menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Potrebujete poradiť

Reply

Thread Tools
Old 22. júla 2007, 03:37
Nový člen skupiny

Default Potrebujete poradiť

niekto povedzte mi, jestli je to dobré riešenie, a ak to bude spustiť žiadnu hru na chvíľu.

~
Intel Core 2 Procesor 805
1.024megabajt DDRII 667
Samsung 200GB Pevný disk
EQS Core 2 Duo Deluxe Motherboard
NEC DVD ReWriter ND5170A 18x Dual Layer & Duální formát
ASUS Hybridné Digitálne & analógový TV Tuner s médiami softvér a diaľkový ovládač
Cyberlink PowerCinema Media Center balík
128megabajt ATI X300 SMA Grafika
56,6 v92 Modem
8 kanálový zvuk (7.1 Surround zvuku)
8x USB2 porty
10/100 Ethernet LAN Adapter
Mini Tower Prípad
19 "širokouhlý High Definition TFT displeja 5ms - Ultra rýchla a štýlové obrazovky
Logitech Multimediálna bezdrôtová klávesnica
Logitech Wireless Optical Mouse
Logitech 2.1 Reproduktorový systém S Subwoofer
AHEAD Nero CD & DVD Software
Windows XP Domov SP2

pre
450 libier
Old 22. júla 2007, 04:03
Darcu Skupina

HI vyčerpaný.

Nie je to zlé riešenie za peniaze, ale nemala by zvážiť, hra na to.

Grafická karta je asi najhoršie model sa môžete dostať, a to ani jeho verný špecializovanú kartu ukradne, pretože systém ram rovnako.

Tento procesor je procesor Pentium D 805, mizernou čip pre herné byť spravodlivý, ale pekne overclockable ak to je vaša vec.

Sečteno podtrženo: Ak chcete, aby systém pre herné potom určite ísť inam.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 22. júla 2007, 08:39
Nový člen skupiny

když jsem na to a rekonštruované grafickú kartu na jeden oveľa oveľa lepšie, myslíš, že to bude hrať aj hry

Len som sa chcela dostať do počítača, ktorý bude hrať väčšina hier sa dnes a možno to bude môcť urobiť Crysis keď príde na nízke nastavenie
Old 22. júla 2007, 08:42
Administrátor Skupina

Kde je ten PC od vyčerpaný?

A alebo sa vám to budovy?

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22. júla 2007, 10:32
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal RUNDOWN666 View Post
když jsem na to a rekonštruované grafickú kartu na jeden oveľa oveľa lepšie, myslíš, že to bude hrať aj hry

Len som sa chcela dostať do počítača, ktorý bude hrať väčšina hier sa dnes a možno to bude môcť urobiť Crysis keď príde na nízke nastavenie
Bohužiaľ vyčerpaný Crysis je DX10 hry budete musieť mať Vista vo vašom os

To potom znamená, budete potrebovať minimálne 2 GB RAM pre herné stroj ako Vista je zdroj hlad, oveľa viac, ako XP.

Budete potrebovať aj DX10 schopný kartu, a podľa všetkého veľmi dobrý súd z toho, čo som si prečítať o Crysis' požiadaviek.

Na vrchole, že váš procesor nebude moc pomáhajú a môžu dokonca spôsobiť, že niektoré nedostatky, aj keď mám podozrenie, dostanete sa s ňou na rozlíšenie vášho monitora.

Ak chcete byť úprimný, myslím, že budete musieť znova-spec celý stavať, ak chcete hrať Crysis na akúkoľvek slušnú snímok alebo detailné nastavenia.

Za kartu aj keď si myslíš, že je potrebné sa zameraním na niečo z 320mb 8800GTS odrody, ktoré majú byť úprimný.

Je nám ľúto dať utišujúce liek na to, ale som nútený vám moja úprimná odpoveď, jak bych nerad povedal, že je všetko dobré a ty veľmi sklamaný prídu hrať hru po prvýkrát.

-Kanoakavirus
Old 22. júla 2007, 22:39
Nový člen skupiny

Žiadny problém Alex im nie príliš dobré na strane hardware výpočtovej, takže jej pekné vedieť, ľudia sú ochotní pomôcť a nie len ísť mi kúpiť kus nejaké svinstvo děkuji

a dave hybrid od svojej spoločnosti, ak vaša zaujíma
Old 22. júla 2007, 22:41
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal alex View Post
Bohužiaľ vyčerpaný Crysis je DX10 hry budete musieť mať Vista vo vašom os

To potom znamená, budete potrebovať minimálne 2 GB RAM pre herné stroj ako Vista je zdroj hlad, oveľa viac, ako XP.

Budete potrebovať aj DX10 schopný kartu, a podľa všetkého veľmi dobrý súd z toho, čo som si prečítať o Crysis' požiadaviek.

Na vrchole, že váš procesor nebude moc pomáhajú a môžu dokonca spôsobiť, že niektoré nedostatky, aj keď mám podozrenie, dostanete sa s ňou na rozlíšenie vášho monitora.

Ak chcete byť úprimný, myslím, že budete musieť znova-spec celý stavať, ak chcete hrať Crysis na akúkoľvek slušnú snímok alebo detailné nastavenia.

Za kartu aj keď si myslíš, že je potrebné sa zameraním na niečo z 320mb 8800GTS odrody, ktoré majú byť úprimný.

Je nám ľúto dať utišujúce liek na to, ale som nútený vám moja úprimná odpoveď, jak bych nerad povedal, že je všetko dobré a ty veľmi sklamaný prídu hrať hru po prvýkrát.

takže ak aj aktualizované barana, ktorý bol aj na plánovanie robiť coz som si to tak ako tak lacné.
a aktualizovaný na procesor a grafickú kartu by bolo docela uklizené stroji alebo je v tom, že nie je possbile coz som bol hlavne záujem o všetko, čo s ňou docela lacné rovnako coz môžem upgradovať na 22 "displej, tak pre zápas navyše 40 libier
Old 23. júla 2007, 01:32
Administrátor Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal RUNDOWN666 View Post

a dave hybrid od svojej spoločnosti, ak vaša zaujíma

450 libier nie je zlý od spoločnosti zvažuje existuje TFT tam.

Mám hádat je to Dell?

Ale ty by som byť ešte lepšie ísť o skutočné Core 2 Duo a dôstojnej GFX kartu.

Aká cena robia Core 2 Duo stroje?
Old 5. augusta 2007, 02:54
GKR
Člen Skupina

Keď chcete TFT monitor a Core 2 Duo procesor ceny pôjdu hore. cenu máte uvedené nemusí stačiť. Ale svoj význam so zreteľom na túto konfiguráciu.
Old 8. augusta 2007, 06:16
Banned Skupina

Myslím, že jeho veľkou podľa ceny a já musím povedať, že by ste sa mali pustiť sa toto! Čokoľvek si myslíte, že rovnako ako jeho celkom obyčajné, môžete vykonať upgrade mu výdavky trochu peňazí na to, ale myslím, že jej raz za život ponúknuť .......
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Need Help & poradenstvo dfresh27 Všeobecné Hardware Chat 2 27. decembra 2008 05:49
Potrebujete poradiť, o ktorom Web Cam získať CompMadness84 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 3 12. mája 2008 16:02
Hľadáme malú radu ... derrenb Web Design, hosting & SEO 3 1. februára 2008 04:49
Potrebujete poradiť jsfs Notebooky, Mobily a PDA 1 3. decembra 2007 16:53
Potrebujete poradiť sem plz Albop Všeobecné Hardware Chat 1 10. októbra 2007 08:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.