manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Trebate li pomoć s kompatibilnosti

Reply

Thread Tools
Old 27. listopad 2007, 11:30
Novi član grupe

Hej, ja sam zgrade računalo, ali nikad nisam to prije učinio. Newegg su na neko vrijeme sada, i Im 'rod od obješen uz slučaj i matična ploča. Ja sam zbunjena oko 8 pinski konektor, ja uopce ne znam da li ste dobili sa slučaja ili ne, znam da ima 24 pinski jedan. Također, ona ima "power dodatni konektor." Ne znam što da je o tome.

Raidmax Smilodon ATX-612WBP Black SECC STEEL Computer ATX Mid Tower Case 500W Power Supply

BIOSTAR TForce TF570SLI AM2 NVIDIA nForce 470 SLI MCP matična ploča ATX AMD

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Matična ploča)

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (Predmet)
Old 27. listopad 2007, 12:51
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Thief View Post
Hej, ja sam zgrade računalo, ali nikad nisam to prije učinio. Newegg su na neko vrijeme sada, i Im 'rod od obješen uz slučaj i matična ploča. Ja sam zbunjena oko 8 pinski konektor, ja uopce ne znam da li ste dobili sa slučaja ili ne, znam da ima 24 pinski jedan. Također, ona ima "power dodatni konektor." Ne znam što da je o tome.

Raidmax Smilodon ATX-612WBP Black SECC STEEL Computer ATX Mid Tower Case 500W Power Supply

BIOSTAR TForce TF570SLI AM2 NVIDIA nForce 470 SLI MCP matična ploča ATX AMD

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Matična ploča)

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (Predmet)
Hi Thief.

The 8pin konektor koji se spominju je 12V konektor na matičnoj ploči koja pokreće CPU. 24 pin konektor ovlasti sve ostalo. The PSU mora imati ovu 8pin konektor na vlast ovog odbora.

Za odbora s ovim chipset imaju 8pin konektor sugerira da to zahtijeva puno soka pa sam pitajući se što je ostalo od vaše komponente su i da li ili ne 500w PSU (i to je ocijenjeno pojačala) će biti dosta.

Dodatni power konektor na ploči je molex priključak koji se koristi ukoliko overclock. PSU Svi su se veliki broj tih utikači

Ja sam zabrinuta, potpuno stvarno, kad je PSU ste uzimajući dolazi sa case. To su uglavnom generički PSU-a koji su, da se tupim, govno (niska efikasnost, a ne vrlo stabilne izazivač slučajnih crashes, glasno). A ti se jednostavno ne može kompromis o PSU, pogotovo kada je ova zajednica zahtijeva toliko energije. To je jedini najvažnija komponenta u pc graditi.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 27. listopad 2007, 13:26
Novi član grupe

Pa, ako su za kupnju zasebnog napajanja, Ima li što biste preporučili za ovaj board? Ili Ima li Matične ploče koji bi mogao raditi s napajanja koji već dolazi s slučaj? JA dont 'stvarno imati toliko novca potrošiti na zasebnom napajanje, ipak.
Old 27. listopad 2007, 13:31
Donatorska Grupa

Koje su ostale komponente vaše?

-Kanoakavirus
Old 27. listopad 2007, 13:42
Novi član grupe

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4400 + Brisbane 2.3GHz Socket AM2 65W Procesor
Video Card: GeForce 8600GT 256MB 128-bitna GDDR3 PRCI Express x16 SLI Supported
Video Card
Tvrdi disk: Western Digital kavijar SE WD1600AAJS 160GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s
Tvrdi disk
RAM: WINTEC AMPX 1GB (2 x512MG0 240-PIN DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400)
Dual Channel Kit Desktop Memory
DVD burner: LITE-ON DVD-R 20x DVD burner S 12x DVD-RAM Write Black SATA
Monitor: Hanns-G HW-173DBB Black 17 "8ms DVI-widescreen LCD monitor
Old 27. listopad 2007, 14:20
Donatorska Grupa

Dno crta je da možete više nego vjerojatno pokrenuti sa PSU uz slučaj, ali ne zaboravite o PSU. Znam da nije jedna od seksi dijelova za izgraditi, ali je, opet, najvažniji dio.

Ako je to mene; ovo

-Kanoakavirus
Old 2. studenoga 2007, 21:36
Novi član grupe

Ok, pa sam stečen svih dijelova zajedno, sve što je u stroj, postoji izvorno nije bilo problema prije nego što je hard disk ili DVD pogon ode ja vjerujem, i hrpa od fanova, JA pravedan morati instalirati Windows XP i ja 'll biti dobri, ali našto JA pokušati skrenuti na moj računalo, nakon malo vremena samo pričepiti off.

(Im 'pravedan koristeći ovaj topic tako da ne moram napraviti novi, a ovaj već ima sve moje dijelova)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.