![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey im o problem i dont know what wtyczki do użytku dla mojego procesora mówi PSU w podręczniku, że posiada 4 +4 wtyczki, ale może być podzielona mogę korzystać z wszystkich 8 lub 4 dla q6600?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Konieczne będzie jedynie jeden 4-pin, jeżeli nie Cewy overclockingu. Ale i tak jak użyć po prostu dla stabilności naszego procesora, ponieważ może być wciśnięty w niektórych aplikacji i nie teraz, jak stabilny jest twój PSU. Bezpieczeństwo przede wszystkim!
|
| |||
| |||
| ok, więc można używać zarówno i wont to żadnej szkody? kool i załączony tylko nagłówka i prowadzi teraz muszę dołączyć .... wszystkich innych. Co mam teraz potrzebę mojej gfx? 6 lub 8 its an 8800 Ultra |
|
| |||
| |||
| Ultra powinny mieć 2 6-pinowe PCI-E złącza zasilania, jeśli dobrze pamiętam. I tak, musisz obu.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Nie, to nie będą robić żadnych szkód. Napięcie jest regulowane. Again, I'd zaleca łączącą oba te elementy.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| infact w PSU przyszedł z grafiki prowadzić już podłączone, ale to związane jest 6 i 2-pin i karta ma 2 6 kołków Czy muszę wykupić w 6 +2 złącza i dołączyć 2 6 szpilki? |
|
| |||
| |||
| Sprawdź swoją PSU instrukcji dla 2 6-pinowe PCI-E 12volt szynach. Łączenie tych dwóch prowadzi do karty. W 6-pinowe wtyczki są z jednego typu AA i tylko pasuje do karty graficznej, tak naprawdę nie mogą być błędne. Wizualnie potwierdzić karty ma 2 6-pinowe porty 12volt pierwsze choć jak ja jestem, jeszcze raz, a nie 100% pewności.
|
| |||
| |||
| tak to ma sześć 2 pinowe złącza i mam jeden 6pin pochodzących z modułu z 2 pin wiszące na stronie nie są połączone i podłączone do innego i czerwone 6 pin portu w PSU, instrukcja mówi nie tylko dla PCIe, a nie peryferyjne tak myślę, że im ok |
|
| |||
| |||
| ok, tak teraz zainstalowane widzę nieco czoło n 3 pinowe złącza wraz z kartą graficzną kabla w podręczniku mówi rpm wentylatora do jego wykrywania, ale i cant tell kolor |
|
| |||
| |||
| hmmm, kabel audio wont dotrzeć do gniazda na płycie głównej na dole? |
![]() |
|
| Zakładki |