![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, én vagyok egy számítógép építése, de soha nem csinált ilyet. Been a newegg egy ideig most, és én vagyok a fajta letette az üggyel és az alaplap. Zavaros nekem az a 8 tűs csatlakozó, én nem is tudom, hogy ha jön az ügyben, vagy sem, tudom, hogy van egy 24 tűs. Is, ez egy "kiegészítő tápcsatlakozó." Nem tudom, hogy mit szól. Raidmax Smilodon ATX-612WBP Fekete SECC acél ATX Mid Tower Computer Case 500W Power Supply A Biostar TForce TF570SLI AM2 NVIDIA nForce 470 SLI MCP ATX AMD Motherboard http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Motherboard) http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (Sz) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
A 8 pólusú csatlakozót is említett, a 12V-os csatlakozó az alaplapon, hogy hajtja a CPU-hoz. A 24 tűs csatlakozó hatásköröket minden mást. A tápegység számára ezt a 8 pólusú csatlakozó a hatalom ezen a fórumon. A testület ezzel a chipsettel van egy 8 pólusú csatlakozó azt sugallja, hogy előírja a sok lé úgyhogy kíváncsi vagyok, mit a többi az összetevők vannak, és attól, hogy a 500 W-os tápegység (és ez eddig amper) is elég. A kiegészítő tápcsatlakozó a táblán van egy molex kapcsolat, amelyet használni kell, akkor overclock. Minden psu's számos ilyen dugók Engem illet, teljesen igazán, mivel a tápegység kaptunk jön az üggyel. Ezek többnyire az általános psu, amelyek, amelyek a tompa, szar (alacsony hatékonyság, nem stabil okozó véletlenszerűen összeomlik, hangos). És egyszerűen nem veszélyeztetheti a tápegység, különösen, ha ezen a fórumon igényel annyi levet. Ez az egyik legfontosabb eleme a pc építeni.
|
| |||
| |||
| Nos, ha én venni egy külön áramforrásra, vannak-e olyan gondolja ajánlom e különleges fórumon? Vagy vannak-e olyan alaplap, amely együttműködik a tápegység, hogy már jön az ügy? Én nem igazán van, hogy sok pénzt költeni egy külön tápegységet, mégis. |
|
| |||
| |||
| Melyek a többi a berendezések?
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Processzor: AMD Athlon 64 X2 4400 + Brisbane 2.3GHz Socket AM2 65W processzor Videókártya: GeForce 8600GT 256 MB 128-bites GDDR3 PRCI Express x16 SLI Supported Videó kártya Merevlemez: Western Digital Caviar SE WD1600AAJS 160GB 7200 RPM SATA 3,0 Gb / s Merevlemez RAM: WINTEC AMPX 1GB (2 x512MG0 240-tűs DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) , Dual Channel Kit Desktop Memory DVD-író: LITE-ON 20X DVD-R DVD-író, 12-szeres DVD-RAM írás Fekete SATA - Monitor: Hanns-G HW-173DBB fekete 17 "8ms-DVI WideScreen LCD Monitor |
|
| |||
| |||
| Lényegében meg tudná futtatni több mint valószínű, hogy a tápegység amennyiben az üggyel, de ne feledkezzünk meg a tápegység. Tudom, hogy nem tartozik a szexi részek és az építeni, de ez, megint csak a legfontosabb része. Ha ez volt nekem; ez
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ok, így kaptam valamennyi részét együtt, minden rendben van a gép, ott eredetileg nem volt probléma, mielőtt a merevlemezen vagy DVD-meghajtó ment be azt hiszem, és egy csomó rajongó, én csak szükség-hoz felszerel Windows XP és én 'll be jó, de amikor megpróbálok bekapcsolom a számítógépet, miután egy kis időt, hogy csak kikapcsol. (Én csak egyszerűen ezt a témát így nem kell, hogy egy új, és ez már az én rész) |