![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| unii o să-mi spui, dacă acest lucru este o afacere bună şi în cazul în care acesta va rula orice joc în acest moment. ~ Intel Core 2 805 Procesor 1024MB DDRII 667 200GB Samsung Hard Disk EQS Core 2 Duo Deluxe Plăci de bază NEC DVD ReWriter ND5170A 18x Dual Layer & Dual Format ASUS Hybrid Digital & Analog TV Tuner cu mass-media de software şi de control la distanţă CyberLink PowerCinema Media Center Package 128MB ATI X300 SMA Graphics 56.6 v92 Modem 8 canale de sunet (7.1 Surround Sound) 8x USB2 Porturi 10/100 Ethernet LAN Adaptor Mini Tower Caz 19 "WideScreen de înaltă definiţie TFT Screen 5ms - Ultra Fast & Design stilat Screen Logitech Wireless Keyboard Multimedia Logitech Wireless Optical Mouse Logitech 2.1 Vorbitor sistem cu Subwoofer Ahead Nero CD & Software-ul de scriere DVD Windows XP Home SP2 pentru 450 £ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI Rundown. Nu este o afacere proastă pentru bani, dar eu nu ar trebui să ia în considerare de jocuri pe el. Grafica carte este cea mai proastă despre model puteţi obţine, ei nu sunt chiar o adevărată carte de dedicat ca ea Sustrage sistem de berbec, de asemenea. Procesorul este un Pentium D 805, un prost chip de jocuri pentru a fi corecte, dar frumos overclockable dacă thats dumneavoastră lucru. Concluzia: Dacă doriţi ca sistem pentru jocuri, atunci cu siguranta merge în altă parte.
|
| |||
| |||
| dacă am fost să-l şi actualizat de la o placă grafică de mult mult mai bine crezi că s-ar juca bine Vreau doar pentru a obţine un PC care vor juca cele mai multe jocuri şi în ziua de azi poate să fie capabilă să facă Crysis, atunci când este vorba despre mici setările |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În cazul în care este că PC-ul de la RUNDOWN?
| |||
| |||
| Citat:
Acest lucru înseamnă, atunci veţi avea nevoie de un minim de 2 GB de RAM pentru o masina de jocuri, ca Vista este foame de resurse, deci mult mai mult XP. Veţi avea nevoie, de asemenea, un DX10 capabil carte, şi de toate conturile, unul foarte bun din juriul de la ceea ce am citit despre Crysis "cerinţe. La început de faptul că, procesorul nu va ajuta mai mult şi, într-adevăr, cauza unele bottlenecking, deşi cred că va pleca cu el la rezoluţia monitorului. Pentru a fi sincer, cred ca ai nevoie de a re-construi spec. toată, dacă doriţi să joace Crysis la orice framerate decent sau setările de detaliu. Pentru carte, deşi cred că va trebui să fie ceva cu scopul de a 320mb 8800GTS varietate de a fi sincer. Imi pare rau ca a pus un downer pe el, dar eu sunt obligat să vă dau răspunsul meu sincer ca as vrea sa spun ca e bine şi va fi foarte dezamăgit de jocul venit pentru prima dată.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Nici o problemă im Alex nu prea bine la partea de hardware de calcul atat de frumos sa sa stiu oamenii sunt dispuşi să ajute şi nu este doar o să-mi spui de a cumpăra unele bucată de rahat mulţumesc şi de a Dave hibrid sale de la o companie, dacă vă interesează |
|
| |||
| |||
| Citat:
astfel încât, dacă i actualizat de RAM care am fost de planificare pe verişor i faci sa-l aduc ieftine oricum. şi actualizat de procesor şi placă grafică ar fi o maşină sau destul de îngrijit este că nu possbile văr am fost în cea mai mare parte interesată în obţinerea cu totul altceva este destul de ieftină şi văr i se poate face upgrade la 22 "ecran, precum şi pentru prindere extra £ 40 |
|
| |||
| |||
| Citat:
450 £ nu este rău de la o companie considerând există un TFT acolo. Sunt ghicitul este Dell? Dar te-ar mai fi mai bine merge pentru real Core 2 Duo şi un card GFX decent. Ce preţ fac Core 2 Duo utilaje pentru? |
|
| |||
| |||
| Când doriţi un monitor TFT şi un procesor Core 2 Duo costul vor merge în sus. preţul pe care le-aţi menţionat nu pot fi de ajuns. Dar ei în valoare de a lua acest configurare. |
|
| |||
| |||
| Cred că ei o mare parte în funcţie de preţ şi trebuie să vă spun că ar trebui să mergeţi mai departe cu asta!!! Tot ce-ti place sa simt destul de obişnuit, aveţi posibilitatea să faceţi upgrade de cheltuieli un pic de bani pe el, dar, cred ei, o dată în viaţă de oferta ....... |
![]() |
|
| Marcaje |