менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Потрібна поради

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 липня 2007, 03:37
Нові члени групи

Default Потрібна поради

хто-небудь сказати мені, якщо це хороша річ, і якщо вона буде працювати будь-яка гра на даний момент.

~
Intel Core 2 805 процесорів
1024MB DDRII 667
Samsung 200GB Жорсткий диск
Скіс Core 2 Duo Deluxe Материнські плати
NEC DVD ReWriter ND5170A 18x Dual Layer & Подвійний формат
Гібридна ASUS Digital & Аналогові ТВ-тюнер із засобами масової інформації та програмного забезпечення дистанційного управління
CyberLink PowerCinema Медіа-центр пакету
128MB ATI X300 SMA графіка
56,6 V92 Модем
8-канальний звук (7.1 Surround Sound)
8x портів USB2
10/100 Ethernet LAN Адаптер
Mini Tower Випадок
19 "широкоформатні High Definition TFT екран 5MS - Ultra Fast & Стильні екрану
Logitech Бездротові мультимедійні клавіатури
Logitech Бездротова оптична миша
Logitech 2.1 Акустична система з сабвуфером
Ahead Nero CD & DVD написання програмного забезпечення
Windows XP Home SP2

для
£ 450
Old 22 липня 2007, 04:03
Донор групи

Default Потрібна поради

HI Rundown.

Це не погано для грошей, але я не слід розглядати гру на ньому.

Відеокарта про гірший моделі ви можете отримати, її навіть не істинно присвячений карті цей же час краде системі оперативної пам'яті.

Процесор Pentium D 805, паршивий чіпів для ігрових бути справедливим, але добре, якщо розігнати Thats ваша річ.

Висновок: Якщо ви хочете, щоб система для ігор то обов'язково піти в інше місце.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 22 липня 2007, 08:39
Нові члени групи

Default Потрібна поради

якщо б я міг отримати його і модернізували графічної карти одного багато краще ви думаєте, він буде також грати в ігри

Я просто хочу отримати ПК, який буде відтворювати більшість з ігор на сьогоднішній день і, може бути, щоб мати можливість робити Crysis, коли він вийде на низьких настройках
Old 22 липня 2007, 08:42
Адміністратор групи

Default Потрібна поради

Де це ПК від Rundown?

Компанія або ви його побудові?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 22 липня 2007, 10:32
Донор групи

Default Потрібна поради

Цитата:
Спочатку Написав RUNDOWN666 View Post
якщо б я міг отримати його і модернізували графічної карти одного багато краще ви думаєте, він буде також грати в ігри

Я просто хочу отримати ПК, який буде відтворювати більшість з ігор на сьогоднішній день і, може бути, щоб мати можливість робити Crysis, коли він вийде на низьких настройках
На жаль Rundown Crysis є DX10 гри вам необхідно мати як Vista вашої ОС

Це далі означає, вам знадобиться щонайменше 2GB RAM для ігрової машині Vista є ресурсом голодні, набагато більше, ніж XP.

Вам також необхідно буде здатна DX10 карт, і по всіх дуже хороша судячи з того, що я читав про вимоги Crysis.

На вершині, що ваш процесор не допоможе багато, і дійсно може викликати деякі вузькі місця, хоча я підозрюю, ви отримаєте разом з ним на дозвіл вашого монітора.

Відверто кажучи, я думаю, Вам необхідно повторно-Spec всього побудувати, якщо ви хочете грати в Crysis на будь-який пристойною частотою кадрів або деталізації налаштувань.

Для карт, хоча я думаю, ви повинні бути спрямованою на щось 8800GTS 320MB різні бути відвертим.

Вибачте, поклав Даунер на неї, але я змушений дати вам моя чесна відповідь, як я ненавиджу говорити все це, і вам буде дуже розчарований прийти гру в перший раз.

-Kanoakavirus
Old 22 липня 2007, 22:39
Нові члени групи

Default Потрібна поради

Ні їм проблема Алекс не дуже добре, на апаратній боку обчислювальних тому його непогано знаю людей, які готові допомогти і це не просто скажете мені, щоб купити шматок лайна Спасибо

і Дейв гібридні від своєї компанії, якщо ваше зацікавлена
Old 22 липня 2007, 22:41
Нові члени групи

Default Потрібна поради

Цитата:
Спочатку Написав Alex View Post
На жаль Rundown Crysis є DX10 гри вам необхідно мати як Vista вашої ОС

Це далі означає, вам знадобиться щонайменше 2GB RAM для ігрової машині Vista є ресурсом голодні, набагато більше, ніж XP.

Вам також необхідно буде здатна DX10 карт, і по всіх дуже хороша судячи з того, що я читав про вимоги Crysis.

На вершині, що ваш процесор не допоможе багато, і дійсно може викликати деякі вузькі місця, хоча я підозрюю, ви отримаєте разом з ним на дозвіл вашого монітора.

Відверто кажучи, я думаю, Вам необхідно повторно-Spec всього побудувати, якщо ви хочете грати в Crysis на будь-який пристойною частотою кадрів або деталізації налаштувань.

Для карт, хоча я думаю, ви повинні бути спрямованою на щось 8800GTS 320MB різні бути відвертим.

Вибачте, поклав Даунер на неї, але я змушений дати вам моя чесна відповідь, як я ненавиджу говорити все це, і вам буде дуже розчарований прийти гру в перший раз.

Так що якщо я оновив ОЗУ, яку я планував робити Coz I Get It дешево так чи інакше.
і оновленого процесора і графічної карти було б досить акуратний машину або те, що я не possbile Coz в основному зацікавлені в отриманні все інше з ним досить дешево, а Coz I можна оновити до 22 "екран, а для бою додаткові £ 40
Old 23 липня 2007, 01:32
Адміністратор групи

Default Потрібна поради

Цитата:
Спочатку Написав RUNDOWN666 View Post

і Дейв гібридні від своєї компанії, якщо ваше зацікавлена

£ 450, не погано від компанії розглядають є TFT там.

Я вгадую це Dell?

Але ви все ж таки краще буде для реального Core 2 Duo і гідною картою Gfx.

Яку ціну вони роблять Core 2 Duo для машини?
Old 5 серпня 2007, 02:54
Член групи

Default Потрібна поради

Якщо ви хочете TFT-монітор і Core 2 Duo вартістю підуть вгору. ціна, яку ви згадали, не може бути недостатньо. Але його варто з цією конфігурацією.
Old 8 серпня 2007, 06:16
Забороненої угруповання

Default Потрібна поради

Я думаю, свою велику угоду по ціні, і я повинен сказати, що ви повинні йти вперед в цьому одна! Все, що ви відчуваєте, як і його цілком звичайним, ви можете оновити його, витративши трохи грошей на це, але, я думаю, її колись в життя, пропонують .......
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Потрібна допомога & консультацій dfresh27 Генеральний обладнання чат 2 27 грудня 2008 05:49
Необхідність консультацій, про які Web Cam To Get CompMadness84 Digital Imaging & Принтери 3 12 травня 2008 16:02
Потрібні поради мало ... derrenb Веб дизайн, хостинг & SEO 3 1 лютого 2008 04:49
Потрібна поради jsfs Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 3 грудня 2007 16:53
Потрібна поради тут PLZ Albop Генеральний обладнання чат 1 10 жовтня 2007 08:36
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.