![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| kas nors pasakyti, jei tai yra gera idėja ir jei jis veiks bet žaidimo metu. ~ Intel Core 2 805 Processor 1024MB DDRII 667 200GB Samsung Kietasis diskas AKS Core 2 Duo Deluxe Motherboard NEC DVD reWriter ND5170A 18x Dual Layer & Dual Format ASUS Hibridinis Skaitmeniniai ir analoginiai TV Tuner su žiniasklaidos įranga ir nuotolinio valdymo CyberLink PowerCinema Media Center Package 128 ATI X300 SMA Grafika 56,6 V92 Modemas 8 kanalų garsas (7,1 Surround Sound) 8x USB2 Uostai 10/100 Ethernet LAN Adapteris Mini Tower Atvejis 19 "widescreen High Definition TFT Screen 5MS - Ultra Fast & Stylish Ekranas Logitech Wireless Multimedia Keyboard Logitech Wireless Optical Mouse Logitech 2,1 Speaker sistema su subwoofer Ahead Nero CD & DVD rašymo Software Windows XP Pagrindinis SP2 dėl £ 450 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI suniokota. Tai nėra blogai elgtis už pinigus, bet aš ne apsvarstyti žaidimų ant jos. Video korta apie blogiausią pavyzdį galite gauti, jos net nebuvo tikra, skirta kortele, nes pavogs RAM taip pat. CPU Pentium D 805, Wszawy lustas žaidimų būtų teisinga, bet gražiai overclockable jei thats jūsų dalykas. Bottom line: Jei norite žaidimų sistema tada tikrai pereiti kitur.
|
| |||
| |||
| jei aš jį parsisiųsti ir atnaujinti grafikos plokštę į vieną daug daug geriau Ar manote, kad jis būtų žaisti gerai I just wanna get PC, kad bus žaisti daugumą žaidimų atlikti šiandien, o gal būtų galima padaryti crysis, kai jis išeina mažai Nustatymai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kur tai sutrumpinimas nuo kompiuterio?
| |||
| |||
| Citata:
Tai savo ruožtu reiškia, kad jūs turėsite apie 2GB RAM mažiausia lošimų automatų su Vista išteklių alkanas, daug labiau negu XP. Jums taip pat reikės DX10 galima kortele, ir visų sąskaitų, labai gera Sprendžiant iš to, ką aš perskaičiau apie Crysis reikalavimus. Viršuje, kad jūsų CPU nesiruošia padėti žymiai ir tikrai gali sukelti tam tikrus trūkumus, nors manau, you'll get away su ja savo monitoriaus rezoliuciją. Kalbant atvirai, manau, kad reikia naujo spec visą statyti, jei norite žaisti Crysis bet padorus framerate ar išsamiai parametrai. Už kortelę, nors manau, kad jums reikia būti siekiama kažką 320MB 8800GTS veislę Frank. Atsiprašome įdėti muštynės apie tai, tačiau aš esu priverstas duoti jums mano sąžiningai atsakyti, kaip aš nekenčiu pasakyti, kad viskas gerai ir jums bus labai nusivylęs ateina žaisti žaidimą pirmą kartą.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų Alex jiems nelabai gerai techninės pusės skaičiavimo todėl jo nice to know žmonės nori padėti, o ne tik ruošiasi pasakyti man nusipirkti kai šūdas gabalas ačiū ir dave hibridas jos iš bendrovės, jei Jus dominantį |
|
| |||
| |||
| Citata:
Taigi, jei aš atnaujintą avinas aš ketinate padaryti coz i get it pigūs anyways. ir atnaujintas procesorius ir vaizdo plokštė būtų labai tvarkinga mašina ar tai, kad ne possbile coz i daugiausia buvo suinteresuotas gauti visa, kas su juo gana pigūs ir Coz I can upgrade to 22 "ekrano, taip pat už bout extra £ 40 |
|
| |||
| |||
| 450 £ tai neblogai iš bendrovės svarsto yra ten TFT. I'm guessing tai Dell "? Bet reikia dar geriau vyksta Core 2 Duo ir nekilnojamojo padoraus gfx kortelė. Kokia kaina jie daro Core 2 Duo mašinos? |
|
| |||
| |||
| Jeigu norite, TFT monitorius ir Core 2 Duo kaina bus eiti. kaina, kurią Jūs minėjote gali nepakakti. Tačiau jo verta imtis šios konfigūracijos. |
|
| |||
| |||
| Manau, kad jos daug pagal kainą ir turiu pasakyti, kad reikia eiti į priekį su šiuo vienu! Viskas, ką jūs jaučiatės jos gana paprasti, jūs galite atnaujinti ją praleidus tiek pinigų, tačiau, manau, kad jos vieną kartą gyvenime pasiūlyti ....... |