![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| valaki mondja meg, ha ez jó üzlet, és ha futni fog a játék az adott pillanatban. ~ Intel Core 2 805 processzor 1024MB DDRII 667 Samsung 200GB Hard Disk EQS Core 2 Duo Deluxe Alaplap NEC DVD ReWriter ND5170A 18x Dual Layer & Dual Format ASUS Hybrid digitális és analóg TV Tuner A szoftver és a média Távvezérlő CyberLink PowerCinema Media Center csomag 128MB ATI X300 SMA Graphics 56,6 v92 Modem 8 csatornás hang (7,1 Surround Sound) 8x USB2 port 10/100 Ethernet LAN Adapter Mini Tower Doboz 19 "widescreen High Definition TFT képernyő 5ms - Ultra Fast & Stylish Screen Logitech Vezeték nélküli multimédiás billentyűzet Logitech Wireless Optical Mouse Logitech 2,1 Hangszórórendszer A Subwoofer AHEAD Nero CD & DVD írás Software Windows XP Home SP2 miatt £ 450 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI lepusztult. Nem rossz üzlet a pénzt, de azt nem kell figyelembe Gaming rajta. A grafikus kártya van a legkedvezőtlenebb modellt lehet kapni, hogy nem is igaz, dedikált kártyát, mert ellopja rendszer ram is. A CPU egy Pentium D 805, tetves chip a játékokhoz, hogy tisztességes, de szépen overclockable ha amit a dolog. Alsó sor: Ha azt akarjuk, hogy a rendszer a játékokhoz, akkor végleg megy máshol.
|
| |||
| |||
| ha én értem, és korszerűsítik a grafikus kártya egy sokkal sokkal jobb, mit gondolsz, hogy játszani is Csak azt akarom, hogy egy PC-re, hogy fog játszani a legtöbb játékok ki manapság, és talán ahhoz, hogy a Crysis mikor jön ki az alacsony beállítások |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hol van az, hogy a PC-től lepusztult?
| |||
| |||
| Idézet:
Ez azt jelenti, akkor szüksége lesz egy minimum 2GB RAM egy játékautomata a Vista forrás éhes, sokkal inkább, mint XP. Azt is szüksége DX10 képes kártya, valamint a beszámoló egy nagyon jó ítélve mit olvastam Crysis igényeit. Sőt, hogy a processzor nem fog sokat segíteni, és valóban okozhat némi akadályelhárításra bár gyanítom kapsz el vele a állásfoglalása a monitor. Hogy őszinte, azt hiszem, hogy újra kell építeni az egész spec ha akarsz játszani Crysis minden tisztességes frameráta vagy részletesen beállításokat. A kártya, bár azt hiszem, kell valami, amelynek célja a 320mb 8800GTS fajta, hogy őszinte. Sajnáljuk, hogy egy kzrzet rajta, de én vagyok kénytelen adom őszinte választ, amiben szívesen mondom, hogy minden jó, és nagyon csalódott, gyere játszani a játékot az első alkalommal.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Nem probléma Alex im nem túl jó a hardver számítástechnikai oldala, így örülök, hogy tudom, az emberek szívesen segítenek, és nem csak mondod el nekem, hogy vásároljon néhány darab szar köszönöm és dave hibrid annak a vállalatnak, ha az érdekelt |
|
| |||
| |||
| Idézet:
tehát ha a RAM-i frissítés, amit a tervezés során a coz i get it olcsó anyways. és frissíteni kell a processzor és a grafikus kártya lenne elég tidy gép, vagy hogy nem possbile coz én leginkább érdekelt abban, hogy minden mást is nagyon olcsó is coz én upgrade-22 "képernyő, és a harc további 40 £ |
|
| |||
| |||
| £ 450 nem rossz a társaság tekintettel van a TFT oda. Én vagyok kitalálni, hogy a Dell? De jobb lenne, ha még jobban megy az igazi Core 2 Duo és a tisztességes Gfx kártyát. Mit csinálnak ezek az árak Core 2 Duo gép? |
|
| |||
| |||
| Ha egy TFT monitor és egy Core 2 Duo processzor költségét majd fel. Az ön által említett ár nem lehet elég. De érdemes ezt a konfigurációt. |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, hogy nagy az az ár, és meg kell mondanom, hogy menjen előre, ezt! Bármi, amit érzem, hogy elég rendes, akkor a frissítést, amelyet kiadások egy kis pénzt, de úgy gondolom, hogy egyszer az életben kínálnak ....... |