![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej im vlasništvo problem ja dont znati što power konektor koristiti za moj procesor piše u priručniku PSU da je 4 +4 konektor napajanja, ali se može podijeliti mogu iskoristiti svih 8 ili samo 4 za Q6600?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Youll 'jedini potreba neki 4-pin, ako ne i overclocking Cewy. Ali ja bih koristiti oba ionako samo za stabilnost, jer vaš CPU svibanj biti potisnut u određenim app i mi ne sad koliko je stabilan vaš PSU. Sigurnost na prvom mjestu!
|
| |||
| |||
| u redu tako da ja mogu koristiti oba i Internet navika obaviti bilo koju štetu? kool ja pravedan privržen zaglavlje vodi i sada trebam da priložite .... svi ostali. što sada činiti ja potreba za moj gfx? 6 ili 8 svojih 8800 Ultra |
|
| |||
| |||
| Ultra trebaju imati 2 6-pin PCI-E konektora snage ako se sjećam ispravno. I da, trebat će vam oboje.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ne, to neće učiniti nikakvu štetu. Napon je regulirano. Opet, ja bih preporučiti povezivanje oba.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| infact PSU sa došla grafika već olovo povezani, ali onaj povezan ima 6 i 2 pin i kartica ima 2 6 pinova moram izvaditi 6 +2 konektor i priložite 2 6 igle? |
|
| |||
| |||
| Provjerite svoje upute za PSU 2 6-pin PCI-E 12Volt tračnice. Spojite ta dva dovodi do kartice. 6-pinski utikač su AA jednog tipa i ako će samo stati grafičku karticu tako da stvarno ne možete pogriješiti. Vizualno potvrditi karticu nema 2 6-pin 12Volt luka kao prvi iako sam, opet, nije 100% siguran.
|
| |||
| |||
| da ona ima 2 šesterokrevetna pin konektora i imam neki 6pin dolaze iz modula s 2 pin vješanje na stranu nije spojen, a drugi sam priključena na crvenom luku na 6 pin PSU, priručnik kaže da postoji samo za PCIe, a ne periferne jedinice tako da mislim da im ok |
|
| |||
| |||
| u redu tako da sada instalirani vidim malo čelo n 3 pin konektor zajedno sa kabela grafička kartica u priručniku kaže svoje obrtaja ventilatora za otkrivanje ali ja licemjerje reći boju |
|
| |||
| |||
| hmmm, navika audio kabel do utor na matičnoj na dnu? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Canon MP160 ..... potrebna pomoć ASAP | adam2 | Digital Imaging & Pisači | 2 | 8. siječanj 2008 19:09 |
| Trebate odlučiti ... Odgovor je potrebno što prije | Cew27 | General Hardware Chat | 15 | 8. studeni 2007 14:28 |
| Pomoć potrebno što prije | tufc2000 | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 22. listopad 2007 14:46 |
| Sloooow internet odgovorite što prije | Cew27 | Općenito Software Chat | 11 | 1. listopad 2007 09:45 |
| Novi graditi pomoć potrebna | Ken.p | General Hardware Chat | 3 | 20. kolovoz 2007 04:24 |
| Thread Tools | |
| |