![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, είμαι κατασκευή ενός υπολογιστή, αλλά ποτέ δεν έχω κάνει στο παρελθόν. Been για newegg για λίγο τώρα, και είμαι είδος ανηρτημένα με την υπόθεση και μητρική πλακέτα. Είμαι σε σύγχυση σχετικά με τα 8 pin connector, δεν γνωρίζουν καν αν αυτό έρχεται με την περίπτωση, ή δεν ξέρω που έχει τα 24 pin μία. Επίσης, έχει μια "επιπλέον βύσμα." Δεν γνωρίζω τι του περίπου. Raidmax Smilodon ATX-612WBP Black SECC STEEL ATX Mid Tower Computer Case 500W Power Supply BIOSTAR TForce TF570SLI AM2 NVIDIA nForce 470 SLI MCP ATX Motherboard AMD http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Μητρική) http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (Υπόθεση) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το 8pin υποδοχή που αναφέρεται είναι η 12v υποδοχή της μητρικής πλακέτας ότι εξουσίες της cpu. Οι 24 pin connector εξουσίες οτιδήποτε άλλο. Το PSU πρέπει να έχει αυτό το 8pin βύσμα στην εξουσία αυτού του σκάφους. Για ένα διοικητικό συμβούλιο με αυτό το chipset να έχει 8pin υποδοχή δείχνει ότι απαιτεί πολλή χυμό έτσι είμαι αναρωτιούνται ποιο είναι το υπόλοιπο των στοιχείων σας και αν δεν αποτελεί PSU 500W (και με την ονομαστική ένταση ρεύματος) θα είναι αρκετό. Η πρόσθετη ενέργεια για την υποδοχή του πλοίου είναι ένα molex σύνδεσης που χρησιμοποιείται θα πρέπει να σας overclock. Όλα τα PSU της έχει μια σειρά από αυτές τις πρίζες Είμαι εξέταση, εντελώς στην πραγματικότητα, στο ότι ο PSU έχετε έρθει με την υπόθεση. Αυτές είναι κυρίως της γενικής PSU που είναι, για να μιλήσουμε ξεκάθαρα, χάλια (χαμηλής απόδοσης, δεν είναι πολύ σταθερός-προκαλώντας τυχαία crashes, δυνατά). Κι εσύ απλά δεν μπορούν να συμβιβασμό σχετικά με το PSU, ειδικά όταν αυτό το συμβούλιο απαιτεί τόσο χυμό. Πρόκειται για το πιο σημαντικό συστατικό στοιχείο σε μια τεμ οικοδομήσουμε.
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, αν ήταν να αγοράσετε ένα ξεχωριστό τροφοδοτικό, υπάρχουν έχετε συστήσει για το συγκεκριμένο πλοίο; Ή υπάρχουν μητρικές πλακέτες που θα μπορούσε να συνεργαστεί με το τροφοδοτικό που έχει ήδη τεθεί με την περίπτωση; Δεν έχουν που να δαπανήσει πολλά χρήματα για ένα ξεχωριστό τροφοδοτικό, όμως. |
|
| |||
| |||
| Ποιες είναι οι υπόλοιπες συνιστώσες σας;
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Επεξεργαστής: AMD Athlon 64 X2 4400 + Brisbane 2.3GHz Processor Socket AM2 65W Κάρτα οθόνης: GeForce 8600GT 256MB 128-bit GDDR3 PRCI Express x16 SLI Supported Κάρτα οθόνης Σκληρός Δίσκος: Western Digital Caviar SE WD1600AAJS 160GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive RAM: WINTEC AMPX 1GB (2 x512MG0 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Desktop Memory Kit DVD Burner: LITE ON 20x DVD-R DVD Burner Με 12x DVD-RAM Γράψτε Black SATA Οθόνη: Hanns-G-HW 173DBB Black 17 "8ms-DVI Widescreen LCD Monitor |
|
| |||
| |||
| Κάτω γραμμή σας θα μπορούσε να είναι περισσότερο από πιθανό ότι τρέχουν με το PSU που παρέχονται με την υπόθεση, αλλά ας μην ξεχνάμε για το PSU. Ξέρω ότι δεν είναι ένα από τα μέρη σε μια σέξι οικοδόμηση, αλλά είναι, και πάλι, το πιο σημαντικό μέρος. Αν ήμουν εγώ? αυτό
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ok, έτσι έχω πάρει όλα τα μέρη μαζί, τα πάντα είναι στο μηχάνημα, εκεί που αρχικά δεν είχαν προβλήματα πριν από το σκληρό δίσκο ή DVD πήγε σε πιστεύω, και μια χούφτα των οπαδών, απλά πρέπει να εγκαταστήσετε τα Windows XP και 'll να είναι καλή, αλλά όταν προσπαθώ να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή μου, μετά από λίγη ώρα, που μόλις κλείσει off. (Είμαι λίγο χρησιμοποιώντας αυτό το θέμα γι 'αυτό δεν πρέπει να κάνουν ένα νέο, και αυτό που ήδη έχει όλα μου τα τμήματα) |