menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Potřebujete poradit

Reply

Thread Nástroje
Old 22 července 2007, 03:37
Nový člen skupiny

Default Potřebujete poradit

někdo řekněte mi, jestli je to dobré řešení, a pokud to bude spustit žádnou hru v tuto chvíli.

~
Intel Core 2 805 Processor
1.024megabajt DDRII 667
Samsung 200gb Pevný disk
NEK Core 2 Duo Deluxe Motherboard
NEC DVD ReWriter ND5170A 18x Dual Layer & Duální formát
ASUS Hybrid Digitální & analogový TV Tuner s médii software a dálkové ovládání
CyberLink PowerCinema Media Center Package
128megabajt ATI X300 SMA Grafika
56,6 V92 Modem
8-kanálový zvuk (7.1 Surround Sound)
8x USB2 porty
10/100 Ethernet LAN Adaptér
Mini Tower Případ
19 "širokoúhlý displej s vysokým rozlišením TFT 5ms - Ultra rychlé a stylové Screen
Logitech Wireless Multimedia Keyboard
Logitech Wireless Optical Mouse
Logitech 2.1 Reproduktorový systém se subwooferem
Ahead Nero CD & DVD Writing Software
Windows XP Home SP2

pro
450 liber
Old 22 července 2007, 04:03
Dárce Skupina

HI Rundown.

Není to špatné řešení pro peníze, ale já jsem neměl za hraní na to.

Grafická karta je asi nejhorší model se můžete dostat, ani jeho skutečný specializovanou kartu, protože krade systém ram stejně.

CPU Pentium D 805, mizerný čip pro hraní her, které mají být spravedlivý, ale pěkně overclockable, pokud to je vaše věc.

Sečteno a podtrženo: Pokud chcete systém pro herní pak definitivně odejít jinam.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 22 července 2007, 08:39
Nový člen skupiny

jestli jsem, aby si to a upgrade grafické karty na jeden mnohem lepší si myslíte, že bude hrát i hry

Chci se dostat kus, který bude hrát většina her se dnes a možná mohli udělat crysis, když vyjde na nízké nastavení
Old 22 července 2007, 08:42
Administrátor Skupina

Kde je ten PC od vyčerpaný?

Společnosti nebo stavíte to?

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 července 2007, 10:32
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal RUNDOWN666 View Post
jestli jsem, aby si to a upgrade grafické karty na jeden mnohem lepší si myslíte, že bude hrát i hry

Chci se dostat kus, který bude hrát většina her se dnes a možná mohli udělat crysis, když vyjde na nízké nastavení
Bohužel Rundown Crysis je DX10 hry, musíte mít ve vašem operačním systému Vista

To tedy znamená, že budete potřebovat minimálně 2 GB RAM pro hrací automaty, jak Vista je zdroj hlad, mnohem víc, než XP.

Budete také potřebovat schopné DX10 kartu, a podle všeho velmi dobrý soudě podle toho, co jsem četl o požadavcích Crysis '.

Na vrcholu, že váš procesor není moc nepomůže, a může dokonce způsobit, že některé nedostatky ve výrobě ale i podezření, dostanete se z toho na rozlišení vašeho monitoru.

Chcete-li být upřímný, myslím, že je třeba re-spec stavět celý, pokud si chcete zahrát Crysis na jakýkoliv slušný framerate a detail nastavení.

Za kartu když myslím, že musíte být zaměřené na něco 320mb 8800GT odrůdy, které mají být upřímný.

Je nám líto dát utišující lék na to, ale jsem nucen vám moje upřímná odpověď, jak bych si nerad to říkám, že je všechno dobré a můžete být velmi zklamán přijít hrát hru poprvé.

-Kanoakavirus
Old 22 července 2007, 22:39
Nový člen skupiny

Žádný problém Alex im ne příliš dobré na straně hardwaru výpočetní techniky, takže její příjemné vědět, že lidé jsou ochotni pomoci a ne jen mi říct, koupit si kus blbost děkuji

Dave a hybridní z jeho společnosti, pokud váš zájem
Old 22 července 2007, 22:41
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal alex View Post
Bohužel Rundown Crysis je DX10 hry, musíte mít ve vašem operačním systému Vista

To tedy znamená, že budete potřebovat minimálně 2 GB RAM pro hrací automaty, jak Vista je zdroj hlad, mnohem víc, než XP.

Budete také potřebovat schopné DX10 kartu, a podle všeho velmi dobrý soudě podle toho, co jsem četl o požadavcích Crysis '.

Na vrcholu, že váš procesor není moc nepomůže, a může dokonce způsobit, že některé nedostatky ve výrobě ale i podezření, dostanete se z toho na rozlišení vašeho monitoru.

Chcete-li být upřímný, myslím, že je třeba re-spec stavět celý, pokud si chcete zahrát Crysis na jakýkoliv slušný framerate a detail nastavení.

Za kartu když myslím, že musíte být zaměřené na něco 320mb 8800GT odrůdy, které mají být upřímný.

Je nám líto dát utišující lék na to, ale jsem nucen vám moje upřímná odpověď, jak bych si nerad to říkám, že je všechno dobré a můžete být velmi zklamán přijít hrát hru poprvé.

takže pokud já aktualizovat beran, který jsem měl v plánu na tom coz já si to tak jako tak levné.
a aktualizované procesoru a grafické kartě, že by bylo docela uklizený stroj, nebo je to, že není possbile coz jsem byl většinou zájem získat vše, co s ní docela levné, jakož i coz mohou upgradovat na 22 "obrazovku i pro zápas navíc 40 liber
Old 23. července 2007, 01:32
Administrátor Skupina

Citace:
Původně Poslal RUNDOWN666 View Post

Dave a hybridní z jeho společnosti, pokud váš zájem

450 liber není špatná od společnosti usoudil, že je tam TFT.

Hádám, že to Dell?

Ale měl bys být ještě lepší jít o skutečné Core 2 Duo a slušné GFX kartu.

Jakou cenu dělají Core 2 Duo stroje?
Old 5 srpna 2007, 02:54
gkr
Člen Skupina

Když chcete TFT monitor a Core 2 Duo procesor ceny půjdou nahoru. cenu, kterou jste zmínil nemusí stačit. Ale svůj význam při této konfiguraci.
Old 8.srpna 2007, 06:16
Banned Skupina

Myslím, že jeho velké závislosti na ceně a já musím říct, že byste měli pokračovat s tímhle! Cokoliv máte pocit, jako jeho docela obyčejné, můžete upgradovat ji strávit trochu peněz na to, ale, myslím, že její jednou za život nabídce .......
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Potřebujete pomoc a rady dfresh27 Obecné Hardware Chat 2 27. prosince 2008 05:49
Potřebujete poradit, o němž Web Cam získat CompMadness84 Digitální zobrazovací & Tiskárny 3 12. května 2008 16:02
Hledáme malou radu ... derrenb Web Design, hosting & SEO 3 1. února 2008 04:49
Potřebujete poradit jsfs Notebooky, Mobily a PDA 1 3. prosince 2007 16:53
Potřebujete poradit sem plz Albop Obecné Hardware Chat 1 10. října 2007 08:36
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.