по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Имате нужда от помощ със съвместимостта

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми октомври 2007 г, 11:30
Новите държави Група

Хей, аз съм изграждането на компютъра, но аз никога не съм го и преди. Бил в Newegg за известно време, и аз съм вид окачени със случая, и дънната платка. Аз съм объркан за 8-пинов конектор, аз дори не знам дали този въпрос със случая, или не, аз знам, че е на 24-изводен един. Също така, той има "допълнителен конектор властта". Не знам какво това е наоколо.

Raidmax Smilodon ATX-612WBP Черно SECC STEEL ATX Mid Tower Компютърна кутия 500W Захранване

BIOSTAR TForce TF570SLI AM2 NVIDIA NForce 470 SLI MCP ATX AMD Motherboard

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Motherboard)

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (Дело)
Old 27 октомври 2007, 12:51
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Крадец View Post
Хей, аз съм изграждането на компютъра, но аз никога не съм го и преди. Бил в Newegg за известно време, и аз съм вид окачени със случая, и дънната платка. Аз съм объркан за 8-пинов конектор, аз дори не знам дали този въпрос със случая, или не, аз знам, че е на 24-изводен един. Също така, той има "допълнителен конектор властта". Не знам какво това е наоколо.

Raidmax Smilodon ATX-612WBP Черно SECC STEEL ATX Mid Tower Компютърна кутия 500W Захранване

BIOSTAR TForce TF570SLI AM2 NVIDIA NForce 470 SLI MCP ATX AMD Motherboard

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Motherboard)

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (Дело)
Здравейте крадец.

В 8pin конектора се е посочен 12V конектор на дънната платка, че правомощията на процесора. 24-пинов конектор правомощия всичко останало. В PSU трябва да има тази 8pin конектор за задвижване на този форум.

За дъска с този чипсет да има 8pin конектор подсказва, че това изисква много сок, така че аз съм се чудех какво останалата част от компонентите са и дали не е 500 вата захранване (и това е класиран ампера), ще са достатъчни.

Допълнителните конектор мощ на борда е MOLEX връзка, които се използват, трябва да сте овърклок. Всички PSU имат определен брой от тези контакти

Загрижен съм, напълно наистина, в това, че PSU получавате идва със случая. Това са предимно генерични PSU, които са, да бъде тъп, мамка му (ниска ефективност, не е много стабилен, причиняващи произволни катастрофи, глас). А вие просто не може да компромис по отношение на PSU, особено когато този съвет изисква толкова много сок. Това е най-важен компонент в изграждането бр.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 27-ми октомври 2007 г, 13:26
Новите държави Група

Ами, ако аз трябваше да купя отделно захранване, има ли искате препоръча за този конкретен съвет? Или има ли дъна, които могат да работят с електрозахранването, което вече идва със случая? Аз наистина не са толкова много пари за харчене за отделно захранване, все пак.
Old 27-ми октомври 2007 г, 13:31
Номер на групата

Какви са останалите ти компоненти?

-Kanoakavirus
Old 27-ми октомври 2007 г, 13:42
Новите държави Група

Процесор: AMD Athlon 64 X2 4400 + Бризбейн 2.3GHz Socket AM2 65W процесор
Видео карта: GeForce 8600GT 256MB 128-битова GDDR3 PRCI Express x16 SLI Подкрепа
Видео карта
Твърд диск: Western Digital Хайвер SE WD1600AAJS 160GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / и
Hard Drive
RAM: WINTEC AMPX 1GB (2 x512MG0 240-ПИН DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400)
Dual Channel Kit Desktop Memory
DVD Горелка: LITE-ON DVD R 20X DVD записващо устройство с 12X DVD-RAM Напиши Черно SATA
Монитор: Ханс-G ТВ-173DBB Black 17 "8ms-DVI Widescreen LCD монитор
Old 27-ми октомври 2007 г, 14:20
Номер на групата

Основното е, може да е повече от вероятно текат от PSU, предвидени със случая, но не забравяме и за PSU. Знам, че това не е един от секси части за натрупване, но тя отново е най-важната част.

Ако бях аз; това

-Kanoakavirus
Old 2-ри ноември 2007, 21:36
Новите държави Група

Добре, така съм придобил всички части заедно, всичко е в машината, първоначално там е имало проблеми преди твърдия диск или DVD карам отиде в "Аз вярвам, и куп фенове, аз просто трябва да инсталирате Windows XP и аз "Ще бъде добре, но когато се опитам да включа компютъра, след малко време, той просто изключва.

(Аз съм просто използва тази тема, така че не е нужно да се направи нова, и това вече е всичките си части)
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc