kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Kell egy kis segítség a kompatibilitás

Reply

Téma eszközök
Old Október 27, 2007, 11:30
Új tag Csoport

Hé, én vagyok egy számítógép építése, de soha nem csinált ilyet. Been a newegg egy ideig most, és én vagyok a fajta letette az üggyel és az alaplap. Zavaros nekem az a 8 tűs csatlakozó, én nem is tudom, hogy ha jön az ügyben, vagy sem, tudom, hogy van egy 24 tűs. Is, ez egy "kiegészítő tápcsatlakozó." Nem tudom, hogy mit szól.

Raidmax Smilodon ATX-612WBP Fekete SECC acél ATX Mid Tower Computer Case 500W Power Supply

A Biostar TForce TF570SLI AM2 NVIDIA nForce 470 SLI MCP ATX AMD Motherboard

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Motherboard)

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (Sz)
Old Október 27 2007, 12:51
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Tolvaj View Post
Hé, én vagyok egy számítógép építése, de soha nem csinált ilyet. Been a newegg egy ideig most, és én vagyok a fajta letette az üggyel és az alaplap. Zavaros nekem az a 8 tűs csatlakozó, én nem is tudom, hogy ha jön az ügyben, vagy sem, tudom, hogy van egy 24 tűs. Is, ez egy "kiegészítő tápcsatlakozó." Nem tudom, hogy mit szól.

Raidmax Smilodon ATX-612WBP Fekete SECC acél ATX Mid Tower Computer Case 500W Power Supply

A Biostar TForce TF570SLI AM2 NVIDIA nForce 470 SLI MCP ATX AMD Motherboard

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Motherboard)

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (Sz)
Hi Thief.

A 8 pólusú csatlakozót is említett, a 12V-os csatlakozó az alaplapon, hogy hajtja a CPU-hoz. A 24 tűs csatlakozó hatásköröket minden mást. A tápegység számára ezt a 8 pólusú csatlakozó a hatalom ezen a fórumon.

A testület ezzel a chipsettel van egy 8 pólusú csatlakozó azt sugallja, hogy előírja a sok lé úgyhogy kíváncsi vagyok, mit a többi az összetevők vannak, és attól, hogy a 500 W-os tápegység (és ez eddig amper) is elég.

A kiegészítő tápcsatlakozó a táblán van egy molex kapcsolat, amelyet használni kell, akkor overclock. Minden psu's számos ilyen dugók

Engem illet, teljesen igazán, mivel a tápegység kaptunk jön az üggyel. Ezek többnyire az általános psu, amelyek, amelyek a tompa, szar (alacsony hatékonyság, nem stabil okozó véletlenszerűen összeomlik, hangos). És egyszerűen nem veszélyeztetheti a tápegység, különösen, ha ezen a fórumon igényel annyi levet. Ez az egyik legfontosabb eleme a pc építeni.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Október 27, 2007, 13:26
Új tag Csoport

Nos, ha én venni egy külön áramforrásra, vannak-e olyan gondolja ajánlom e különleges fórumon? Vagy vannak-e olyan alaplap, amely együttműködik a tápegység, hogy már jön az ügy? Én nem igazán van, hogy sok pénzt költeni egy külön tápegységet, mégis.
Old Október 27, 2007, 13:31
Donor Group

Melyek a többi a berendezések?

-Kanoakavirus
Old Október 27, 2007, 13:42
Új tag Csoport

Processzor: AMD Athlon 64 X2 4400 + Brisbane 2.3GHz Socket AM2 65W processzor
Videókártya: GeForce 8600GT 256 MB 128-bites GDDR3 PRCI Express x16 SLI Supported
Videó kártya
Merevlemez: Western Digital Caviar SE WD1600AAJS 160GB 7200 RPM SATA 3,0 Gb / s
Merevlemez
RAM: WINTEC AMPX 1GB (2 x512MG0 240-tűs DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400)
, Dual Channel Kit Desktop Memory
DVD-író: LITE-ON 20X DVD-R DVD-író, 12-szeres DVD-RAM írás Fekete SATA -
Monitor: Hanns-G HW-173DBB fekete 17 "8ms-DVI WideScreen LCD Monitor
Old Október 27, 2007, 14:20
Donor Group

Lényegében meg tudná futtatni több mint valószínű, hogy a tápegység amennyiben az üggyel, de ne feledkezzünk meg a tápegység. Tudom, hogy nem tartozik a szexi részek és az építeni, de ez, megint csak a legfontosabb része.

Ha ez volt nekem; ez

-Kanoakavirus
Old November 2, 2007, 21:36
Új tag Csoport

Ok, így kaptam valamennyi részét együtt, minden rendben van a gép, ott eredetileg nem volt probléma, mielőtt a merevlemezen vagy DVD-meghajtó ment be azt hiszem, és egy csomó rajongó, én csak szükség-hoz felszerel Windows XP és én 'll be jó, de amikor megpróbálok bekapcsolom a számítógépet, miután egy kis időt, hogy csak kikapcsol.

(Én csak egyszerűen ezt a témát így nem kell, hogy egy új, és ez már az én rész)
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.