![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey im έχοντας ένα πρόβλημα i dont ξέρει τι βύσμα να χρησιμοποιήσετε για επεξεργαστή μου λέει στο εγχειρίδιο PSU ότι έχει 4 +4 βύσμα, αλλά μπορεί να χωριστεί μπορώ να χρησιμοποιήσω όλα τα 8 ή μόλις 4 για τον q6600;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει απλώς μία 4-pin και αν δεν Cewy overclocking. Αλλά θα ήθελα απλώς να χρησιμοποιούν τα δύο ούτως ή άλλως για τη σταθερότητα, διότι μπορεί να σας cpu ωθούνται σε ορισμένες app του και δεν τον τρόπο με τον πλέον σταθερό σας είναι PSU. Ασφάλεια πρώτα!
|
| |||
| |||
| ok, λοιπόν, μπορούν να χρησιμοποιούν και τα δύο και θα κάνουμε συνηθίζει κάθε βλάβη; Kool i μόνο επισυνάπτεται κεφαλίδα οδηγεί και τώρα πρέπει να αποδίδουν .... όλα τα άλλα. Τώρα Τι χρειάζομαι για gfx μου; 6 ή 8 το 8800 ένα ultra |
|
| |||
| |||
| Η Ultra θα πρέπει να έχει 2 6-pin PCI-E εξουσία υποδοχές αν θυμάμαι καλά. Και ναι, θα πρέπει και τα δύο.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Οχι, δεν θα κάνει καμία βλάβη. Η τάση που έχει ρυθμιστεί. Και πάλι, θα ήθελα να συστήσει τη σύνδεση και τα δύο.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| infact το PSU ήρθαν με γραφικά οδηγήσει ήδη συνδεθεί αλλά το ένα έχει συνδεθεί 6 και με 2 pin και η κάρτα έχει 2 6 ακίδων Χρειάζεται να βγάζουν το 6 +2 υποδοχή και αποδίδουν 2 6 καρφίτσες; |
|
| |||
| |||
| Ελέγξτε τις οδηγίες για το PSU 2 6-pin PCI-E 12volt σιδηροτροχιών. Συνδέστε τις δύο αυτές οδηγεί στην κάρτα. Το 6-pin βύσματα είναι του ιδίου τύπου και aa θα ταιριάζει μόνο μία κάρτα γραφικών, έτσι ώστε να μπορεί, πραγματικά, δεν πάει στραβά. Visually επιβεβαιώσει η κάρτα έχει 2 6-pin 12volt λιμένων ως πρώτη και αν είμαι, και πάλι, δεν 100% σίγουρος.
|
| |||
| |||
| ναι, τι έχουν 2 έξι υποδοχές βύσματος και έχω ένα 6pin προέρχονται από την ενότητα με τα 2 pin που κρέμονται στο πλάι και ένα άλλο που δεν συνδέονται i εμβυσματώνεται στο κόκκινο 6 pin PSU για το λιμάνι, το εγχειρίδιο λέει υπάρχει μόνο για pcie και δεν περιφερειακά Πιστεύω λοιπόν im ok |
|
| |||
| |||
| ok τώρα το βλέπω εγκατασταθεί λίγο μέτωπο n 3 pin connector μαζί με την κάρτα γραφικών καλώδιο στο εγχειρίδιο λέει rpm ανεμιστήρα για την ανίχνευση, αλλά θ επίκλισης πω το χρώμα |
|
| |||
| |||
| hmmm, το καλώδιο ήχου συνηθίζει φθάσουν την υποδοχή στη μητρική πλακέτα στο κάτω μέρος; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Canon MP160 ..... Βοήθεια χρειάζεται ASAP | adam2 | Digital Imaging & Printers | 2 | 8 Ιαν 2008 19:09 |
| Ανάγκη να αποφασίσει ... απάντηση χρειάζεται ASAP | Cew27 | Γενική Συζήτηση Hardware | 15 | 8 Νοε 2007 14:28 |
| Βοήθεια χρειάζεται ASAP | tufc2000 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 22 Οκτ 2007 14:46 |
| Sloooow internet απαντήστε ASAP | Cew27 | Γενικά Λογισμικό Chat | 11 | 1 Οκτ. 2007 09:45 |
| Νέα οικοδομήσουμε χρειάζονται βοήθεια | Ken.p | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 20 Αυγ 2007 04:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |