mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Need padomu

Reply

Thread Tools
Old Jūlijs 22, 2007, 03:37
New Member Group

Default Need padomu

apmēram vienu man pateikt, ja tas ir labs darījums un ja tas darbosies jebkurā spēlē šobrīd.

~
Intel Core 2 805 Processor
1024MB DDRII 667
200GB Samsung Hard Disk
VKS Core 2 Duo Deluxe Motherboard
NEC DVD ReWriter ND5170A 18x Dual Layer & Dual Format
ASUS Hybrid Digital & Analogue TV Tuner ar plašsaziņas līdzekļiem programmatūru un Remote Control
CyberLink PowerCinema Media Center Package
128MB ATI X300 SMA Graphics
56,6 v92 Modems
8 Channel Zunda šaurumā (7,1 Surround Sound)
8x USB2 Ports
10/100 Ethernet LAN Adapter
Mini Tower Gadījums
19 "WIDESCREEN High Definition TFT Screen 5MS - Ultra Fast & Stylish Screen
Logitech Wireless Multimedia Keyboard
Logitech Wireless Optical Mouse
Logitech 2,1 Skaļruņu sistēma ar Subwoofer
UZDEVUMI Nero CD & DVD Writing Software
Windows XP Home SP2

dēļ
£ 450
Old 22 jūlijs 2007, 04:03
Donors Group

Default Need padomu

HI nolietota.

Tas nav slikti darījumus uz naudu, bet es neuzskatu spēļu par to.

Grafikas karte ir par sliktāko modeli, jūs varat saņemt, tā pat nav taisnība, īpašu karti, jo tā nozog sistēmas ram, kā arī.

CPU ir Pentium D 805, draņķīgs mikroshēmu spēļu par taisnīgu, bet labi overclockable ja thats jūsu lieta.

Bottom line: Ja Jūs vēlaties sistēma spēļu tad noteikti iet citur.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Jūlijs 22, 2007, 08:39
New Member Group

Default Need padomu

ja i bija to iegūt un modernizētas grafikas karti uz vienu daudz daudz labāk, jūsuprāt, varētu spēlēt spēles arī

Es tikai gribu saņemt pc, kas spēlē visvairāk spēles no mūsdienās un, iespējams, varētu to darīt Crysis kad iznāk mazs uzstādījumi
Old Jūlijs 22, 2007, 08:42
Administrator Group

Default Need padomu

Kur ir, ka no nolietota PC?

Sabiedrība vai jūs ēka ir?

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Jūlijs 22, 2007, 10:32
Donors Group

Default Need padomu

Quote:
Originally Posted by RUNDOWN666 View Post
ja i bija to iegūt un modernizētas grafikas karti uz vienu daudz daudz labāk, jūsuprāt, varētu spēlēt spēles arī

Es tikai gribu saņemt pc, kas spēlē visvairāk spēles no mūsdienās un, iespējams, varētu to darīt Crysis kad iznāk mazs uzstādījumi
Diemžēl nolietota Crysis ir DX10 spēle jums ir vajadzīga Vista kā savu os

Šis tad nozīmē, ka Jums būs nepieciešams 2GB RAM minimums spēļu automātu, kā Vista ir resursu izsalcis, daudz vairāk, nekā XP.

Jums būs nepieciešama arī DX10 varētu karti, un visi konti ir ļoti labs spriežot no tā, ko es esmu lasījusi Crysis prasībām.

Papildus, ka jūsu cpu nav dodas palīdzēt daudz un patiešām var izraisīt problēmu risināšanu, lai gan man ir aizdomas, jūs saņemsiet prom ar to pie Jūsu monitora izšķirtspēju.

Būt atklāti, es domāju, ka jums ir jauna spec visu būvēt, ja jūs vēlaties spēlēt Crysis jebkurā pienācīgas framerate vai detail settings.

Par karti, lai gan es domāju, ka jums jābūt ar mērķi kaut ko 320MB 8800GTS šķirnes Franks.

Žēl likt downer par to, bet es esmu spiests jums manu godīgu atbildi, kā man naida teikt, ka viss ir labi un jums ir ļoti vīlies nonākt spēlējot spēli pirmo reizi.

-Kanoakavirus
Old Jūlijs 22, 2007, 22:39
New Member Group

Default Need padomu

Nekādu problēmu Alex im ne pārāk labi aparatūras pusē skaitļošanas tāpēc tās patīkami zināt, cilvēki vēlas palīdzēt, un tā nav tikai gatavojas pateikt man nopirkt kādu gabaliņu crap paldies

un Dave hibrīda tās no uzņēmuma, ja Jūsu interesē
Old Jūlijs 22, 2007, 22:41
New Member Group

Default Need padomu

Quote:
Originally Posted by alex View Post
Diemžēl nolietota Crysis ir DX10 spēle jums ir vajadzīga Vista kā savu os

Šis tad nozīmē, ka Jums būs nepieciešams 2GB RAM minimums spēļu automātu, kā Vista ir resursu izsalcis, daudz vairāk, nekā XP.

Jums būs nepieciešama arī DX10 varētu karti, un visi konti ir ļoti labs spriežot no tā, ko es esmu lasījusi Crysis prasībām.

Papildus, ka jūsu cpu nav dodas palīdzēt daudz un patiešām var izraisīt problēmu risināšanu, lai gan man ir aizdomas, jūs saņemsiet prom ar to pie Jūsu monitora izšķirtspēju.

Būt atklāti, es domāju, ka jums ir jauna spec visu būvēt, ja jūs vēlaties spēlēt Crysis jebkurā pienācīgas framerate vai detail settings.

Par karti, lai gan es domāju, ka jums jābūt ar mērķi kaut ko 320MB 8800GTS šķirnes Franks.

Žēl likt downer par to, bet es esmu spiests jums manu godīgu atbildi, kā man naida teikt, ka viss ir labi un jums ir ļoti vīlies nonākt spēlējot spēli pirmo reizi.

Tātad, ja es atjaunošana ram kas man bija plānošanu veic coz i get it cheap anyways.
un atjaunināta procesora un grafiskās kartes būtu diezgan nesakoptas mašīnas, vai tas, ka nav possbile coz i bija galvenokārt ieinteresēta iegūt viss pārējais ar to diezgan lēts, kā arī coz i var paaugstināt līdz 22 "screen, kā arī par bout papildus £ 40
Old Jūlijs 23, 2007, 01:32
Administrator Group

Default Need padomu

Quote:
Originally Posted by RUNDOWN666 View Post

un Dave hibrīda tās no uzņēmuma, ja Jūsu interesē

£ 450, nav slikti no uzņēmuma uzskatot, ka ir tur TFT.

I'm guessing it's Dell?

Bet jūs vēl labāk iet uz 2 nekustamā Core Duo un pienācīgas GFX karti.

Kādu cenu viņi dara Core 2 Duo mašīnas?
Old Augusts 5, 2007, 02:54
GKR
Loceklis

Default Need padomu

Ja vēlaties tft uzraudzīt un Core 2 Duo procesors izmaksas iet uz augšu. cena, ko pieminējāt, var nebūt pietiekami. Bet tā vērts veikt šo konfigurāciju.
Old Augusts 8, 2007, 06:16
Banned Group

Default Need padomu

Es domāju, ka tās lielā mērā saskaņā ar cenu, un man jāsaka, ka jums jāiet uz priekšu ar šo vienu! Kaut Jums šķiet, ka tās diezgan parasta, varat jaunināt to tērējot mazliet naudas, bet, es domāju, ka tā vienreiz dzīves laikā piedāvājums .......
Reply

Register

Bookmarks