![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey im kam problēmas Nezinu ko power connector izmantot manu procesors ir teikts psu rokasgrāmatu, kas ir 4 +4 power connector, bet to var sadalīt es varu izmantot visas 8 vai tikai 4 Q6600?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums būs nepieciešama tikai viena 4-pin ja ne overclocking Cewy. Bet es gribētu izmantot gan tik vienkārši stabilitāti, jo jūsu cpu var nospiest dažas app's un mēs tagad kā stabila Jūsu psu is. Safety first!
|
| |||
| |||
| ok, lai es varētu izmantot gan, un to paradis darīt nodarīto? kool es tikai pievienota galvene rezultātā, un tagad man ir nepieciešams pievienot .... visiem pārējiem. now what do i need manu gfx? 6 vai 8 tā 8.800 ultra |
|
| |||
| |||
| Ultra vajadzētu būt 2 6-pin PCI-E VGA BAROŠANAS connectors ja es atceros pareizi. Un jā, jums abiem.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Nē, tas nenotiks nekāda veida kaitējumu. Spriegumu tiek regulēta. Atkal, es ieteiktu tos abus savieno.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| infact psu ieradās ar grafikas svinu jau ir pieslēgta, bet viens savienots ir 6 un 2 tapas un kartē ir 2 6 pins do i need to izņemt 6 +2 savienotāju un pievieno 2 6 pins? |
|
| |||
| |||
| Pārbaudiet savu psu instrukcijas 2 6-pin PCI-E 12volt sliedēm. Savienot šos divus izraisa karti. 6-pin sveces ir aa viena tipa un tikai piemērots grafikas karte, lai jūs tiešām nevar noiet greizi. Vizuāli apstiprināt karti tas ir 2 6-pin 12volt ostās pirmajā taču, kā es esmu, atkal, nav 100% pārliecināts.
|
| |||
| |||
| jā tas ir 2 seši pin connectors, un man ir viens 6pin no moduli ar 2 kontaktu karājas pie blakus nav saistītas un cita i pieslēgts sarkanās 6 pin ports PSU rokasgrāmata saka, ka tikai uz PCI, bet ne perifērijas tāpēc es domāju, im ok |
|
| |||
| |||
| ok tik tagad tā uzstādīta redzu maz uzacu n 3 pin connector kopā ar grafikas karti kabeli rokasgrāmatā ir teikts tā, lai apgriezieniem ventilatora atklāšanas bet nevaru pateikt krāsa |
|
| |||
| |||
| hmmm, audio kabelis paradis sasniegt slots uz mātesplates pie grunts? |
![]() |
|
| Bookmarks |