по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Имате нужда от някакъв съвет

Reply

Нишка Инструменти
Old 22 юли 2007, 03:37
Новите държави Група

Default Имате нужда от някакъв съвет

някой ми кажете дали това е добра сделка и ако той ще се пуска някоя игра в момента.

~
Intel Core 2 805 процесор
1024MB DDRII 667
200GB Samsung Твърд диск
EQS Core 2 Duo Deluxe дънни платки
NEC DVD ReWriter ND5170A 18x Dual слой & Dual Формат
ASUS Хибридни Цифрови & Аналогов TV тунер с медиите и софтуер за отдалечен контрол
CyberLink PowerCinema Media Center пакет
128MB ATI X300 SMA Графики
56,6 v92 Модем
8 Channel Звук (7,1 съраунд звук)
8x USB2 Пристанища
10/100 Ethernet LAN Адаптер
Мини кула Куфар
19 "широкоекранен High Definition TFT екран 5MS - Ultra Бързо & Стилен екран
Logitech Безжична мултимедийна клавиатура
Logitech Безжична оптична мишка
Logitech 2,1 Тонколони система с Субуфер
НАПРЕД Nero CD & DVD Писане Софтуер
Windows XP Начало SP2

за
£ 450
Old 22 юли 2007, 04:03
Номер на групата

HI стъпки.

Това не е лоша сделка за парите, но аз не трябва да разгледа на игрите в него.

В графична карта е за най-лош модел можете да получите, неговите дори не е вярно, посветен карта, тъй като краде система овен, както добре.

На процесора е Pentium D 805, A въшлив чип за игри да бъдат справедливи, но overclockable добре, ако този ви нещо.

Най-долу ред: Ако искате системата за игрални тогава определено отида другаде.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 22 юли 2007, 08:39
Новите държави Група

ако не беше да се получи и преустроени на графични карти на едно много по-добре да си мислиш, че ще играят на игри и

Аз просто искам да се получи персонален компютър, който ще играе повечето игри изложени днес и може би да бъде в състояние да направи Crysis, когато той излиза с ниски настройки
Old 22 юли 2007, 08:42
Администратор Група

Къде е този компютър от стъпки?

Едно дружество, или са ви сграда?

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 юли 2007, 10:32
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от RUNDOWN666 View Post
ако не беше да се получи и преустроени на графични карти на едно много по-добре да си мислиш, че ще играят на игри и

Аз просто искам да се получи персонален компютър, който ще играе повечето игри изложени днес и може би да бъде в състояние да направи Crysis, когато той излиза с ниски настройки
За съжаление стъпки Crysis е DX10 игра вие ще трябва да имат Vista като на

Това означава, тогава ви е необходим минимум от 2 GB овен за игрални машини, както Vista е ресурс гладни, много повече, отколкото XP.

Също така ще се нуждаят от DX10 способни карти, както и от всички сметки много добра съдийствам от това, което сте чели Crysis изисквания.

На върха на тази процесора няма да помогне много и може наистина да доведе до някои тесните въпреки че аз подозирам ще се размине с това в резолюцията на вашия монитор.

За да бъде откровен, аз мисля, че трябва да си спецификационен цялото изграждане, ако искате да играете Crysis по всяко достойни framerate или детайл настройки.

За картата но аз мисля, че трябва да бъдат насочени към нещо от 320mb 8800GTS сортът да бъде откровен.

Съжаляваме да сложите downer по него, но аз съм задължен да ти дам честен отговор както Бих искал да кажа, че всичко е добре и ще бъде много разочарован се играе играта за първи път.

-Kanoakavirus
Old 22 юли 2007, 22:39
Новите държави Група

Няма проблем Алекс Im не много добър в хардуерната част на компютърни така му хубаво да знаете хора са готови да помогнат и не е просто да ми кажеш да купя някои боклук благодаря ти

и да се Дейв хибридни му от компанията, ако ви интересува
Old 22 юли 2007, 22:41
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Алекс View Post
За съжаление стъпки Crysis е DX10 игра вие ще трябва да имат Vista като на

Това означава, тогава ви е необходим минимум от 2 GB овен за игрални машини, както Vista е ресурс гладни, много повече, отколкото XP.

Също така ще се нуждаят от DX10 способни карти, както и от всички сметки много добра съдийствам от това, което сте чели Crysis изисквания.

На върха на тази процесора няма да помогне много и може наистина да доведе до някои тесните въпреки че аз подозирам ще се размине с това в резолюцията на вашия монитор.

За да бъде откровен, аз мисля, че трябва да си спецификационен цялото изграждане, ако искате да играете Crysis по всяко достойни framerate или детайл настройки.

За картата но аз мисля, че трябва да бъдат насочени към нещо от 320mb 8800GTS сортът да бъде откровен.

Съжаляваме да сложите downer по него, но аз съм задължен да ти дам честен отговор както Бих искал да кажа, че всичко е добре и ще бъде много разочарован се играе играта за първи път.

Така че, ако аз осъвременяване на овена, който бе планирал да правиш coz Схванах евтини всъщност.
и актуализира процесор и графична карта ще бъде доста подредено машина или е, че не possbile coz аз бях най-вече се интересуват от всичко друго с него, както и доста евтини coz аз мога надграждане до 22 "екран, както и за тур допълнително £ 40
Old 23 юли 2007, 01:32
Администратор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от RUNDOWN666 View Post

и да се Дейв хибридни му от компанията, ако ви интересува

£ 450 не е лошо от една компания обмисля там е TFT там.

Аз съм се познае това е Дел?

Но вие искате още по-добре ще бъде за недвижими Core 2 Duo и достойни GFX карта.

Какво правят те цената Core 2 Duo за машините?
Old 5 август 2007, 02:54
gkr
Член Група

Когато искате TFT монитор и Core 2 Duo процесор на разходите, ще отида. цената, която са посочени, не може да бъде достатъчно. Но си струва да приемате това конфигурация.
Old 8 август 2007, 06:16
Забранени група

Мисля, че неговата голяма доза в зависимост от цената и аз трябва да кажа, че вие трябва да върви напред с това! Всичко, което чувствам като му съвсем обикновени, можете да го надстроите от разходите малко пари за нея, но, мисля, че му веднъж в живота си оферта .......
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Нуждаете се от помощ & Advice dfresh27 Общи Хардуер Чат 2 27 Дек 2008 05:49
Нуждаете се от консултации относно които Уеб Cam да приемате CompMadness84 Digital Imaging & Принтери 3 12 май 2008 г. 16:02
Търсите малко съвети ... derrenb Уеб дизайн, Хостинг & SEO 3 1-во Фев 2008 04:49
Имате нужда от някакъв съвет jsfs Лаптопи, Mobiles & текст 1 3 Дек 2007 16:53
Имате нужда от малко помощ тук PLZ Albop Общи Хардуер Чат 1 10 Окт 2007 08:36
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc