μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Έχετε ανάγκη από συμβουλές

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Ιουλίου 2007, 03:37
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Έχετε ανάγκη από συμβουλές

περίπου ένα πες μου αν αυτό είναι μια καλή συμφωνία, αν και θα διαρκέσει κανένα παιχνίδι αυτή τη στιγμή.

~
Intel Core 2 Επεξεργαστής 805
1024MB DDRII 667
200GB Samsung Hard Disk
EQS Core 2 Duo Deluxe Motherboard
NEC DVD ReWriter ND5170A 18x Dual Layer & Dual Format
ASUS Digital Υβριδικά & Αναλογικό TV Tuner με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λογισμικού και Remote Control
CyberLink PowerCinema Media Center Package
128MB ATI X300 SMA Γραφικά
56,6 V92 Μόντεμ
8 Channel Sound (7,1 Surround Sound)
8x USB2 Ports
10/100 Ethernet LAN Adapter
Mini Tower Περίπτωση
19 "Widescreen High Definition Οθόνη TFT 5MS - Ultra Fast & Stylish Screen
Logitech Multimedia Wireless Keyboard
Logitech Wireless Optical Mouse
Logitech 2,1 Με σύστημα ηχείων Υπογούφερ
Ahead Nero CD & DVD Writing Software
Windows XP Αρχική SP2

για
£ 450
Old 22 Ιουλίου 2007, 04:03
Ομάδα Δωρητών

HI υποβαθμισμένες.

Δεν είναι μια κακή συμφωνία για τα χρήματα αλλά δεν θα πρέπει να εξετάσει gaming σε αυτό.

Η κάρτα γραφικών είναι για το χειρότερο μοντέλο μπορείτε να πάρετε, ακόμη και τη μη πιστή αφιερωμένη κάρτα καθώς κλέβει σύστημα RAM επίσης.

Η CPU είναι Pentium D 805, ένα άθλιο πλινθίο για gaming για να είμαστε δίκαιοι, αλλά όμορφα overclockable εάν thats σας πράγμα.

Κάτω γραμμή: Αν θέλετε το σύστημα για gaming τότε σίγουρα πάμε αλλού.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 22 Ιουλίου 2007, 08:39
Νέο Μέλος Ομάδα

αν μου ήταν να το αποκτήσουν και να αναβαθμιστεί η κάρτα γραφικών με μία πολύ πολύ καλύτερη νομίζετε ότι θα παίξει καλά παιχνίδια

Θέλω απλά να έχετε ένα PC που θα παίξει τα περισσότερα παιχνίδια καθορίζονται σήμερα και ίσως και να είναι σε θέση να κάνει crysis όταν βγαίνει στις χαμηλές ρυθμίσεις
Old 22 Ιουλίου 2007, 08:42
Διαχειριστής Ομάδα

Πού είναι το PC από υποβαθμισμένες;

Μια επιχείρηση ή είσαι κτίριο;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 Ιουλίου 2007, 10:32
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας RUNDOWN666 View Post
αν μου ήταν να το αποκτήσουν και να αναβαθμιστεί η κάρτα γραφικών με μία πολύ πολύ καλύτερη νομίζετε ότι θα παίξει καλά παιχνίδια

Θέλω απλά να έχετε ένα PC που θα παίξει τα περισσότερα παιχνίδια καθορίζονται σήμερα και ίσως και να είναι σε θέση να κάνει crysis όταν βγαίνει στις χαμηλές ρυθμίσεις
Δυστυχώς υποβαθμισμένες Crysis είναι DX10 παιχνίδι θα πρέπει να έχετε Vista όπως σας os

Αυτό σημαίνει τότε θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2GB RAM για μια μηχανή παιχνιδιών όπως Vista είναι πόρος πεινασμένος, πολύ περισσότερο από ό, τι XP.

Θα χρειαστείτε επίσης μια ικανή DX10 κάρτα, και από όλους τους λογαριασμούς πολύ καλή κρίνοντας από ό, τι έχω διαβάσει για Crysis ανάγκες τους ».

Στην κορυφή της cpu σας είναι ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει πολύ και μπορεί πράγματι να προκαλέσει κάποια αποσυμφόρηση αν και υποψιάζομαι ότι θα ξεφύγουμε με την κατάθεσή του στο ψήφισμα της οθόνης σας.

Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι πρέπει να αποκατασταθεί spec το σύνολο της κατασκευής, εάν θέλετε να παίξετε Crysis σε κάθε αξιοπρεπή framerate ή αναλυτικά τις ρυθμίσεις.

Για την κάρτα αν και νομίζω ότι πρέπει να στοχεύουν σε κάτι 320mb 8800GTS της ποικιλίας για να είμαι ειλικρινής.

Λυπούμαστε να θέσει downer για αυτό, αλλά είμαι υποχρεωμένη να σας απαντήσει ως ειλικρινείς μου να θέσω το μίσος να πω ότι είναι όλα καλά και να σας έρθει πολύ απογοητευμένος που παίζουν το παιχνίδι για πρώτη φορά.

