![]() |
|
| |||
| |||
| apmēram vienu man pateikt, ja tas ir labs darījums un ja tas darbosies jebkurā spēlē šobrīd. ~ Intel Core 2 805 Processor 1024MB DDRII 667 200GB Samsung Hard Disk VKS Core 2 Duo Deluxe Motherboard NEC DVD ReWriter ND5170A 18x Dual Layer & Dual Format ASUS Hybrid Digital & Analogue TV Tuner ar plašsaziņas līdzekļiem programmatūru un Remote Control CyberLink PowerCinema Media Center Package 128MB ATI X300 SMA Graphics 56,6 v92 Modems 8 Channel Zunda šaurumā (7,1 Surround Sound) 8x USB2 Ports 10/100 Ethernet LAN Adapter Mini Tower Gadījums 19 "WIDESCREEN High Definition TFT Screen 5MS - Ultra Fast & Stylish Screen Logitech Wireless Multimedia Keyboard Logitech Wireless Optical Mouse Logitech 2,1 Skaļruņu sistēma ar Subwoofer UZDEVUMI Nero CD & DVD Writing Software Windows XP Home SP2 dēļ £ 450 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI nolietota. Tas nav slikti darījumus uz naudu, bet es neuzskatu spēļu par to. Grafikas karte ir par sliktāko modeli, jūs varat saņemt, tā pat nav taisnība, īpašu karti, jo tā nozog sistēmas ram, kā arī. CPU ir Pentium D 805, draņķīgs mikroshēmu spēļu par taisnīgu, bet labi overclockable ja thats jūsu lieta. Bottom line: Ja Jūs vēlaties sistēma spēļu tad noteikti iet citur.
|
| |||
| |||
| ja i bija to iegūt un modernizētas grafikas karti uz vienu daudz daudz labāk, jūsuprāt, varētu spēlēt spēles arī Es tikai gribu saņemt pc, kas spēlē visvairāk spēles no mūsdienās un, iespējams, varētu to darīt Crysis kad iznāk mazs uzstādījumi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kur ir, ka no nolietota PC?
| |||
| |||
| Quote:
Šis tad nozīmē, ka Jums būs nepieciešams 2GB RAM minimums spēļu automātu, kā Vista ir resursu izsalcis, daudz vairāk, nekā XP. Jums būs nepieciešama arī DX10 varētu karti, un visi konti ir ļoti labs spriežot no tā, ko es esmu lasījusi Crysis prasībām. Papildus, ka jūsu cpu nav dodas palīdzēt daudz un patiešām var izraisīt problēmu risināšanu, lai gan man ir aizdomas, jūs saņemsiet prom ar to pie Jūsu monitora izšķirtspēju. Būt atklāti, es domāju, ka jums ir jauna spec visu būvēt, ja jūs vēlaties spēlēt Crysis jebkurā pienācīgas framerate vai detail settings. Par karti, lai gan es domāju, ka jums jābūt ar mērķi kaut ko 320MB 8800GTS šķirnes Franks. Žēl likt downer par to, bet es esmu spiests jums manu godīgu atbildi, kā man naida teikt, ka viss ir labi un jums ir ļoti vīlies nonākt spēlējot spēli pirmo reizi.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Nekādu problēmu Alex im ne pārāk labi aparatūras pusē skaitļošanas tāpēc tās patīkami zināt, cilvēki vēlas palīdzēt, un tā nav tikai gatavojas pateikt man nopirkt kādu gabaliņu crap paldies un Dave hibrīda tās no uzņēmuma, ja Jūsu interesē |
|
| |||
| |||
| Quote:
Tātad, ja es atjaunošana ram kas man bija plānošanu veic coz i get it cheap anyways. un atjaunināta procesora un grafiskās kartes būtu diezgan nesakoptas mašīnas, vai tas, ka nav possbile coz i bija galvenokārt ieinteresēta iegūt viss pārējais ar to diezgan lēts, kā arī coz i var paaugstināt līdz 22 "screen, kā arī par bout papildus £ 40 |
|
| |||
| |||
| £ 450, nav slikti no uzņēmuma uzskatot, ka ir tur TFT. I'm guessing it's Dell? Bet jūs vēl labāk iet uz 2 nekustamā Core Duo un pienācīgas GFX karti. Kādu cenu viņi dara Core 2 Duo mašīnas? |
|
| |||
| |||
| Ja vēlaties tft uzraudzīt un Core 2 Duo procesors izmaksas iet uz augšu. cena, ko pieminējāt, var nebūt pietiekami. Bet tā vērts veikt šo konfigurāciju. |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka tās lielā mērā saskaņā ar cenu, un man jāsaka, ka jums jāiet uz priekšu ar šo vienu! Kaut Jums šķiet, ka tās diezgan parasta, varat jaunināt to tērējot mazliet naudas, bet, es domāju, ka tā vienreiz dzīves laikā piedāvājums ....... |
![]() |
|
| Bookmarks |