![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני בונה מחשב, אבל אף פעם לא עשיתי את זה לפני. כבר ב newegg זמן עכשיו, אני די ניתק את המקרה ואת לוח האם. אני מבולבל בנוגע המחבר 8 פינים, אני אפילו לא יודעת אם זה מגיע עם במקרה או לא, אני יודע שזה כולל את 24 פינים אחד. כמו כן, יש לו "מחבר מתח נוסף." לא יודע מה זה בערך. Raidmax Smilodon-612WBP בצבע שחור SECC Steel ATX Mid Tower Computer Case 500W Power Supply BIOSTAR TForce TF570SLI AM2 NVIDIA nForce 470 SLI MCP ATX AMD Motherboard http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Motherboard) http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (מקרה) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
מחבר 8pin להיות מכונה היא מחבר 12V על לוח האם כי כוחות ה-CPU. 24 פינים סמכויות כל דבר אחר. PSU בטח זה מחבר 8pin לשלטון זה הלוח. עבור לוח עם ערכת שבבים זו יש 8pin המחבר מציע כי זה דורש הרבה מיץ אז אני תוהה מה שאר הרכיבים שלך ואם לא PSU 500W (וזה דורג אמפר) יספיקו. מחבר מתח נוסף על הלוח הוא חיבור molex המשמש אתה צריך overclock. כל PSU זה יש מספר תקעים אלה אני מודאג, לגמרי באמת, כי אתה מקבל PSU מגיע עם נרתיק. אלה הם בעיקר PSU הגנרית של אשר, להיות בוטה, שטויות (יעילות נמוכה, מאוד לא יציבה הגורמת קריסות אקראיות, רם). ואתה פשוט לא יכול להתפשר על PSU, במיוחד כאשר זה הלוח דורש כל כך הרבה מיץ. זהו הרכיב החשוב ביותר במחשב לבנות.
|
| |||
| |||
| ובכן, אם היו לי לקנות ספק כוח נפרד, האם יש לך ממליץ על הלוח המסוים הזה? או האם יש לוחות אם שיכול לעבוד עם אספקת חשמל כי כבר מגיע עם נרתיק? אני לא באמת יש כל כך הרבה כסף להוציא על באספקת חשמל נפרד, אף. |
|
| |||
| |||
| מה הם שאר הרכיבים שלך?
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| מעבד: AMD Athlon 64 X2 4400 + Brisbane 2.3GHz Socket AM2 65W Processor כרטיס מסך: GeForce 8600GT 256MB 128-bit GDDR3 PRCI Express x16 SLI Supported כרטיס הווידאו כונן קשיח: Western Digital Caviar SE WD1600AAJS 160GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive זיכרון RAM: Wintec AMPX 1GB (2 x512MG0 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) זיכרון Dual Channel Kit Desktop DVD Burner: Lite-ON 20X DVD R DVD Burner With 12X DVD-RAM Write Black SATA צג: האנס-G HW-173DBB שחור 17 "8ms-DVI Widescreen LCD Monitor |
|
| |||
| |||
| השורה התחתונה היא שאתה יכול לרוץ יותר סביר זה עם PSU המסופקת עם המקרה, אבל לא לשכוח PSU. אני יודע שזה לא אחד החלקים סקסי לבנות, אבל זה, שוב, את החלק החשוב ביותר. אם זה היה קורה לי; זה
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| אוקיי, אז קיבלתי את כל החלקים יחד, הכל במכונה, יש במקור לא היו בעיות לפני הכונן הקשיח או כונן ה-DVD נכנס אני מאמין, וגם חבורה של אוהדים, אני רק צריך להתקין את Windows XP ואני 'll להיות טוב, אבל כאשר אני מנסה להדליק את המחשב שלי, אחרי קצת זמן זה פשוט סוגר את. (אני רק באמצעות נושא זה אז אני לא צריך לעשות אחד חדש, ואת זה כבר כל החלקים שלי) |