![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem budova počítač, ale nikdy jsem to nedělal. Internetový obchod byl na nějakou dobu nyní, a já jsem typ zavěsil s případem a základní deska. Jsem zmatená o 8 pinový konektor, já ani nevím, v případě, že přijde s případem, nebo ne, vím, že to má 24 pin jedna. Také, to má "dodatečný napájecí konektor." Nevím, co to je tak. Raidmax Smilodon ATX-612WBP Black SECC STEEL ATX Mid Tower Počítačové věci 500W Power Supply Biostar TForce TF570SLI AM2 NVIDIA nForce 470 SLI MCP ATX AMD Motherboard http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Motherboard) http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (Case) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
8PIN konektor se odkazuje, je 12V konektor na základní desce, která napájí procesor. 24 pinový konektor pravomoci všechno ostatní. Psů, musí mít tuto 8PIN konektor pro napájení tohoto klubu. Pro desky s touto čipovou sadou mají konektor 8PIN naznačuje, že to vyžaduje hodně šťávy a tak mě napadlo, co zbytek složek a též 500w psu (a to je hodnocené v ampérech) bude stačit. Další konektor na desce je molex spojení, které se používá byste přetaktování. Všechny psů se mají řadu těchto svíček Obávám se, zcela vážně v tom, že jste získali psu přichází s případem. Většinou se jedná o druhové psu, která jsou, upřímně řečeno, do hajzlu (nízká účinnost, není příliš stabilní-způsobují náhodné pády, hlasitě). A vy si jednoduše nemůže ohrozit na psu, a to zejména pokud tato deska vyžaduje tolik šťávy. To je nejdůležitější složkou v pc stavět.
|
| |||
| |||
| No, kdybych si koupit samostatný zdroj napájení, existují nějaké byste doporučit pro tento konkrétní rady? Nebo jsou nějaké desky, které by mohly pracovat s napájení, které již přichází s případem? I don't really mít tolik peněz na samostatné napájení, ačkoli. |
|
| |||
| |||
| Jaké jsou zbytek komponent?
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Procesor: AMD Athlon 64 X2 4400 + Brisbane 2.3GHz Socket AM2 65W Processor Grafická karta: GeForce 8600GT 256 megabajt 128-bit GDDR3 prci Express x16 SLI Podporované Grafická karta Pevný disk: Western Digital Caviar SE WD1600AAJS 160gigabajt 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Pevný disk RAM: WINTEC AMPX 1GB (2 x512MG0 240-pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory DVD vypalovačka: LITE-ON 20X DVD R, DVD vypalovačka s 12x DVD-RAM Write Black SATA Monitor: Hanns-G HW-173DBB Black 17 "-8ms, DVI, širokoúhlý LCD monitor |
|
| |||
| |||
| Pointa je, můžete spustit více než pravděpodobné, že se psu vybaveny věci, ale nezapomeňte o psu. Vím, že to není jedna z částí sexy stavět, ale to je opět nejdůležitější část. Kdybych to byl já; tento
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ok, takže jsem dostal všechny díly dohromady, vše je v počítači, tam původně nebyly žádné problémy, než pevný disk či DVD vešel věřím, a parta fanoušků, jen potřebuji k instalaci systému Windows XP a já 'll být dobré, ale při pokusu zapnout počítač, po trochu času to prostě vypne. (Já jsem jen pomocí tohoto tématu, takže nemám dělat novou, a to už má všechny své části) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Kompatibilita Windows 7? | P5200 | Operační systémy Windows | 7 | 16.listopadu 2009 08:16 |
| Desce a CPU Kompatibilita | stecal | Obecné Hardware Chat | 19 | 5.září 2009 08:02 |
| Photoshop CS4 a CS3 kompatibilita | amberoni84 | Multimedia & Kodeky | 3 | 12. prosinec 2008 09:38 |
| Kompatibilita | fanoušek | Obecné Hardware Chat | 1 | 5. ledna 2008 15:16 |
| Kompatibilita? | williamson123456 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 17. Září 2007 12:27 |
| Thread Nástroje | |
| |