![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| netko reći mene ako ovaj je dobar posao i ako je bilo koja igra će se izvoditi u ovom trenutku. ~ Intel Core 2 805 Procesor 1024MB DDRII 667 Samsung 200GB Hard Disk EQS Core 2 Duo Deluxe matična ploča NEC DVD ReWriter ND5170A 18x Dual Layer & Dual format ASUS Hybrid Digital & Analogni TV Tuner medija sa softverom i daljinski upravljač CyberLink PowerCinema Media Center Package 128MB ATI SMA Graphics X300 56,6 v92 Modem 8 Channel Sound (7,1 Surround Sound) 8x USB2 Portovi 10/100 Ethernet LAN Adapter Mini Tower Slučaj 19 "widescreen High Definition TFT ekran 5MS - Ultra Fast & Stylish Screen Logitech Multimedia Wireless Keyboard Logitech Wireless Optical Mouse Logitech 2,1 Zvučnički sistem sa Subwoofer Naprijed Nero CD-i DVD Writing Software Windows XP Home SP2 za £ 450 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI Rundown. Nije to loš posao za novac, ali ja ne bi trebali razmisliti o igrama na sebi. U grafičkom karticom je najgora modela možete dobiti, pa ni njen istinski posvećen kartice jer sustav ovna steals as well. CPU je Pentium D 805, a ušljiv chip za gaming sajmu, ali da se lijepo overclockable ako taj vaš stvar. Bottom line: Ako želite da sustav za igranje onda definitivno ići negdje drugdje.
|
| |||
| |||
| ako mi je da ga i nadograđuje grafičke kartice na jednu mnogo mnogo bolje da li mislite da bi igramo dobro JA pravedan ištanje da biste dobili računalo koje će igrati većinu igara se danas i možda biti u stanju učiniti kad je crysis na niske postavke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gdje je taj PC iz RUNDOWN?
| |||
| |||
| Quote:
To onda znači da ćete trebati minimalno 2GB RAM-a za gaming stroj kao Vista je gladna resursa, mnogo više nego XP. Također ćete trebati sposobna DX10 kartice, kao i sve račune vrlo dobra sudeci što sam pročitao o Crysis zahtjevima. Na vrhu je da vaš CPU neće puno pomoći i svibanj zaista prouzročiti neke bottlenecking iako ja sumnjate da ćete izvući se na rezoluciju vašeg monitora. Da bi bio iskren, mislim da trebate ponovno spec. cijele graditi ako želite igrati Crysis u svakom detalju pristojan framerate ili postavke. Na kartici iako mislim da je potrebno u cilju nesto od 320mb 8800GTS raznolikost biti iskren. Žao nam je da se stavi downer na njega ali sam primoran da vam moj iskreni odgovor kako bih reći da mrzim to je sve dobro i vi biti jako razočarana dolaze igrajući igru po prvi put.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Nema problema Alex im nije previše dobra na strani računalnog hardvera, tako da znaju njene lijepe su ljudi spremni pomoći, a ne samo da će mi reći da kupi neki komad od isprdak hvala vam i Dave hibridni od svojih kompanija ako vaš zainteresirani |
|
| |||
| |||
| Quote:
pa ako ja updated ovna što sam bio na planiranje radiš coz ja dobiti to jeftino anyways. i ažurirani procesor i grafička kartica to bi bilo prilično uredan stroj ili da ne possbile coz bio sam uglavnom zainteresirani za dobivanje sve ostalo s njime prilično jeftini kao coz ja mogu nadograditi na 22 "ekran, kao i za spopadanje extra £ 40 |
|
| |||
| |||
| £ 450 nije loš s obzirom tvrtke nalazi se u TFT tamo. Sam da je Dell's? A ti bi i dalje biti bolje idući za prave Core 2 Duo i pristojan GFX karticu. Što su oni radili cijena Core 2 Duo strojevi za? |
|
| |||
| |||
| Kada želite TFT monitor i core 2 Duo procesor cijene će ići gore. cijena koju su spomenuta svibanj neće biti dovoljno. No, njegova vrijedna uzimanja ovog konfiguraciji. |
|
| |||
| |||
| Mislim da je mnogo njegovih prema cijeni i moram reći da li bi trebalo nastaviti sa ove stranice! Sve se osjećate kao i njegov sasvim obična, možete nadograditi ga potrošiti nešto novaca na njemu, ali, mislim da je jednom u svojoj ponudi vijek ....... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Need Help & Advice | dfresh27 | General Hardware Chat | 2 | 27. prosinac 2008 05:49 |
| Trebate li savjet u vezi Koji Web Cam izabrati | CompMadness84 | Digital Imaging & Pisači | 3 | 12. svibanj 2008 16:02 |
| Tražite nešto savjet ... | derrenb | Web Dizajn, Hosting & SEO | 3 | 1. veljača 2008 04:49 |
| Trebam neke savjete | jsfs | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 3. prosinac 2007 16:53 |
| Trebam neke savjete ovdje plz | Albop | General Hardware Chat | 1 | 10. listopad 2007 08:36 |
| Thread Tools | |
| |