![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey im egy probléma I dont know what teljesítmény csatlakozót használja a saját processzor azt mondja a psu kézikönyv arról, hogy a 4 +4 teljesítmény-csatlakozó, de lehet megosztani tudom használni mind a 8 vagy csak 4 a q6600?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak akkor kell egy 4-tűs ha nem overclocking Cewy. De én szeretném használni mindkét egyébként csupán a stabilitást, mert a CPU lehet tolni egyes app van, és nem tudod, milyen stabil a psu van. Első a biztonság!
|
| |||
| |||
| OK így tudom használni mindkét szokás, és semmilyen kárt? kool csak csatolni a fejléc vezet, és most kell csatolni .... a többiek. Most mit tudok az én gfx? 6 vagy 8, hogy a 8800 Ultra |
|
| |||
| |||
| Az Ultra kellene 2 6-tűs PCI-E hálózati csatlakozók, ha jól emlékszem. És igen, akkor szüksége lesz mindkettő.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Nem, nem lesz semmi rosszat. A feszültséget szabályozza. Még egyszer, én is ajánlom kapcsoló.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| infact a psu jött egy grafikus vezet már csatlakoztatva, de az egyik kapcsolódik a 6. és a 2-PIN-kódot és a kártya 2 6 pins tudok, hogy a 6 +2 csatlakozót és csatolja 2 6 pins? |
|
| |||
| |||
| Ellenőrizze a tápegység utasításokat a 2 6-tűs PCI-E 12volt sínekhez. Csatlakoztassuk a két vezet a kártyát. A 6-pin csatlakozók AA egyetlen típusú és csak akkor illeszkedik egy grafikus kártya, így tényleg nem lehet baj. Szemrevételezéssel megerősítené a kártyát nem kell 2 6-tűs portok 12volt első bár, mint én vagyok, megint nem 100% biztos.
|
| |||
| |||
| igen, 2 nem is hat tűs csatlakozóval, és nekem van egy 6pin érkező modul a 2 pin lógott az oldalon nem kapcsolódik egy másik i csatlakoztatva a piros 6 tűs port a PSU, a kézikönyv azt mondja, nem csak a PCIe, és nem perifériák Úgy gondolom im OK |
|
| |||
| |||
| OK most látom, hogy telepítve egy homlokon n 3 tűs csatlakozóval együtt a grafikus kártya kábel a kézikönyv azt mondja, hogy a ventilátor fordulatszám felderítése de cant tell a színes |
|
| |||
| |||
| hmmm, az audiokábellel szokás elérheti a nyílásba, az alaplap alján? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Canon MP160 ..... Help needed ASAP | adam2 | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 8. január 2008 19:09 |
| Kell döntenie, hogy ... válasz szükséges asap | Cew27 | Általános fémáru Chat | 15 | 8. november 2007 14:28 |
| Help needed asap | tufc2000 | Drives & Removable Media | 4 | 22. október 2007 14:46 |
| Sloooow internet válaszoljon asap | Cew27 | General Chat szoftver | 11 | 1. október 2007 09:45 |
| Új segíteni kell építeni | Ken.p | Általános fémáru Chat | 3 | 20. augusztus 2007 04:24 |
| Téma eszközök | |
| |