![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей, аз съм изграждането на компютъра, но аз никога не съм го и преди. Бил в Newegg за известно време, и аз съм вид окачени със случая, и дънната платка. Аз съм объркан за 8-пинов конектор, аз дори не знам дали този въпрос със случая, или не, аз знам, че е на 24-изводен един. Също така, той има "допълнителен конектор властта". Не знам какво това е наоколо. Raidmax Smilodon ATX-612WBP Черно SECC STEEL ATX Mid Tower Компютърна кутия 500W Захранване BIOSTAR TForce TF570SLI AM2 NVIDIA NForce 470 SLI MCP ATX AMD Motherboard http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Motherboard) http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (Дело) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
В 8pin конектора се е посочен 12V конектор на дънната платка, че правомощията на процесора. 24-пинов конектор правомощия всичко останало. В PSU трябва да има тази 8pin конектор за задвижване на този форум. За дъска с този чипсет да има 8pin конектор подсказва, че това изисква много сок, така че аз съм се чудех какво останалата част от компонентите са и дали не е 500 вата захранване (и това е класиран ампера), ще са достатъчни. Допълнителните конектор мощ на борда е MOLEX връзка, които се използват, трябва да сте овърклок. Всички PSU имат определен брой от тези контакти Загрижен съм, напълно наистина, в това, че PSU получавате идва със случая. Това са предимно генерични PSU, които са, да бъде тъп, мамка му (ниска ефективност, не е много стабилен, причиняващи произволни катастрофи, глас). А вие просто не може да компромис по отношение на PSU, особено когато този съвет изисква толкова много сок. Това е най-важен компонент в изграждането бр.
|
| |||
| |||
| Ами, ако аз трябваше да купя отделно захранване, има ли искате препоръча за този конкретен съвет? Или има ли дъна, които могат да работят с електрозахранването, което вече идва със случая? Аз наистина не са толкова много пари за харчене за отделно захранване, все пак. |
|
| |||
| |||
| Какви са останалите ти компоненти?
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Процесор: AMD Athlon 64 X2 4400 + Бризбейн 2.3GHz Socket AM2 65W процесор Видео карта: GeForce 8600GT 256MB 128-битова GDDR3 PRCI Express x16 SLI Подкрепа Видео карта Твърд диск: Western Digital Хайвер SE WD1600AAJS 160GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / и Hard Drive RAM: WINTEC AMPX 1GB (2 x512MG0 240-ПИН DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory DVD Горелка: LITE-ON DVD R 20X DVD записващо устройство с 12X DVD-RAM Напиши Черно SATA Монитор: Ханс-G ТВ-173DBB Black 17 "8ms-DVI Widescreen LCD монитор |
|
| |||
| |||
| Основното е, може да е повече от вероятно текат от PSU, предвидени със случая, но не забравяме и за PSU. Знам, че това не е един от секси части за натрупване, но тя отново е най-важната част. Ако бях аз; това
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Добре, така съм придобил всички части заедно, всичко е в машината, първоначално там е имало проблеми преди твърдия диск или DVD карам отиде в "Аз вярвам, и куп фенове, аз просто трябва да инсталирате Windows XP и аз "Ще бъде добре, но когато се опитам да включа компютъра, след малко време, той просто изключва. (Аз съм просто използва тази тема, така че не е нужно да се направи нова, и това вече е всичките си части) |