mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Aveţi nevoie de un sfat aici plz

Closed Thread

Thread Tools
Old 10 octombrie 2007, 08:12
Noile state Group

Default Aveţi nevoie de un sfat aici plz

hei meu garanţie pe desktop PC-ul tocmai a fost în ultimul an a acoperi Am cumparat un plan de 5 yr acoperi plan. care-mi un cost suplimentar £ 500 Ce crezi id prea au de a face-o pentru PC World
de a spune sa nu fixable si da-mi un nou PC-ul asa cum a fost cel mai bun PC au avut în stoc la momentul respectiv şi de harddrive este spart deja
Old 10 octombrie 2007, 08:36
Moderator Group

Default Aveţi nevoie de un sfat aici plz

Ne pare rău, dar nu o să vă ajute să fure.

Thread închis.

Closed Thread

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Aveţi nevoie de ajutor şi sfaturi dfresh27 General Hardware Chat 2 27 decembrie 2008 05:49
Aveţi nevoie de sfaturi despre ce Web Cam să obţineţi CompMadness84 Digital Imaging & Imprimante 3 12 mai 2008 16:02
Cauti un mic sfat ... derrenb Web Design, Gazduire & SEO 3 1 Feb 2008 04:49
Aveţi nevoie de un sfat jsfs Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri 1 3 decembrie 2007 16:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.