro 2 6-pin PCI-E 12volt kolejiště. Připojení těchto dvou vede ke kartě. 6-pin svíčky jsou aa jediného typu, a bude jen zapadají grafickou kartu, takže si opravdu nemůže pokazit. Vizuálně potvrdit karta má 2 6-pin 12volt porty jako první když jsem opět není 100% jistý.
|
| |||
| |||
| Ano, má šest 2 pin konektory a jeden 6pin pocházející z modulu s 2 pin visí na straně nejsou spojeny i jiné i zapojit do červené 6 pin portu na PSU, manuál říká, že jen pro PCIe, a nikoli periférie takže myslím, že im ok |
|
| |||
| |||
| ok takže nyní je namontována vidím trochu čelo n 3 pinový konektor spolu s grafickou kartou kabel v manuálu je napsáno jeho otáčky ventilátoru pro detekci, ale i cant říct, jakou barvu |
|
| |||
| |||
| hmmm, audio kabel zvyklý dostat slotu na základní desce na dně? |