![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| niekto povedzte mi, jestli je to dobré riešenie, a ak to bude spustiť žiadnu hru na chvíľu. ~ Intel Core 2 Procesor 805 1.024megabajt DDRII 667 Samsung 200GB Pevný disk EQS Core 2 Duo Deluxe Motherboard NEC DVD ReWriter ND5170A 18x Dual Layer & Duální formát ASUS Hybridné Digitálne & analógový TV Tuner s médiami softvér a diaľkový ovládač Cyberlink PowerCinema Media Center balík 128megabajt ATI X300 SMA Grafika 56,6 v92 Modem 8 kanálový zvuk (7.1 Surround zvuku) 8x USB2 porty 10/100 Ethernet LAN Adapter Mini Tower Prípad 19 "širokouhlý High Definition TFT displeja 5ms - Ultra rýchla a štýlové obrazovky Logitech Multimediálna bezdrôtová klávesnica Logitech Wireless Optical Mouse Logitech 2.1 Reproduktorový systém S Subwoofer AHEAD Nero CD & DVD Software Windows XP Domov SP2 pre 450 libier |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI vyčerpaný. Nie je to zlé riešenie za peniaze, ale nemala by zvážiť, hra na to. Grafická karta je asi najhoršie model sa môžete dostať, a to ani jeho verný špecializovanú kartu ukradne, pretože systém ram rovnako. Tento procesor je procesor Pentium D 805, mizernou čip pre herné byť spravodlivý, ale pekne overclockable ak to je vaša vec. Sečteno podtrženo: Ak chcete, aby systém pre herné potom určite ísť inam.
|
| |||
| |||
| když jsem na to a rekonštruované grafickú kartu na jeden oveľa oveľa lepšie, myslíš, že to bude hrať aj hry Len som sa chcela dostať do počítača, ktorý bude hrať väčšina hier sa dnes a možno to bude môcť urobiť Crysis keď príde na nízke nastavenie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kde je ten PC od vyčerpaný?
| |||
| |||
| Citácia:
To potom znamená, budete potrebovať minimálne 2 GB RAM pre herné stroj ako Vista je zdroj hlad, oveľa viac, ako XP. Budete potrebovať aj DX10 schopný kartu, a podľa všetkého veľmi dobrý súd z toho, čo som si prečítať o Crysis' požiadaviek. Na vrchole, že váš procesor nebude moc pomáhajú a môžu dokonca spôsobiť, že niektoré nedostatky, aj keď mám podozrenie, dostanete sa s ňou na rozlíšenie vášho monitora. Ak chcete byť úprimný, myslím, že budete musieť znova-spec celý stavať, ak chcete hrať Crysis na akúkoľvek slušnú snímok alebo detailné nastavenia. Za kartu aj keď si myslíš, že je potrebné sa zameraním na niečo z 320mb 8800GTS odrody, ktoré majú byť úprimný. Je nám ľúto dať utišujúce liek na to, ale som nútený vám moja úprimná odpoveď, jak bych nerad povedal, že je všetko dobré a ty veľmi sklamaný prídu hrať hru po prvýkrát.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém Alex im nie príliš dobré na strane hardware výpočtovej, takže jej pekné vedieť, ľudia sú ochotní pomôcť a nie len ísť mi kúpiť kus nejaké svinstvo děkuji a dave hybrid od svojej spoločnosti, ak vaša zaujíma |
|
| |||
| |||
| Citácia:
takže ak aj aktualizované barana, ktorý bol aj na plánovanie robiť coz som si to tak ako tak lacné. a aktualizovaný na procesor a grafickú kartu by bolo docela uklizené stroji alebo je v tom, že nie je possbile coz som bol hlavne záujem o všetko, čo s ňou docela lacné rovnako coz môžem upgradovať na 22 "displej, tak pre zápas navyše 40 libier |
|
| |||
| |||
| 450 libier nie je zlý od spoločnosti zvažuje existuje TFT tam. Mám hádat je to Dell? Ale ty by som byť ešte lepšie ísť o skutočné Core 2 Duo a dôstojnej GFX kartu. Aká cena robia Core 2 Duo stroje? |
|
| |||
| |||
| Keď chcete TFT monitor a Core 2 Duo procesor ceny pôjdu hore. cenu máte uvedené nemusí stačiť. Ale svoj význam so zreteľom na túto konfiguráciu. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že jeho veľkou podľa ceny a já musím povedať, že by ste sa mali pustiť sa toto! Čokoľvek si myslíte, že rovnako ako jeho celkom obyčajné, môžete vykonať upgrade mu výdavky trochu peňazí na to, ale myslím, že jej raz za život ponúknuť ....... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Need Help & poradenstvo | dfresh27 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 27. decembra 2008 05:49 |
| Potrebujete poradiť, o ktorom Web Cam získať | CompMadness84 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 12. mája 2008 16:02 |
| Hľadáme malú radu ... | derrenb | Web Design, hosting & SEO | 3 | 1. februára 2008 04:49 |
| Potrebujete poradiť | jsfs | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 3. decembra 2007 16:53 |
| Potrebujete poradiť sem plz | Albop | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 10. októbra 2007 08:36 |
| Thread Tools | |
| |