![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey, I'm pastato kompiuteris, but I've never done it before. Buvo apie Newegg už o dabar ir aš tipo pakabinti su byla ir pagrindinę plokštę. Aš apjucis 8 pin jungties, aš net nežinau, jei kuris ateina su byla, ar ne, aš žinau, ji turi 24 pin vieną. Be to, ji turi "papildomo maitinimo jungtis". Nežinau, kas tai yra apie. Raidmax Smilodon ATX-612WBP Juodosios SECC PLIENO ATX Mid Tower Computer Case 500W Power Supply BIOSTAR TForce TF570SLI AM2 NVIDIA nForce 470 SLI MCP ATX AMD Motherboard http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Plokštės) http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (CASE) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
JUNGTIS 8pin buvo perduotas yra 12V jungtis plokštėje, kad įgaliojimai CPU. 24 pin connector įgaliojimai visa kita. PSU turi šio 8pin jungtį į valdžią šioje valdyboje. Dėl šios Chipset laive turėti 8pin jungtį rodo, kad ji reikalauja, sulčių daug, kad man įdomu, ką jūsų poilsio dalių yra ir ar 500W PSU (ir tai vertinta amperai) užteks. Papildomų elektros jungtis lenta Molex jungtis, naudojama turėtumėte overclock. Visi PSU's turėti tokių žvakės numeris Nerimauju, visiškai tikrai, nes PSU gaunate ateina su byla. Tai dažniausiai yra bendro pobūdžio PSU's, kurie yra, turi būti bukas, šūdas (mažas efektyvumas, nėra labai stabilus sukeliančių atsitiktinių gedimų, garsiai). Ir tu tiesiog negali pasiekti kompromisą dėl PSU, ypač kai šios diskusijų lentos reikalauja tiek daug sulčių. Tai pats svarbiausias elementas kuriant vnt.
|
| |||
| |||
| Na, jei aš būčiau pirkti atskirą elektros tiekimo, nėra jokių norite rekomenduoti šį konkretų laivą? Ar yra kokių nors pagrindinių plokščių, kad galėtų dirbti su elektros energijos tiekimu, kuris jau ateina su byla? I don't really tiek daug pinigų išleisti atskirą maitinimo, though. |
|
| |||
| |||
| Koks yra jūsų komponentai pailsėti?
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Procesorius: AMD Athlon 64 X2 4400 + Brisbane 2.3GHz Socket AM2 65W Processor Vaizdo plokštė: GeForce 8600GT 256MB 128-bit GDDR3 PRCI Express x16 SLI Supported Vaizdo plokštė Kietasis diskas: Western Digital Caviar SE WD1600AAJS 160GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive RAM: WINTEC AMPX 1GB (2 x512MG0 240-pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory DVD Burner: LITE-ON 20X DVD R DVD Burner With 12X DVD-RAM Write Juodosios SATA Monitorius: Hanns-G HW-17 Black 173DBB ", 8ms, DVI Widescreen LCD Monitor |
|
| |||
| |||
| Bottom line tai tu gali daugiau nei gali paleisti jį su PSU pateikta byla, tačiau negalima pamiršti apie PSU. Žinau, kad ne viena seksualus dalys statyti, bet tai vėl gi, pati svarbiausia dalis. Jei jis mane; šitas
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ok, so I've gotten visų dalių kartu, viskas, kas yra mašina, ten iš pradžių buvo ne prieš standųjį diską arba DVD diską problemas atėjo Manau, kad ir krūva gerbėjų, aš tiesiog reikia įdiegti "Windows XP" ir "I "LL gera, bet kai bandau įjungti" My Computer ", po laiko jis tiesiog išsijungia bitų. (I'm just naudojant šią temą, kad aš neturiu, kad nauja, ir tai vienas jau visos mano dalys) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows 7 suderinamumas? | P5200 | Windows "operacinės sistemos | 7 | Lapkritis 16, 2009 08:16 |
| Plokštę ir procesoriaus Suderinamumas | stecal | General Hardware Chat | 19 | 5 rugsėjis 2009 08:02 |
| Photoshop CS3 ir CS4 suderinamumas | amberoni84 | Multimedia & Codecs | 3 | 12 gruodis 2008 09:38 |
| Suderinamumas | narkomanas | General Hardware Chat | 1 | 5 sausis 2008 15:16 |
| Suderinamumas? | williamson123456 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 17 rugsėjis 2007 12:27 |
| Temos įrankiai | |
| |