rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Potrzebujesz porady

Reply

Narzędzia wątku
Old 22 lipca 2007, 03:37
Nowe państwa grupy

Default Potrzebujesz porady

ktoś mi powiedzieć, czy jest to dobry interes, a jeśli będzie uruchomić dowolną grę w tej chwili.

~
Intel Core 2 805 Processor
1024MB DDRII 667
200GB Samsung Dysk twardy
EQS Core 2 Duo Deluxe Motherboard
NEC DVD ReWriter ND5170A 18x Dual Layer i dwuformatowy
ASUS Hybrid Digital & Analogue Tuner TV z oprogramowaniem Media oraz Remote Control
CyberLink PowerCinema Media Center Package
128 ATI X300 SMA Graphics
56,6 v92 Modem
8-kanałowy dźwięk (7.1 Surround Sound)
8x Porty USB2
10/100 Ethernet LAN Adapter
Mini Tower Przypadek
19 "widescreen High Definition TFT 5ms - Ultra Fast & Stylish Screen
Logitech Wireless Multimedia Keyboard
Logitech Wireless Optical Mouse
Logitech 2.1 System głośników z subwooferem
Ahead Nero CD & DVD Software Writing
Windows XP Home SP2

dla
£ 450
Old 22 lipca 2007, 04:03
Grupa dawcy

HI wybiegu.

To nie jest zły układ dla pieniędzy, ale nie powinny rozważyć gry na nim.

Karta graficzna o najgorszym modelu można uzyskać, jej nawet nie prawda specjalnej karty, jak kradnie pamięci RAM, jak również.

CPU jest Pentium D 805, parszywy układ do gier, które mają być sprawiedliwe, ale ładnie overclockable if thats your thing.

Dolna linia: Jeśli chcesz system gry to zdecydowanie gdzie indziej.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 22 lipca 2007, 08:39
Nowe państwa grupy

gdybym miał go pobrać i zmodernizowane do jednej karty graficznej znacznie lepiej myślisz, że gry dobrze

I just wanna get PC, który będzie odgrywał większość gier na dziś i może być w stanie zrobić Crysis, gdy wychodzi na niskie ustawienia
Old 22 lipca 2007, 08:42
Administrator Group

Gdzie jest, że PC z wybiegiem?

Spółki lub ty go budować?

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 lipca 2007, 10:32
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by RUNDOWN666 View Post
gdybym miał go pobrać i zmodernizowane do jednej karty graficznej znacznie lepiej myślisz, że gry dobrze

I just wanna get PC, który będzie odgrywał większość gier na dziś i może być w stanie zrobić Crysis, gdy wychodzi na niskie ustawienia
Niestety Rundown Crysis to gra DX10 musisz mieć Vista jako system operacyjny

Oznacza to wtedy trzeba minimum 2GB RAM dla gier na automatach, a Vista to środek zaradczy głodny, znacznie bardziej niż XP.

Konieczne jest również karta obsługująca DX10, oraz wszystkie rachunki bardzo dobry sądząc z tego co czytałem na temat wymagań Crysis ".

Na początek, że procesor nie będzie pomagało a nawet powodować wąskich gardeł, chociaż podejrzewam, you'll get away with it at rozdzielczości monitora.

Szczerze mówiąc, myślę, że trzeba ponownie spec całej budowy, jeśli chcesz grać Crysis w każdej godnej klatek lub ustawienia szczegółowe.

Na karcie choć myślę, że trzeba być na celu coś 8800GTS 320MB odmiany szczery.

Niestety umieścić Downer na to, ale jestem zmuszony daję uczciwa odpowiedź jako I'd hate to say it's all good i być bardzo rozczarowany pochodzą gry po raz pierwszy.

-Kanoakavirus
Old 22 lipca 2007, 22:39
Nowe państwa grupy

Nie ma problemu im Alex nie jest zbyt dobry z boku sprzętu informatyki więc jej miło wiedzieć, ludzie są gotowi do pomocy i to nie tylko powiesz mi się kupić kawałek gówna dziękuję

i Dave hybrydowy jej z firmy, jeśli zainteresowany
Old 22 lipca 2007, 22:41
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by alex View Post
Niestety Rundown Crysis to gra DX10 musisz mieć Vista jako system operacyjny

Oznacza to wtedy trzeba minimum 2GB RAM dla gier na automatach, a Vista to środek zaradczy głodny, znacznie bardziej niż XP.

Konieczne jest również karta obsługująca DX10, oraz wszystkie rachunki bardzo dobry sądząc z tego co czytałem na temat wymagań Crysis ".

Na początek, że procesor nie będzie pomagało a nawet powodować wąskich gardeł, chociaż podejrzewam, you'll get away with it at rozdzielczości monitora.

Szczerze mówiąc, myślę, że trzeba ponownie spec całej budowy, jeśli chcesz grać Crysis w każdej godnej klatek lub ustawienia szczegółowe.

Na karcie choć myślę, że trzeba być na celu coś 8800GTS 320MB odmiany szczery.

Niestety umieścić Downer na to, ale jestem zmuszony daję uczciwa odpowiedź jako I'd hate to say it's all good i być bardzo rozczarowany pochodzą gry po raz pierwszy.

więc jeśli ja aktualizacja RAM, którą planuje na ten i coz zdobyć tanie anyways.
i aktualizacja procesora i karty graficznej byłoby bardzo schludny maszyny lub jest to, że nie possbile i coz był głównie zainteresowany rozpoczęciem wszystko z nim bardzo tanie, jak również Coz można uaktualnić do 22-calowym ekranem, a także dla bout extra £ 40
Old 23 lipca 2007, 01:32
Administrator Group

Cytat:
Originally Posted by RUNDOWN666 View Post

i Dave hybrydowy jej z firmy, jeśli zainteresowany

£ 450 nie jest zły od spółki rozważa istnieje TFT tam.

I'm guessing it's Dell?

Ale chcesz nadal być lepiej będzie dla prawdziwych Core 2 Duo oraz przyzwoite karty GFX.

Jaką cenę robią Core 2 Duo dla maszyny?
Old 5 sierpnia 2007, 02:54
gkr
Członek grupy

Jeśli chcesz monitor TFT oraz Core 2 Duo koszty wzrosną. cena, o których wspomniałem, może nie wystarczyć. Ale jego wartość przy tej konfiguracji.
Old 8 sierpnia 2007, 06:16
Banned Grupa

Myślę, że jej bardzo dużo w zależności od ceny i muszę powiedzieć, że należy iść dalej z tym jednym! Masz ochotę coś jej całkiem zwyczajna, można go uaktualnić poprzez wydatki trochę pieniędzy na to, ale myślę, że jego ofertę raz w życiu .......
Reply

Register

Zakładki