![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| někdo řekněte mi, jestli je to dobré řešení, a pokud to bude spustit žádnou hru v tuto chvíli. ~ Intel Core 2 805 Processor 1.024megabajt DDRII 667 Samsung 200gb Pevný disk NEK Core 2 Duo Deluxe Motherboard NEC DVD ReWriter ND5170A 18x Dual Layer & Duální formát ASUS Hybrid Digitální & analogový TV Tuner s médii software a dálkové ovládání CyberLink PowerCinema Media Center Package 128megabajt ATI X300 SMA Grafika 56,6 V92 Modem 8-kanálový zvuk (7.1 Surround Sound) 8x USB2 porty 10/100 Ethernet LAN Adaptér Mini Tower Případ 19 "širokoúhlý displej s vysokým rozlišením TFT 5ms - Ultra rychlé a stylové Screen Logitech Wireless Multimedia Keyboard Logitech Wireless Optical Mouse Logitech 2.1 Reproduktorový systém se subwooferem Ahead Nero CD & DVD Writing Software Windows XP Home SP2 pro 450 liber |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI Rundown. Není to špatné řešení pro peníze, ale já jsem neměl za hraní na to. Grafická karta je asi nejhorší model se můžete dostat, ani jeho skutečný specializovanou kartu, protože krade systém ram stejně. CPU Pentium D 805, mizerný čip pro hraní her, které mají být spravedlivý, ale pěkně overclockable, pokud to je vaše věc. Sečteno a podtrženo: Pokud chcete systém pro herní pak definitivně odejít jinam.
|
| |||
| |||
| jestli jsem, aby si to a upgrade grafické karty na jeden mnohem lepší si myslíte, že bude hrát i hry Chci se dostat kus, který bude hrát většina her se dnes a možná mohli udělat crysis, když vyjde na nízké nastavení |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kde je ten PC od vyčerpaný?
| |||
| |||
| Citace:
To tedy znamená, že budete potřebovat minimálně 2 GB RAM pro hrací automaty, jak Vista je zdroj hlad, mnohem víc, než XP. Budete také potřebovat schopné DX10 kartu, a podle všeho velmi dobrý soudě podle toho, co jsem četl o požadavcích Crysis '. Na vrcholu, že váš procesor není moc nepomůže, a může dokonce způsobit, že některé nedostatky ve výrobě ale i podezření, dostanete se z toho na rozlišení vašeho monitoru. Chcete-li být upřímný, myslím, že je třeba re-spec stavět celý, pokud si chcete zahrát Crysis na jakýkoliv slušný framerate a detail nastavení. Za kartu když myslím, že musíte být zaměřené na něco 320mb 8800GT odrůdy, které mají být upřímný. Je nám líto dát utišující lék na to, ale jsem nucen vám moje upřímná odpověď, jak bych si nerad to říkám, že je všechno dobré a můžete být velmi zklamán přijít hrát hru poprvé.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Žádný problém Alex im ne příliš dobré na straně hardwaru výpočetní techniky, takže její příjemné vědět, že lidé jsou ochotni pomoci a ne jen mi říct, koupit si kus blbost děkuji Dave a hybridní z jeho společnosti, pokud váš zájem |
|
| |||
| |||
| Citace:
takže pokud já aktualizovat beran, který jsem měl v plánu na tom coz já si to tak jako tak levné. a aktualizované procesoru a grafické kartě, že by bylo docela uklizený stroj, nebo je to, že není possbile coz jsem byl většinou zájem získat vše, co s ní docela levné, jakož i coz mohou upgradovat na 22 "obrazovku i pro zápas navíc 40 liber |
|
| |||
| |||
| 450 liber není špatná od společnosti usoudil, že je tam TFT. Hádám, že to Dell? Ale měl bys být ještě lepší jít o skutečné Core 2 Duo a slušné GFX kartu. Jakou cenu dělají Core 2 Duo stroje? |
|
| |||
| |||
| Když chcete TFT monitor a Core 2 Duo procesor ceny půjdou nahoru. cenu, kterou jste zmínil nemusí stačit. Ale svůj význam při této konfiguraci. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že jeho velké závislosti na ceně a já musím říct, že byste měli pokračovat s tímhle! Cokoliv máte pocit, jako jeho docela obyčejné, můžete upgradovat ji strávit trochu peněz na to, ale, myslím, že její jednou za život nabídce ....... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebujete pomoc a rady | dfresh27 | Obecné Hardware Chat | 2 | 27. prosince 2008 05:49 |
| Potřebujete poradit, o němž Web Cam získat | CompMadness84 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 12. května 2008 16:02 |
| Hledáme malou radu ... | derrenb | Web Design, hosting & SEO | 3 | 1. února 2008 04:49 |
| Potřebujete poradit | jsfs | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 3. prosince 2007 16:53 |
| Potřebujete poradit sem plz | Albop | Obecné Hardware Chat | 1 | 10. října 2007 08:36 |
| Thread Nástroje | |
| |