mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Reikia šiek tiek patarimų čia PLZ

Closed Thread

Temos įrankiai
Old Spalis 10, 2007, 08:12
Naujas Narys

Default Reikia šiek tiek patarimų čia PLZ

Hey mano garantija mano desktop pc buvo tiesiog nuėjo į praėjusiais metais padengti planas nusipirkau 5 metus padengti planas. kuris man kainavo papildomus 500 £ Ką manote ID daryti per jį "PC World
pasakyti savo ne Kurie gali būti sutvirtinti ir duoti man naują kompiuterį, nes jis buvo geriausias pc jie turėjo saugoti ne laiku ir diską neveikia jau
Old Spalis 10, 2007, 08:36
Moderatorius Grupė

Default Reikia šiek tiek patarimų čia PLZ

Atsiprašome, nėra padės jums pavogti.

Thread Closed.

Closed Thread

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Need Help & Advice dfresh27 General Hardware Chat 2 27 gruodis 2008 05:49
Reikia patarimo apie kurią Web Cam To Get CompMadness84 Digital Imaging & Printers 3 Gegužė 12, 2008 16:02
Ieškote mažai patarimus ... derrenb Web Design, Hosting & SEO 3 1 vasaris 2008 04:49
Reikia šiek tiek patarimų jsfs Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 3 gruodis 2007 16:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.