-Kanoakavirus
Old 22 Ιουλίου 2007, 22:39
Νέο Μέλος Ομάδα

Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν im Alex πολύ καλό υλικό στα πλευρά της πληροφορικής, ώστε το ωραίο να γνωρίζουμε οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και δεν είναι μόνο θα μου πεις να αγοράσετε κάποιο κομμάτι χάλια σας ευχαριστώ

και να dave υβρίδιο από την εταιρεία, αν σας ενδιαφέρει
Old 22 Ιουλίου 2007, 22:41
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Δυστυχώς υποβαθμισμένες Crysis είναι DX10 παιχνίδι θα πρέπει να έχετε Vista όπως σας os

Αυτό σημαίνει τότε θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2GB RAM για μια μηχανή παιχνιδιών όπως Vista είναι πόρος πεινασμένος, πολύ περισσότερο από ό, τι XP.

Θα χρειαστείτε επίσης μια ικανή DX10 κάρτα, και από όλους τους λογαριασμούς πολύ καλή κρίνοντας από ό, τι έχω διαβάσει για Crysis ανάγκες τους ».

Στην κορυφή της cpu σας είναι ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει πολύ και μπορεί πράγματι να προκαλέσει κάποια αποσυμφόρηση αν και υποψιάζομαι ότι θα ξεφύγουμε με την κατάθεσή του στο ψήφισμα της οθόνης σας.

Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι πρέπει να αποκατασταθεί spec το σύνολο της κατασκευής, εάν θέλετε να παίξετε Crysis σε κάθε αξιοπρεπή framerate ή αναλυτικά τις ρυθμίσεις.

Για την κάρτα αν και νομίζω ότι πρέπει να στοχεύουν σε κάτι 320mb 8800GTS της ποικιλίας για να είμαι ειλικρινής.

Λυπούμαστε να θέσει downer για αυτό, αλλά είμαι υποχρεωμένη να σας απαντήσει ως ειλικρινείς μου να θέσω το μίσος να πω ότι είναι όλα καλά και να σας έρθει πολύ απογοητευμένος που παίζουν το παιχνίδι για πρώτη φορά.

Αν λοιπόν η ενημέρωση κριάρι που ήμουν σχεδιασμό για τον τρόπο coz i get it φθηνή anyways.
ενημέρωση και τον επεξεργαστή και κάρτα γραφικών θα ήταν μια όμορφη tidy μηχανή ή ότι δεν είναι possbile coz i ήταν κυρίως να ενδιαφέρονται για οτιδήποτε άλλο που με πολύ φθηνό και coz i μπορεί αναβάθμιση σε 22 "οθόνη αλλά και για την πάλη επιπλέον £ 40
Old 23 Ιούλη 2007, 01:32
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας RUNDOWN666 View Post

και να dave υβρίδιο από την εταιρεία, αν σας ενδιαφέρει

£ 450 δεν είναι κακό από μια εταιρεία εξετάζει υπάρχει TFT εκεί.

Είμαι μαντέψουν της Dell;

Αλλά έχετε ακόμη καλύτερα θα είναι για πραγματική Core 2 Duo και ένα αξιοπρεπές GFX κάρτα.

Τι τιμή κάνουν Core 2 Duo για μηχανές;
Old 5 του Αυγούστου 2007, 02:54
gkr
Μέλος Ομάδα

Όταν θέλετε να παρακολουθούν και μια TFT Core 2 Duo επεξεργαστή το κόστος θα αυξηθεί. η τιμή που αναφέρατε μπορεί να μην είναι αρκετό. Ωστόσο, λαμβάνοντας την αξία αυτής της ρύθμισης.
Old 8η Αυγούστου 2007, 06:16
Banned Ομάδα

Πιστεύω ότι η μεγάλη ανάλογα με την τιμή και πρέπει να πω ότι θα πρέπει να προχωρήσει με αυτό! Κάτι που σας αισθάνεται σαν το πολύ συνηθισμένο, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση από τις δαπάνες για λίγο τα χρήματα, αλλά, πιστεύω ότι η μία φορά στη διάρκεια της ζωής του προσφέρουν .......
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Χρειάζεστε Βοήθεια & Συμβουλές dfresh27 Γενική Συζήτηση Hardware 2 27 Δεκ. 2008 05:49
Χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με το ποια Web Cam Για Get CompMadness84 Digital Imaging & Printers 3 12η Μαΐου 2008 16:02
Ψάχνετε για μια μικρή συμβουλή ... derrenb Web Design, Hosting & SEO 3 1 Φεβ 2008 04:49
Έχετε ανάγκη από συμβουλές jsfs Laptops, Κινητά & PDA 1 3η Δεκ. 2007 16:53
Έχετε ανάγκη από συμβουλές εδώ plz Albop Γενική Συζήτηση Hardware 1 10 Οκτ 2007 08:36
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.