![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hei im având o problemă i dont know ce putere conector de a utiliza pentru procesor mi se spune în PSU manual care are un conector 4 +4 putere, dar poate fi împărţită nu i utiliza toate cele 8 sau doar 4 pentru q6600?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Veţi avea nevoie doar de 4-un ac de păr, dacă nu overclocking Cewy. Dar aş folosi ambele oricum, pentru că pur şi simplu pentru stabilitate, procesorul poate fi împins în anumite app lui şi acum nu avem cum vă PSU este stabilă. Siguranţa prima!
|
| |||
| |||
| ok ca sa ma pot folosi ambele şi aceasta obiceiul face nici un rău? Kool Am ataşat antetul conduce şi acum am nevoie să ataşaţi .... toate celelalte. acum ce am nevoie pentru gfx meu? 6 sau 8 la un 8800 ultra |
|
| |||
| |||
| Ultra ar trebui să aibă 2 6-pin PCI-E conectori de putere, dacă îmi amintesc corect. Şi da, veţi avea nevoie de ambele.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Nu, el nu va face nici un rău. De tensiune este reglementată. Din nou, mi-ar recomanda conectarea ambele.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| PSU de fapt a venit cu o grafică conduce deja conectat, dar de o legătură are 6 şi un ac de păr şi 2 de carte de-a 2 6-pin nu am nevoie sa o iau pe cel de-al 6 2 conector şi ataşaţi 2 6 pin? |
|
| |||
| |||
| Verificaţi-vă PSU de instalare pentru 2 6-pin PCI-E 12volt şine. Conectaţi cele două duce la un astfel de card. Cele 6 pini sunt prize de aa singur tip şi va potrivi doar o placă grafică cu adevărat, astfel încât să nu poate merge prost. Vizual confirma carte are 2 6 pini 12volt porturi prima deşi ca eu sunt, din nou, nu 100% sigur.
|
| |||
| |||
| da-l mai are 2 conectori de şase PIN şi am o 6pin vine de la modul cu 2 PIN agăţat la partea care nu au legătură şi un alt i conectat la portul de aderenţă roşu 6 pe PSU, manualul spune acolo doar pentru pcie şi nu periferice aşa cred im ok |
|
| |||
| |||
| ok acum sa instalat i se vedea un pic fruntea N 3 aderenţă conector împreună cu placă grafică cablu în manual se spune sa rpm ventilator pentru detectarea, dar spune-i cant la culoare |
|
| |||
| |||
| Hmmm, cablu audio obiceiul de a ajunge la slot de pe placa de bază în partea de jos? |
![]() |
|
| Marcaje |