μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Χρειάζεστε μια μικρή βοήθεια για την οικοδόμηση αυτού του pc απάντηση χρειάζεται ASAP

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9 Μαρτίου, 2008, 02:24
Ομάδα Δωρητών

Default Χρειάζεστε μια μικρή βοήθεια για την οικοδόμηση αυτού του pc απάντηση χρειάζεται ASAP

hey im έχοντας ένα πρόβλημα i dont ξέρει τι βύσμα να χρησιμοποιήσετε για επεξεργαστή μου λέει στο εγχειρίδιο PSU ότι έχει 4 +4 βύσμα, αλλά μπορεί να χωριστεί μπορώ να χρησιμοποιήσω όλα τα 8 ή μόλις 4 για τον q6600;

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 9 Μαρτίου, 2008, 02:32
Ομάδα Δωρητών

Default Χρειάζεστε μια μικρή βοήθεια για την οικοδόμηση αυτού του pc απάντηση χρειάζεται ASAP

Θα πρέπει απλώς μία 4-pin και αν δεν Cewy overclocking.

Αλλά θα ήθελα απλώς να χρησιμοποιούν τα δύο ούτως ή άλλως για τη σταθερότητα, διότι μπορεί να σας cpu ωθούνται σε ορισμένες app του και δεν τον τρόπο με τον πλέον σταθερό σας είναι PSU.

Ασφάλεια πρώτα!

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 9 Μαρτίου, 2008, 02:37
Ομάδα Δωρητών

ok, λοιπόν, μπορούν να χρησιμοποιούν και τα δύο και θα κάνουμε συνηθίζει κάθε βλάβη; Kool i μόνο επισυνάπτεται κεφαλίδα οδηγεί και τώρα πρέπει να αποδίδουν .... όλα τα άλλα.
Τώρα Τι χρειάζομαι για gfx μου; 6 ή 8 το 8800 ένα ultra
Old 9 Μαρτίου, 2008, 02:40
Ομάδα Δωρητών

Η Ultra θα πρέπει να έχει 2 6-pin PCI-E εξουσία υποδοχές αν θυμάμαι καλά.

Και ναι, θα πρέπει και τα δύο.

-Kanoakavirus
Old 9 Μαρτίου, 2008, 02:42
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Cew27 View Post
ok, λοιπόν, μπορούν να χρησιμοποιούν και τα δύο και θα κάνουμε συνηθίζει κάθε βλάβη;
Οχι, δεν θα κάνει καμία βλάβη. Η τάση που έχει ρυθμιστεί. Και πάλι, θα ήθελα να συστήσει τη σύνδεση και τα δύο.

-Kanoakavirus
Old 9 Μαρτίου, 2008, 02:42
Ομάδα Δωρητών

infact το PSU ήρθαν με γραφικά οδηγήσει ήδη συνδεθεί αλλά το ένα έχει συνδεθεί 6 και με 2 pin και η κάρτα έχει 2 6 ακίδων Χρειάζεται να βγάζουν το 6 +2 υποδοχή και αποδίδουν 2 6 καρφίτσες;
Old 9 Μαρτίου, 2008, 02:45
Ομάδα Δωρητών

Ελέγξτε τις οδηγίες για το PSU 2 6-pin PCI-E 12volt σιδηροτροχιών.

Συνδέστε τις δύο αυτές οδηγεί στην κάρτα. Το 6-pin βύσματα είναι του ιδίου τύπου και aa θα ταιριάζει μόνο μία κάρτα γραφικών, έτσι ώστε να μπορεί, πραγματικά, δεν πάει στραβά.

Visually επιβεβαιώσει η κάρτα έχει 2 6-pin 12volt λιμένων ως πρώτη και αν είμαι, και πάλι, δεν 100% σίγουρος.

-Kanoakavirus
Old 9 Μαρτίου, 2008, 02:49
Ομάδα Δωρητών

ναι, τι έχουν 2 έξι υποδοχές βύσματος και έχω ένα 6pin προέρχονται από την ενότητα με τα 2 pin που κρέμονται στο πλάι και ένα άλλο που δεν συνδέονται i εμβυσματώνεται στο κόκκινο 6 pin PSU για το λιμάνι, το εγχειρίδιο λέει υπάρχει μόνο για pcie και δεν περιφερειακά Πιστεύω λοιπόν im ok
Old 9 Μαρτίου, 2008, 02:52
Ομάδα Δωρητών

ok τώρα το βλέπω εγκατασταθεί λίγο μέτωπο
n 3 pin connector μαζί με την κάρτα γραφικών καλώδιο στο εγχειρίδιο λέει rpm ανεμιστήρα για την ανίχνευση, αλλά θ επίκλισης πω το χρώμα
Old 9 Μαρτίου, 2008, 03:00
Ομάδα Δωρητών

hmmm, το καλώδιο ήχου συνηθίζει φθάσουν την υποδοχή στη μητρική πλακέτα στο κάτω μέρος;

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Canon MP160 ..... Βοήθεια χρειάζεται ASAP adam2 Digital Imaging & Printers 2 8 Ιαν 2008 19:09
Ανάγκη να αποφασίσει ... απάντηση χρειάζεται ASAP Cew27 Γενική Συζήτηση Hardware 15 8 Νοε 2007 14:28
Βοήθεια χρειάζεται ASAP tufc2000 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 4 22 Οκτ 2007 14:46
Sloooow internet απαντήστε ASAP Cew27 Γενικά Λογισμικό Chat 11 1 Οκτ. 2007 09:45
Νέα οικοδομήσουμε χρειάζονται βοήθεια Ken.p Γενική Συζήτηση Hardware 3 20 Αυγ 2007 04:24
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.