![]() |
|
| |||
| |||
| περίπου ένα πες μου αν αυτό είναι μια καλή συμφωνία, αν και θα διαρκέσει κανένα παιχνίδι αυτή τη στιγμή. ~ Intel Core 2 Επεξεργαστής 805 1024MB DDRII 667 200GB Samsung Hard Disk EQS Core 2 Duo Deluxe Motherboard NEC DVD ReWriter ND5170A 18x Dual Layer & Dual Format ASUS Digital Υβριδικά & Αναλογικό TV Tuner με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λογισμικού και Remote Control CyberLink PowerCinema Media Center Package 128MB ATI X300 SMA Γραφικά 56,6 V92 Μόντεμ 8 Channel Sound (7,1 Surround Sound) 8x USB2 Ports 10/100 Ethernet LAN Adapter Mini Tower Περίπτωση 19 "Widescreen High Definition Οθόνη TFT 5MS - Ultra Fast & Stylish Screen Logitech Multimedia Wireless Keyboard Logitech Wireless Optical Mouse Logitech 2,1 Με σύστημα ηχείων Υπογούφερ Ahead Nero CD & DVD Writing Software Windows XP Αρχική SP2 για £ 450 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI υποβαθμισμένες. Δεν είναι μια κακή συμφωνία για τα χρήματα αλλά δεν θα πρέπει να εξετάσει gaming σε αυτό. Η κάρτα γραφικών είναι για το χειρότερο μοντέλο μπορείτε να πάρετε, ακόμη και τη μη πιστή αφιερωμένη κάρτα καθώς κλέβει σύστημα RAM επίσης. Η CPU είναι Pentium D 805, ένα άθλιο πλινθίο για gaming για να είμαστε δίκαιοι, αλλά όμορφα overclockable εάν thats σας πράγμα. Κάτω γραμμή: Αν θέλετε το σύστημα για gaming τότε σίγουρα πάμε αλλού.
|
| |||
| |||
| αν μου ήταν να το αποκτήσουν και να αναβαθμιστεί η κάρτα γραφικών με μία πολύ πολύ καλύτερη νομίζετε ότι θα παίξει καλά παιχνίδια Θέλω απλά να έχετε ένα PC που θα παίξει τα περισσότερα παιχνίδια καθορίζονται σήμερα και ίσως και να είναι σε θέση να κάνει crysis όταν βγαίνει στις χαμηλές ρυθμίσεις |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πού είναι το PC από υποβαθμισμένες;
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αυτό σημαίνει τότε θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2GB RAM για μια μηχανή παιχνιδιών όπως Vista είναι πόρος πεινασμένος, πολύ περισσότερο από ό, τι XP. Θα χρειαστείτε επίσης μια ικανή DX10 κάρτα, και από όλους τους λογαριασμούς πολύ καλή κρίνοντας από ό, τι έχω διαβάσει για Crysis ανάγκες τους ». Στην κορυφή της cpu σας είναι ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει πολύ και μπορεί πράγματι να προκαλέσει κάποια αποσυμφόρηση αν και υποψιάζομαι ότι θα ξεφύγουμε με την κατάθεσή του στο ψήφισμα της οθόνης σας. Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι πρέπει να αποκατασταθεί spec το σύνολο της κατασκευής, εάν θέλετε να παίξετε Crysis σε κάθε αξιοπρεπή framerate ή αναλυτικά τις ρυθμίσεις. Για την κάρτα αν και νομίζω ότι πρέπει να στοχεύουν σε κάτι 320mb 8800GTS της ποικιλίας για να είμαι ειλικρινής. Λυπούμαστε να θέσει downer για αυτό, αλλά είμαι υποχρεωμένη να σας απαντήσει ως ειλικρινείς μου να θέσω το μίσος να πω ότι είναι όλα καλά και να σας έρθει πολύ απογοητευμένος που παίζουν το παιχνίδι για πρώτη φορά.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν im Alex πολύ καλό υλικό στα πλευρά της πληροφορικής, ώστε το ωραίο να γνωρίζουμε οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και δεν είναι μόνο θα μου πεις να αγοράσετε κάποιο κομμάτι χάλια σας ευχαριστώ και να dave υβρίδιο από την εταιρεία, αν σας ενδιαφέρει |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αν λοιπόν η ενημέρωση κριάρι που ήμουν σχεδιασμό για τον τρόπο coz i get it φθηνή anyways. ενημέρωση και τον επεξεργαστή και κάρτα γραφικών θα ήταν μια όμορφη tidy μηχανή ή ότι δεν είναι possbile coz i ήταν κυρίως να ενδιαφέρονται για οτιδήποτε άλλο που με πολύ φθηνό και coz i μπορεί αναβάθμιση σε 22 "οθόνη αλλά και για την πάλη επιπλέον £ 40 |
|
| |||
| |||
| £ 450 δεν είναι κακό από μια εταιρεία εξετάζει υπάρχει TFT εκεί. Είμαι μαντέψουν της Dell; Αλλά έχετε ακόμη καλύτερα θα είναι για πραγματική Core 2 Duo και ένα αξιοπρεπές GFX κάρτα. Τι τιμή κάνουν Core 2 Duo για μηχανές; |
|
| |||
| |||
| Όταν θέλετε να παρακολουθούν και μια TFT Core 2 Duo επεξεργαστή το κόστος θα αυξηθεί. η τιμή που αναφέρατε μπορεί να μην είναι αρκετό. Ωστόσο, λαμβάνοντας την αξία αυτής της ρύθμισης. |
|
| |||
| |||
| Πιστεύω ότι η μεγάλη ανάλογα με την τιμή και πρέπει να πω ότι θα πρέπει να προχωρήσει με αυτό! Κάτι που σας αισθάνεται σαν το πολύ συνηθισμένο, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση από τις δαπάνες για λίγο τα χρήματα, αλλά, πιστεύω ότι η μία φορά στη διάρκεια της ζωής του προσφέρουν ....... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζεστε Βοήθεια & Συμβουλές | dfresh27 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 27 Δεκ. 2008 05:49 |
| Χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με το ποια Web Cam Για Get | CompMadness84 | Digital Imaging & Printers | 3 | 12η Μαΐου 2008 16:02 |
| Ψάχνετε για μια μικρή συμβουλή ... | derrenb | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 1 Φεβ 2008 04:49 |
| Έχετε ανάγκη από συμβουλές | jsfs | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 3η Δεκ. 2007 16:53 |
| Έχετε ανάγκη από συμβουλές εδώ plz | Albop | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 10 Οκτ 2007 08:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |