![]() |
|
| |||
| |||
| חלק אחד תגיד לי אם זו עסקה טובה ואם יפעל בכל משחק ברגע. ~ Intel Core 2 מעבד 805 1024MB DDRII 667 200GB Samsung דיסקים קשיחים EQS Core 2 Duo לוח האם Deluxe Nec ה-DVD ReWriter ND5170A 18x Dual Layer & Dual פורמט ASUS Hybrid Digital & באנלוג טלוויזיה כונן התקשורת עם תוכנות שליטה מרחוק CyberLink PowerCinema Media Center החבילות 128MB ATI X300 גרפיקה SMA 56.6 v92 מודם ערוץ 8 סאונד (7.1 הקף סאונד) 8x USB2 יציאות 10/100 Ethernet LAN מתאם מיני מגדל תיק 19 "WIDESCREEN High Definition מסך TFT 5ms - Ultra Fast & מסך מהודר Logitech מקלדת מולטימדיה אלחוטית Logitech Wireless Optical Mouse Logitech 2.1 רמקול עם מערכת Subwoofer קדימה Nero CD & כתיבת תוכנה ב-DVD Windows XP דף הבית SP2 עבור £ 450 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI Rundown. זה לא רע להתמודד בשביל הכסף אבל אני לא צריך לחשוב על משחק זה. כרטיס המסך הוא על המודל הגרוע ביותר שאתה יכול לקבל, את אפילו לא אמיתי מסור כרטיס כפי steals מערכת ראם גם כן. ה CPU הוא פנטיום D 805, עם משחק גרוע עבור הצ 'יפ כדי להיות הוגן, אך יפה overclockable אם thats את הדבר. השורה התחתונה: אם אתה רוצה את מערכת המשחקים אז בהחלט ללכת במקום אחר.
|
| |||
| |||
| אם הייתי מקבל אותו כדי לשדרג את כרטיס המסך לאחד הרבה הרבה יותר טוב אתה חושב שזה יהיה משחק טוב אני רק רוצה לקבל מחשב זה לשחק משחקים מחוץ ביותר כיום, אולי כדי להיות מסוגל לעשות crysis כאשר מדובר על הגדרות נמוכות |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איפה היא כי המחשב מ RUNDOWN?
| |||
| |||
| ציטוט:
אז זה אומר שאתה זקוק לפחות 2GB ראם עבור מכונת המשחקים כמו Vista היא המשאב רעב, כל כך הרבה יותר מאשר XP. תוכל גם צריך כרטיס DX10 מסוגל, ועל ידי כל החשבונות טוב ממה שופט אחד קראתי אודות Crysis' דרישות. נוסף על כך את CPU הוא לא הולך לעזור בהרבה, וייתכן כי אכן חלק bottlenecking למרות שאני חושד תוכל להתחמק מזה לעבר פתרון הבעיה של המסך. להיות גלוי, אני חושב שאתה צריך לחזור את כל spec לבנות אם אתה רוצה לשחק Crysis בכל פרט הגון framerate או הגדרות. לקבלת הכרטיס למרות שאני חושב שאתה צריך להיות מכוון לעבר משהו של 320mb 8800GTS במגוון להיות גלוי. מצטער downer לשים על זה, אבל אני מוכרח לתת לך את התשובה ישר כמו הייתי שונא להגיד את זה כל טוב לך להיות מאוד מאוכזב לבוא לשחק את המשחק בפעם הראשונה.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| אין בעיה אלכס IM לא יותר מדי טוב את החומרה בצד המחשוב שלה כל כך נחמד להכיר אנשים מוכנים לעזור, והוא פשוט לא הולך להגיד לי לקנות כמה חתיכת חלאות תודה וכדי דייב היברידית שלה מתוך החברה, אם את מעוניינת |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אז אם אני עודכן ראם שאני תכננה לעשות coz הבנתי זול בכל מקרה. ומעודכן המעבד וכרטיס המסך זה יהיה די גדול למדי כי היא מכונה או לא possbile coz בעיקר הייתי מעוניין לקבל את כל השאר עם זה די זולים גם coz אני יכול לשדרג ל 22 "המסך גם עבור תקופה נוספת £ 40 |
|
| |||
| |||
| £ 450 הוא לא רע בהתחשב מתוך החברה קיימת TFT שם. אני מנחש זה של Dell? אבל אתה עדיין הולך להיות יותר טוב באמת Core 2 Duo ו הגון GFX כרטיס. מה הם עושים מחיר Core 2 Duo של המכונות? |
|
| |||
| |||
| כאשר אתה רוצה לפקח TFT ו Core 2 Duo מעבדים העלות תהיה לעלות. יש לך את המחיר שהוזכרו ייתכן שלא יהיו מספיק. אבל שווה לקחת את תצורה זו. |
|
| |||
| |||
| אני חושב הרבה על פי המחיר ואני חייב להגיד לך, כי צריך להמשיך עם זה! כל מה שאתה מרגיש כאילו את ממש רגילה, אתה יכול לשדרג אותו על ידי ההוצאות קצת כסף על זה אבל, אני חושב שלה פעם בחיים מציעים ....... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צריכים עזרה & עצות | dfresh27 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | -27 דצמבר 2008 05:49 |
| צריך ייעוץ לגבי האינטרנט כדי לקבל פקה | CompMadness84 | Digital Imaging & מדפסות | 3 | -12 במאי 2008 16:02 |
| מחפש קצת עצות ... | derrenb | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 3 | ב -1 פברואר 2008 04:49 |
| צריך עצה | jsfs | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 3rd דצמבר 2007 16:53 |
| צריך עצה כאן plz | Albop | כללי חומרה צ 'אט | 1 | -10 אוקטובר 2007 08:36 |
| שרשרת כלים | |
| |