![]() |
|
| |||
| |||
| Hei, es esmu ēka datoru, bet man nekad nav darījuši agrāk. Bijis newegg, lai, kamēr tagad, un es esmu veida karājās līdz ar lietu, un mātesplati. Es esmu apjucis 8 pin connector, es pat nezinu, ja tas nāk ar lietu, vai nē, es zinu, tas ir 24 pin vienu. Tāpat arī ir "papildu power connector. Nezinu, kas tas ir par. Raidmax Smilodon ATX-612WBP Black SECC STEEL ATX Mid Tower Computer Case 500W Power Supply BIOSTAR TForce TF570SLI AM2 NVIDIA nForce 470 SLI MCP ATX AMD Motherboard http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Motherboard) http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (Case) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
8PIN savienotājs nodošanas ir 12v savienotāja mātesplates, ka pilnvaras CPU. 24 pin connector pilnvaras viss cits. Psu ir jābūt šo 8PIN savienotāju pie varas šī kuģa. Uz kuģa ar šīs chipset ir 8PIN savienotājs liecina, ka tas prasa daudz sulas, lai es esmu jautājums, kas jūsu komponenti pārējie ir un vai 500W (un tas ir novērtētie ampēri) pietiks. Papildu power connector uz kuģa ir molex savienojums, ko izmanto, ja jūs OVERCLOCK. Visiem psu's have skaitam šo sveces Es esmu par, pilnīgi reāli, jo psu jūs saņemat nāk ar lietu. Tie galvenokārt ir sugas psu ir kas, ko strups, crap (zema efektivitāte, ne ļoti stabils, radot izlases crashes, skaļi.) Un jūs vienkārši nevarat kompromisu PSU, jo īpaši, ja šī kuģa prasa tik daudz sulas. Tas ir vienīgais vissvarīgākais komponents pc būvēt.
|
| |||
| |||
| Nu, ja man bija pirkt atsevišķu barošanas avots, kas ir kādas jūs ieteiktu šajā konkrētajā board? Vai ir kādi motherboards, kas varētu darboties ar elektroenerģijas piegādi, kas jau nāk ar lietu? Man nav īsti ir, ka daudz naudas tērēt atsevišķs barošanas avots, though. |
|
| |||
| |||
| Kādas ir pārējo Jūsu komponenti?
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Procesors: AMD Athlon 64 X2 4400 + Brisbane 2.3GHz Socket AM2 65W Processor Video karte: GeForce 8600GT 256MB 128-bit GDDR3 PRCI Express x16 SLI Supported Video kartes Cietais disks: Western Digital Caviar SE WD1600AAJS 160GB 7200RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive RAM: WINTEC AMPX 1GB (2 x512MG0 240-pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory DVD Burner: LITE-ON 20X DVD R DVD Burner With 12X DVD-RAM Write Black SATA Monitors: Hanns-G HW-173DBB Black 17 "8ms, DVI WIDE LCD monitors |
|
| |||
| |||
| Bottom line ir jums varētu vairāk nekā iespējams palaist ar psu sniegta gadījumā, bet neaizmirstiet par psu. Es zinu, tas nav viens no sexy daļas celt, bet tas ir atkal vissvarīgākā daļa. Ja tas mani; šis
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ok, tad es esmu gotten visas daļas kopā, viss ir mašīna, tad sākotnēji nebija pirms cietā diska vai DVD disku problēmām gāja Es uzskatu, un ķekars fanu, man ir nepieciešams uzstādīt Windows XP, un es "ll būt labs, bet kad mēģinu ieslēgt manu datoru, kad mazliet vairāk laika, tas vienkārši izslēdzas. (Es tikai izmantojot šo tematu, lai man nav, lai jaunu, un šī jau ir visas manas daļas) |