![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
хеј им је проблем што ја донт кноткле шта поуер конектор на коришћење за мој процесор пише у приручнику псу да он има 4 +4 поуер конектор, али може бити раздвојени могу користити свих 8 или само 4 за к6600?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ћете требати само један 4-пински ако не и Оверцлоцкинг Цеуы.
Али ја бих свеједно једноставно користити и за стабилност јер ваш ЦПУ мај бити гурнула у одређеним апп и сад ми не колико је стабилан ваш псу. Сигурност на првом месту!
|
|
|
|||
|
|||
|
ок, тако да могу да користе оба и навика да урадите било коју штету? коол сам прикључен заглављу води и сада ми треба придати .... сви остали.
сада Шта ми треба за мој гфкс? 6 или 8 њен један 8800 ултра |
|
|
|||
|
|||
|
Тхе Ултра требало да има 2 6-пин ПЦИ-е конектора напајања ако сјећам исправно.
И да, мораћете ће вам обоје.
|
|||
|
|||
|
Не, то неће учинити било коју штету. Напона је регулисано. Опет, Лекар је такође препоручио бих повезивању обоје.
|
|||
|
|||
|
инфацт псу је дошао са графиком довести већ повезани, али онај повезан има 6 и 2 пин и картица је 2 6 Кочић ми треба да узму у 6 +2 конектор и приложите 2 6 игле?
|
|
|
|||
|
|||
|
Проверите свој псу упутства за 2 6-пин ПЦИ-е 12волт шина.
Карика ове две води на картици. Тхе 6-пин утикачи су АА једног типа и да ће стати само једном графичком картицом, тако да стварно не могу поћи по злу. Визуелно потврдити картица има 2 6-пин 12волт портова као први иако сам, опет, није 100% сигуран.
|
|||
|
|||
|
Да он не имати 2 шест пин конектора и ја имати један 6пин долазе из модул са 2 пин вешање на страни није спојен, а други сам прикључен на црвену 6 пин порт на псу, приручника говори се само за пцие а не периферне па мислим да им ок
|
|
|
|||
|
|||
|
ок то сад његова инсталиран видим мало обрве
н 3 пин конектор заједно са графичком картицом кабла у приручнику пише својој рпм вентилатора за откривање, али ја лицемјерје рећи цолор |
|
|
|||
|
|||
|
хммм, аудио кабл навика Достигли слот на матичној плочи на дну?
|