![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey, I'm budowy komputera, ale nigdy nie zrobił to. Zostały na newegg do czasu, a ja jestem rodzaju hung z przypadku i płyty głównej. I'm confused około 8-pinowe złącze, ja nawet nie wiem, jeżeli pochodzi z przypadku, czy nie, wiem, że ma 24 pin jeden. Ponadto, posiada "dodatkowe złącze zasilania." Nie wiem co to jest temat. Raidmax Smilodon ATX-612WBP Black SECC STALI ATX Mid Tower Computer Case 500W Power Supply BIOSTAR TForce TF570SLI AM2 NVIDIA nForce 470 SLI MCP ATX AMD Motherboard http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Motherboard) http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (Case) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
W 8pin złącza są określone jest 12v złącza na płycie głównej, że uprawnienia procesora. 24-pinowe złącze uprawnienia wszystko inne. W PSU musi tego 8pin złącza do zasilania tego forum. Na pokładzie tego chipsetu mieć złącze 8pin sugeruje, że to wymaga dużo soku so I'm wondering co resztę swojego składniki i czy 500W PSU (i jest to oceniane ampery) wystarczy. Dodatkowe złącze zasilania na pokładzie jest MOLEX połączenia, która jest wykorzystywana, jeśli overclockingu. Wszystkie PSU's posiada liczbę tych zapłonowe Jestem zaniepokojony, całkowicie naprawdę to, że PSU otrzymujesz pochodzi z przypadku. Są to głównie ogólne PSU's, które są, być tępy, crap (niska wydajność, bardzo stabilne, nie powodują wypadków losowych, głośne). A ty po prostu nie kompromisu w sprawie PSU, zwłaszcza gdy wymaga tego forum tyle soku. Jest najważniejszym elementem w budowaniu szt.
|
| |||
| |||
| Cóż, gdybym miał kupować oddzielnego zasilania, istnieją możesz polecić w tym forum? Czy są jakieś płyty główne, które mogą pracować z zasilaczem, że już się z przypadku? Naprawdę nie ma tyle pieniędzy na osobne zasilanie, though. |
|
| |||
| |||
| Jakie są resztę swojego komponentów?
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Procesor: AMD Athlon 64 X2 4400 + Brisbane 2.3GHz Socket AM2 65W Procesor Video Card: GeForce 8600GT 256MB 128-bit GDDR3 PRCI Express x16 SLI Obsługiwane Video Card Dysk twardy: Western Digital Caviar SE WD1600AAJS 160 GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Twardy dysk RAM: WINTEC AMPX 1GB (2 x512MG0 240-PIN DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory DVD: LITE-ON DVD R 20x DVD Z 12x DVD-RAM Napisz Black SATA Monitor: Hanns-G HW-173DBB Black 17 "8ms, DVI Widescreen LCD Monitor |
|
| |||
| |||
| Dolna linia jest może bardziej niż prawdopodobne, uruchom go z PSU przewidziane w przypadku, ale nie zapominaj o PSU. Wiem, że to nie jeden z sexy części do budowy, ale jest, ponownie, najważniejszą częścią. Jeśli to było do mnie; to
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ok, więc I've gotten wszystkie części razem, wszystko jest w maszynie, początkowo nie było żadnych problemów, przed twardym dysku lub DVD poszedł moim zdaniem, a kilka wentylatorów, tylko trzeba zainstalować system Windows XP i 'll być dobre, ale gdy próbuję włączyć mój komputer, po trochę czasu, to po prostu wyłącza. (I'm just wykorzystując ten temat, więc nie trzeba wprowadzać nowe, a to już ma wszystkie moje części) |
![]() |
|
| Zakładki |