![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| някой ми кажете дали това е добра сделка и ако той ще се пуска някоя игра в момента. ~ Intel Core 2 805 процесор 1024MB DDRII 667 200GB Samsung Твърд диск EQS Core 2 Duo Deluxe дънни платки NEC DVD ReWriter ND5170A 18x Dual слой & Dual Формат ASUS Хибридни Цифрови & Аналогов TV тунер с медиите и софтуер за отдалечен контрол CyberLink PowerCinema Media Center пакет 128MB ATI X300 SMA Графики 56,6 v92 Модем 8 Channel Звук (7,1 съраунд звук) 8x USB2 Пристанища 10/100 Ethernet LAN Адаптер Мини кула Куфар 19 "широкоекранен High Definition TFT екран 5MS - Ultra Бързо & Стилен екран Logitech Безжична мултимедийна клавиатура Logitech Безжична оптична мишка Logitech 2,1 Тонколони система с Субуфер НАПРЕД Nero CD & DVD Писане Софтуер Windows XP Начало SP2 за £ 450 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI стъпки. Това не е лоша сделка за парите, но аз не трябва да разгледа на игрите в него. В графична карта е за най-лош модел можете да получите, неговите дори не е вярно, посветен карта, тъй като краде система овен, както добре. На процесора е Pentium D 805, A въшлив чип за игри да бъдат справедливи, но overclockable добре, ако този ви нещо. Най-долу ред: Ако искате системата за игрални тогава определено отида другаде.
|
| |||
| |||
| ако не беше да се получи и преустроени на графични карти на едно много по-добре да си мислиш, че ще играят на игри и Аз просто искам да се получи персонален компютър, който ще играе повечето игри изложени днес и може би да бъде в състояние да направи Crysis, когато той излиза с ниски настройки |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Къде е този компютър от стъпки?
| |||
| |||
| Цитат:
Това означава, тогава ви е необходим минимум от 2 GB овен за игрални машини, както Vista е ресурс гладни, много повече, отколкото XP. Също така ще се нуждаят от DX10 способни карти, както и от всички сметки много добра съдийствам от това, което сте чели Crysis изисквания. На върха на тази процесора няма да помогне много и може наистина да доведе до някои тесните въпреки че аз подозирам ще се размине с това в резолюцията на вашия монитор. За да бъде откровен, аз мисля, че трябва да си спецификационен цялото изграждане, ако искате да играете Crysis по всяко достойни framerate или детайл настройки. За картата но аз мисля, че трябва да бъдат насочени към нещо от 320mb 8800GTS сортът да бъде откровен. Съжаляваме да сложите downer по него, но аз съм задължен да ти дам честен отговор както Бих искал да кажа, че всичко е добре и ще бъде много разочарован се играе играта за първи път.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Няма проблем Алекс Im не много добър в хардуерната част на компютърни така му хубаво да знаете хора са готови да помогнат и не е просто да ми кажеш да купя някои боклук благодаря ти и да се Дейв хибридни му от компанията, ако ви интересува |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Така че, ако аз осъвременяване на овена, който бе планирал да правиш coz Схванах евтини всъщност. и актуализира процесор и графична карта ще бъде доста подредено машина или е, че не possbile coz аз бях най-вече се интересуват от всичко друго с него, както и доста евтини coz аз мога надграждане до 22 "екран, както и за тур допълнително £ 40 |
|
| |||
| |||
| Цитат:
£ 450 не е лошо от една компания обмисля там е TFT там. Аз съм се познае това е Дел? Но вие искате още по-добре ще бъде за недвижими Core 2 Duo и достойни GFX карта. Какво правят те цената Core 2 Duo за машините? |
|
| |||
| |||
| Когато искате TFT монитор и Core 2 Duo процесор на разходите, ще отида. цената, която са посочени, не може да бъде достатъчно. Но си струва да приемате това конфигурация. |
|
| |||
| |||
| Мисля, че неговата голяма доза в зависимост от цената и аз трябва да кажа, че вие трябва да върви напред с това! Всичко, което чувствам като му съвсем обикновени, можете да го надстроите от разходите малко пари за нея, но, мисля, че му веднъж в живота си оферта ....... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нуждаете се от помощ & Advice | dfresh27 | Общи Хардуер Чат | 2 | 27 Дек 2008 05:49 |
| Нуждаете се от консултации относно които Уеб Cam да приемате | CompMadness84 | Digital Imaging & Принтери | 3 | 12 май 2008 г. 16:02 |
| Търсите малко съвети ... | derrenb | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 3 | 1-во Фев 2008 04:49 |
| Имате нужда от някакъв съвет | jsfs | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 3 Дек 2007 16:53 |
| Имате нужда от малко помощ тук PLZ | Albop | Общи Хардуер Чат | 1 | 10 Окт 2007 08:36 |
| Нишка Инструменти | |
| |