![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey Sohbet problem I dont benim işlemci için bu PSU bu bir 4 4 güç konektörü vardır ancak manuel bölünmüş olabilir diyor kullanmaya ne güç konektörü biliyorum kalmadan bütün 8 veya 4 q6600 için kullanılır?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer Cewy overclock değil sadece bir 4-pin gerekir. Çünkü işlemci belirli uygulaması ve biz şimdi nasıl PSU sağlam yapmak is sıkışmak Mayıs Ama istikrar hem zaten sadece için kullanmak istiyorum. Önce güvenlik!
|
| |||
| |||
| tamam ben kullanabilirsiniz ve herhangi bir zarar alışkanlık? kool Sadece başlık bağlı ve şimdi tüm diğerleri .... eklemek gerekir neden olmaktadır. Şimdi ne Gfx için gerekli mi? 6 veya 8 onun bir 8800 Ultra |
|
| |||
| |||
| Ultra 2 6 olmalıdır-pin PCI-E güç bağlayıcı Eğer doğru hatırlıyorum. Ve evet, her iki gerekir.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Hayır, herhangi bir zarar değil. Gerilim düzenlenmiştir. Yine, ben de bağlanma tavsiye ediyorum.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| bu PSU infact bir grafik zaten ama bağlı kurşun bir bağlı ve 6 olan 2 pin ve kart 2 6 iğne ile geldi i 6 2 konektörü çıkar ve 2 6 iğne eklemek gerekiyor? |
|
| |||
| |||
| 2 6-pin PCI-E 12volt raylar için PSU talimatları kontrol edin. Kartın bu iki neden bağlayın. 6-pin fişlerini AA tek tip ve ancak bu sayede gerçekten yanlış olmadan bir grafik kartı sığmaktadır. Görme 2 6 var-12volt portları ilk pinli kart onaylamak olsa da, yine% 100 emin değilim.
|
| |||
| |||
| evet bu 2 altı pinli bağlayıcı ve i var ve bir 6pin 2 pinli yan bağlı değil asılı olan modülü gelen bir başka i PSU PCIe değil, elle var diyor sadece üzerinde kırmızı 6 pinli bağlantı noktasına takılı çevre öylesine i düşünmek Sohbet tamam |
|
| |||
| |||
| tamam şimdi kendi yüklü Biraz kaş görmek bir grafik kartı kablosu ile birlikte n 3 pin konnektör elle o devir hayranıyım algılama ama rengini söyle cant onun için söylüyor |
|
| |||
| |||
| Hmmm, ses kablosu alışkanlık anakart üzerinde altındaki yuvaya ulaşmak? |
![]() |
|
| Bookmarks |