![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj im majú problém i dont vedieť, aké napájanie použiť pre svoj procesor je napísané v PSU manuálna že má 4 +4 napájací konektor, ale možno ich rozdeliť môžem použiť všetky 8 alebo len 4 na q6600?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budete potrebovať len jeden 4-pin, ne-li přetaktování Cewy. Ale já bych rovnako jednoducho používať ako pre stabilitu, pretože váš procesor môže byť tlačené v niektorých app a nebudeme hneď, ako stabilný je váš PSU. Bezpečnosť predovšetkým!
|
| |||
| |||
| ok tak môžem použiť a ako je zvyknutý robiť žiadnu ujmu? kool i len pripája záhlavie vedie a teraz aj potrebu priložiť .... všetky ostatné. Teraz Čo potrebujem pre môj GFX? 6 alebo 8 je to 8800 ultra |
|
| |||
| |||
| Ultra by mala mať 2 6-pin PCI-E napájanie konektory ak Pamätám správne. A áno, budete potrebovať oboje.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Nie, to nebude robiť žiadnu škodu. Napätie je upravené. Opäť by som odporučiť spájajúcej obidva.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| infact o PSU prišiel s grafikou viesť už pripojený, ale je spojený má 6 a 2 pin a karta má 2 6 pinů si musieť zobrať z 6 +2 konektor a pripojiť 2 6 pinů? |
|
| |||
| |||
| Skontrolujte, či vaša PSU návod pre 2 6-pin PCI-E 12volt koľajiska. Spojenie týchto dvoch vedie ku karte. 6-pin sviečky sú aa jediného typu, a bude len zapadajú grafickú kartu, takže si naozaj nemôže pokazit. Vizuálne potvrdiť karta má 2 6-pin 12volt porty ako prvé keď som opäť nie je 100% istý.
|
| |||
| |||
| Áno, má šesť 2 pin konektory a jeden 6pin pochádzajúce z modulu s 2 pin visí na strane nie sú spojené aj iné aj zapojiť do červenej 6 pin portu na PSU, manuál hovorí, že len pre PCIe, a nie periférie takže myslím, že im ok |
|
| |||
| |||
| ok takže teraz je inštalovaná vidím trochu čelo n 3 pinový konektor spolu s grafickou kartou kábel v manuáli je napísané jeho otáčky ventilátora pre detekciu, ale i cant povedať, akú farbu |
|
| |||
| |||
| hmmm, audio kábel zvyknutý dostať slotu na základnej doske na dne? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Canon MP160 ..... Pomoc potrebné ASAP | adam2 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 8. január 2008 19:09 |
| Musieť rozhodnúť ... odpovedať potrebné asap | Cew27 | Všeobecné Hardware Chat | 15 | 8. november 2007 14:28 |
| Pomoc potrebné asap | tufc2000 | Drives & Removable Media | 4 | 22. októbra 2007 14:46 |
| Sloooow internetových prosím odpovedzte asap | Cew27 | Všeobecné Software Chat | 11 | 1 októbra 2007 09:45 |
| Nové pomáhajú budovať potrebné | Ken.p | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 20. augusta 2007 04:24 |
| Thread Tools | |
| |