mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Reikia pagalbos suderinamumo su

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 27, 2007, 11:30
Naujas Narys

Default Reikia pagalbos suderinamumo su

Hey, I'm pastato kompiuteris, but I've never done it before. Buvo apie Newegg už o dabar ir aš tipo pakabinti su byla ir pagrindinę plokštę. Aš apjucis 8 pin jungties, aš net nežinau, jei kuris ateina su byla, ar ne, aš žinau, ji turi 24 pin vieną. Be to, ji turi "papildomo maitinimo jungtis". Nežinau, kas tai yra apie.

Raidmax Smilodon ATX-612WBP Juodosios SECC PLIENO ATX Mid Tower Computer Case 500W Power Supply

BIOSTAR TForce TF570SLI AM2 NVIDIA nForce 470 SLI MCP ATX AMD Motherboard

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Plokštės)

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (CASE)
Old Spalis 27, 2007, 12:51
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Vagis View Post
Hey, I'm pastato kompiuteris, but I've never done it before. Buvo apie Newegg už o dabar ir aš tipo pakabinti su byla ir pagrindinę plokštę. Aš apjucis 8 pin jungties, aš net nežinau, jei kuris ateina su byla, ar ne, aš žinau, ji turi 24 pin vieną. Be to, ji turi "papildomo maitinimo jungtis". Nežinau, kas tai yra apie.

Raidmax Smilodon ATX-612WBP Juodosios SECC PLIENO ATX Mid Tower Computer Case 500W Power Supply

BIOSTAR TForce TF570SLI AM2 NVIDIA nForce 470 SLI MCP ATX AMD Motherboard

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Plokštės)

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (CASE)
Hi vagis.

JUNGTIS 8pin buvo perduotas yra 12V jungtis plokštėje, kad įgaliojimai CPU. 24 pin connector įgaliojimai visa kita. PSU turi šio 8pin jungtį į valdžią šioje valdyboje.

Dėl šios Chipset laive turėti 8pin jungtį rodo, kad ji reikalauja, sulčių daug, kad man įdomu, ką jūsų poilsio dalių yra ir ar 500W PSU (ir tai vertinta amperai) užteks.

Papildomų elektros jungtis lenta Molex jungtis, naudojama turėtumėte overclock. Visi PSU's turėti tokių žvakės numeris

Nerimauju, visiškai tikrai, nes PSU gaunate ateina su byla. Tai dažniausiai yra bendro pobūdžio PSU's, kurie yra, turi būti bukas, šūdas (mažas efektyvumas, nėra labai stabilus sukeliančių atsitiktinių gedimų, garsiai). Ir tu tiesiog negali pasiekti kompromisą dėl PSU, ypač kai šios diskusijų lentos reikalauja tiek daug sulčių. Tai pats svarbiausias elementas kuriant vnt.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Spalis 27, 2007, 13:26
Naujas Narys

Na, jei aš būčiau pirkti atskirą elektros tiekimo, nėra jokių norite rekomenduoti šį konkretų laivą? Ar yra kokių nors pagrindinių plokščių, kad galėtų dirbti su elektros energijos tiekimu, kuris jau ateina su byla? I don't really tiek daug pinigų išleisti atskirą maitinimo, though.
Old Spalis 27, 2007, 13:31
Donorų grupės

Koks yra jūsų komponentai pailsėti?

-Kanoakavirus
Old Spalis 27, 2007, 13:42
Naujas Narys

Procesorius: AMD Athlon 64 X2 4400 + Brisbane 2.3GHz Socket AM2 65W Processor
Vaizdo plokštė: GeForce 8600GT 256MB 128-bit GDDR3 PRCI Express x16 SLI Supported
Vaizdo plokštė
Kietasis diskas: Western Digital Caviar SE WD1600AAJS 160GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s
Hard Drive
RAM: WINTEC AMPX 1GB (2 x512MG0 240-pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400)
Dual Channel Kit Desktop Memory
DVD Burner: LITE-ON 20X DVD R DVD Burner With 12X DVD-RAM Write Juodosios SATA
Monitorius: Hanns-G HW-17 Black 173DBB ", 8ms, DVI Widescreen LCD Monitor
Old Spalis 27, 2007, 14:20
Donorų grupės

Bottom line tai tu gali daugiau nei gali paleisti jį su PSU pateikta byla, tačiau negalima pamiršti apie PSU. Žinau, kad ne viena seksualus dalys statyti, bet tai vėl gi, pati svarbiausia dalis.

Jei jis mane; šitas

-Kanoakavirus
Old Lapkritis 2, 2007, 21:36
Naujas Narys

Ok, so I've gotten visų dalių kartu, viskas, kas yra mašina, ten iš pradžių buvo ne prieš standųjį diską arba DVD diską problemas atėjo Manau, kad ir krūva gerbėjų, aš tiesiog reikia įdiegti "Windows XP" ir "I "LL gera, bet kai bandau įjungti" My Computer ", po laiko jis tiesiog išsijungia bitų.

(I'm just naudojant šią temą, kad aš neturiu, kad nauja, ir tai vienas jau visos mano dalys)
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Windows 7 suderinamumas? P5200 Windows "operacinės sistemos 7 Lapkritis 16, 2009 08:16
Plokštę ir procesoriaus Suderinamumas stecal General Hardware Chat 19 5 rugsėjis 2009 08:02
Photoshop CS3 ir CS4 suderinamumas amberoni84 Multimedia & Codecs 3 12 gruodis 2008 09:38
Suderinamumas narkomanas General Hardware Chat 1 5 sausis 2008 15:16
Suderinamumas? williamson123456 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 2 17 rugsėjis 2007 12:27
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.