![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey Im що мають проблеми я не знаю, що роз'єм живлення використовувати для мого процесора сказано в керівництві, що блок живлення має 4 4 роз'єми харчування, але може бути розділене я можу використовувати всі 8 або тільки для 4 Q6600?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам потрібен тільки один 4-контактний, якщо не розгону Cewy. Але я б все одно будуть використані як просто для стабільності, оскільки ваш процесор може потрапити в певну ок, і ми не зараз, як стабільний вашому БП. Безпека перш за все!
|
| |||
| |||
| OK, щоб я міг використовувати як і звичай робити ніякої шкоди? Kool Я просто додає заголовків призводить і тепер необхідно докласти .... всі інші. Зараз Що мені потрібно для моєї GFX? 6 або 8 своїй 8800 Ultra |
|
| |||
| |||
| Ultra повинна мати 2 6-контактних PCI-E роз'єму живлення, якщо я правильно пам'ятаю. І так, вам потрібно два.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ні, це не буде якої-небудь шкоду. Регулює напругу. Знову ж таки, я б порекомендував підключенні обох.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Infact БП поставляється з графічною привести вже підключені, але один з яких підключений має 6 і 2 штифта і карти 2 6 штирьков мені потрібно, щоб вивезти 6 2 роз'єми і прикріпіть шпильками 2 6? |
|
| |||
| |||
| Перевірте ваші інструкції БП для 2 6-контактних PCI-E 12volt рейок. Зв'язок цих двох призводить до карти. 6-контактні вилки мають одного типу AA і підійде тільки графічної карти, тому ви не помилилися. Візуально перевірити карта має 2 6-контактний 12volt порти перше хоча, як я, знову ж таки, не впевнений на 100%.
|
| |||
| |||
| Та в нього є 2 шість контактних роз'єму, і я один 6pin Виходячи з модуля з 2 Pin завісу в сторону не пов'язаний і ще я поєднав у Червону 6 контактний порт на БП, сказано в керівництві існує тільки для PCIe, а не Периферія Тому я думаю, їм OK |
|
| |||
| |||
| ИТАК, тепер його встановлена я бачу мало лоб N 3-контактний роз'єм разом з кабелем графічної карти в керівництві він стверджує, що її для виявлення мін вентилятор, але я можу сказати кольори |
|
| |||
| |||
| Ммм, аудіо звичай досягти кабелю в гніздо на материнській платі на дно? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Canon MP160 ..... Help Needed ASAP | ADAM2 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 8 січня 2008 19:09 |
| Необхідно прийняти рішення ... Відповідь необхідно якомога швидше | Cew27 | Генеральний обладнання чат | 15 | 8 листопада 2007 14:28 |
| Допомога необхідна якомога швидше | tufc2000 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 22 жовтня 2007 14:46 |
| Sloooow інтернет дайте відповідь як можна швидше | Cew27 | General Software чат | 11 | 1 жовтня 2007 09:45 |
| Нові побудувати необхідну допомогу | Ken.p | Генеральний обладнання чат | 3 | 20 серпня 2007 04:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |