![]() |
|
| |||
| |||
| Eğer şu anda herhangi bir oyun sürecek bu iyi bir anlaşma ve bazı bir söyle. ~ Intel Core 2 805 İşlemci 1024MB DDRII 667 200GB Samsung Sabit Disk EQS Core 2 Duo Deluxe Anakart NEC DVD ReWriter ND5170A 18x Dual Layer & Çift Format ASUS Hybrid Dijital & Analog TV Tuner medya yazılımı ve uzaktan kumanda ile CyberLink PowerCinema Medya Merkezi Paket 128MB ATI X300 SMA Grafikler 56,6 V92 Modem 8 kanal ses (7,1 Surround Ses) 8x USB2 Ports 10/100 Ethernet LAN Adaptör Mini Tower Olay 19 "geniş ekran Yüksek Tanımlı TFT 5MS - Ultra Hızlı & Şık Ekran Logitech Kablosuz Multimedya Klavye Logitech Wireless Optical Mouse Logitech 2,1 Hoparlör Sistemi Subwoofer Nero CD & DVD yazma yazılımı Windows XP Home SP2 için £ 450 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI Rundown. Bu para için kötü bir şey değil ama oyun oynamak dikkate olmamalıdır. Grafik kartı almak hakkında kötü modelidir, onun bile gerçek bir özel kart olarak buna da sistem ram çaldı. Işlemci Pentium D 805, oyun için berbat bir çip ama güzel overclockable eğer thats your thing adil olmaktır. Bottom line: Eğer oyun oynamak için daha sonra kesinlikle başka bir yere gitmek sistem istiyorum.
|
| |||
| |||
| eğer i almak ve grafik kartı bir çok şey çok daha iyi sen iyi oyunlar oynamak düşünüyorsunuz yükseltilmiş i adil bir kapatılmamış Bugünlerde ve belki crysis yapmaya muktedir en pc oyunları oynayacak almak için zaman düşük ayarları çıkar istiyorsan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nerede Rundown den PC'de nedir?
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu durumda Vista'nın kaynak aç, daha çok olduğu gibi bir oyun makinesi için 2GB RAM minimum gerekir demektir XP'den. Ayrıca, yetenekli kartı DX10 gerekir ve bütün çok iyi bir I Crysis 'gereksinimleri hakkında ne okudum bakarsak hesaplar. Sizin cpu çok yardımcı ve olmayacak ancak ben uzakta onunla monitörünüzün çözünürlükte alırsınız şüpheli doğrusu bazı bottlenecking neden olabilir üst kısmında. Dürüst olmak gerekirse, yeniden-spec bütün inşa herhangi bir iyi görüntüyü veya ayrıntı ayarlarını de Crysis oynamak istiyorum ihtiyacım var. Kartı için gerçi ihtiyacınız 320MB 8800GTS çeşitli şeyler de dürüst olmayı hedefleyen için düşünüyorum. Sorry üzerine bir yatıştırıcı madde koymak ama ben benim dürüst cevap olarak her şey çok iyi ve ilk defa oyunu oynamaya gelmek hayal kırıklığına's söylemek istemem vermek zorunda.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| No problem Alex im çok bilgisayar donanım tarafında its nice böylece bilmek insanlara yardım ediyorsunuz değil iyi değildir ve sadece bok bazı adet satın söyleyeceksin thank you ve eğer ilgi melez bir şirket dan dave için |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
öylesine eğer i hangi i coz i yaptığını düşünüyordum koç güncellenen bu ucuz anyways olsun. ve oldukça derli toplu makine olacağını ya da değil possbile coz i çoğunlukla oldukça ucuz yanı coz i 22 "ekran da bout ekstra £ 40 için yükseltebilirsiniz onunla her şeyi edinmek isteyen görülmüştür işlemci ve grafik kartı güncelleme |
|
| |||
| |||
| 450 £ bir şirket düşünmekten kötü orada bir TFT değildir. Ben Dell'in tahmin ediyorum? Ancak yine de daha gerçek Core 2 Duo ve iyi bir GFX kartı için gidiş olur. Ne fiyat onlar için, Core 2 Duo makineleri yapıyorsun? |
|
| |||
| |||
| Ne zaman ve maliyet kadar gidecek bir Core 2 Duo işlemci bir TFT monitör istiyorum. yeterli olmayabilir bahsetmiştim fiyat. Ancak değer bu yapılandırmayı alma. |
|
| |||
| |||
| Ben onun büyük bir fiyat ve i için Önünüzde bu ile gitmek gerektiğini söylemeliyim göre düşünmek! Şey onun oldukça sıradan gibi hissediyorum, bunu biraz para harcayarak ancak yükseltebilirsiniz, ben onun bir kez ömür boyu teklifi düşünmek ....... |
![]() |
|
| Bookmarks |