![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| хто-небудь сказати мені, якщо це хороша річ, і якщо вона буде працювати будь-яка гра на даний момент. ~ Intel Core 2 805 процесорів 1024MB DDRII 667 Samsung 200GB Жорсткий диск Скіс Core 2 Duo Deluxe Материнські плати NEC DVD ReWriter ND5170A 18x Dual Layer & Подвійний формат Гібридна ASUS Digital & Аналогові ТВ-тюнер із засобами масової інформації та програмного забезпечення дистанційного управління CyberLink PowerCinema Медіа-центр пакету 128MB ATI X300 SMA графіка 56,6 V92 Модем 8-канальний звук (7.1 Surround Sound) 8x портів USB2 10/100 Ethernet LAN Адаптер Mini Tower Випадок 19 "широкоформатні High Definition TFT екран 5MS - Ultra Fast & Стильні екрану Logitech Бездротові мультимедійні клавіатури Logitech Бездротова оптична миша Logitech 2.1 Акустична система з сабвуфером Ahead Nero CD & DVD написання програмного забезпечення Windows XP Home SP2 для £ 450 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HI Rundown. Це не погано для грошей, але я не слід розглядати гру на ньому. Відеокарта про гірший моделі ви можете отримати, її навіть не істинно присвячений карті цей же час краде системі оперативної пам'яті. Процесор Pentium D 805, паршивий чіпів для ігрових бути справедливим, але добре, якщо розігнати Thats ваша річ. Висновок: Якщо ви хочете, щоб система для ігор то обов'язково піти в інше місце.
|
| |||
| |||
| якщо б я міг отримати його і модернізували графічної карти одного багато краще ви думаєте, він буде також грати в ігри Я просто хочу отримати ПК, який буде відтворювати більшість з ігор на сьогоднішній день і, може бути, щоб мати можливість робити Crysis, коли він вийде на низьких настройках |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Де це ПК від Rundown?
| |||
| |||
| Цитата:
Це далі означає, вам знадобиться щонайменше 2GB RAM для ігрової машині Vista є ресурсом голодні, набагато більше, ніж XP. Вам також необхідно буде здатна DX10 карт, і по всіх дуже хороша судячи з того, що я читав про вимоги Crysis. На вершині, що ваш процесор не допоможе багато, і дійсно може викликати деякі вузькі місця, хоча я підозрюю, ви отримаєте разом з ним на дозвіл вашого монітора. Відверто кажучи, я думаю, Вам необхідно повторно-Spec всього побудувати, якщо ви хочете грати в Crysis на будь-який пристойною частотою кадрів або деталізації налаштувань. Для карт, хоча я думаю, ви повинні бути спрямованою на щось 8800GTS 320MB різні бути відвертим. Вибачте, поклав Даунер на неї, але я змушений дати вам моя чесна відповідь, як я ненавиджу говорити все це, і вам буде дуже розчарований прийти гру в перший раз.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ні їм проблема Алекс не дуже добре, на апаратній боку обчислювальних тому його непогано знаю людей, які готові допомогти і це не просто скажете мені, щоб купити шматок лайна Спасибо і Дейв гібридні від своєї компанії, якщо ваше зацікавлена |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Так що якщо я оновив ОЗУ, яку я планував робити Coz I Get It дешево так чи інакше. і оновленого процесора і графічної карти було б досить акуратний машину або те, що я не possbile Coz в основному зацікавлені в отриманні все інше з ним досить дешево, а Coz I можна оновити до 22 "екран, а для бою додаткові £ 40 |
|
| |||
| |||
| £ 450, не погано від компанії розглядають є TFT там. Я вгадую це Dell? Але ви все ж таки краще буде для реального Core 2 Duo і гідною картою Gfx. Яку ціну вони роблять Core 2 Duo для машини? |
|
| |||
| |||
| Якщо ви хочете TFT-монітор і Core 2 Duo вартістю підуть вгору. ціна, яку ви згадали, не може бути недостатньо. Але його варто з цією конфігурацією. |
|
| |||
| |||
| Я думаю, свою велику угоду по ціні, і я повинен сказати, що ви повинні йти вперед в цьому одна! Все, що ви відчуваєте, як і його цілком звичайним, ви можете оновити його, витративши трохи грошей на це, але, я думаю, її колись в життя, пропонують ....... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога & консультацій | dfresh27 | Генеральний обладнання чат | 2 | 27 грудня 2008 05:49 |
| Необхідність консультацій, про які Web Cam To Get | CompMadness84 | Digital Imaging & Принтери | 3 | 12 травня 2008 16:02 |
| Потрібні поради мало ... | derrenb | Веб дизайн, хостинг & SEO | 3 | 1 лютого 2008 04:49 |
| Потрібна поради | jsfs | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 3 грудня 2007 16:53 |
| Потрібна поради тут PLZ | Albop | Генеральний обладнання чат | 1 | 10 жовтня 2007 08:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |