![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem budova počítač, ale nikdy som to nerobil. Internetový obchod bol na nejakú dobu teraz, a ja som typ zavesil s prípadom a základná doska. Som zmätená o 8 pinový konektor, já ani nevím, v prípade, že príde s prípadom, alebo nie, viem, že to má 24 pin jedna. Tiež, to má "dodatočný napájací konektor." Neviem, čo to je tak. Raidmax Smilodon ATX-612WBP Black SECC STEEL ATX Mid Tower Počítačové veci 500W Power Supply Biostar TForce TF570SLI AM2 NVIDIA nForce 470 SLI MCP ATX AMD Motherboard http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Motherboard) http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (Case) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
8PIN konektor sa odvoláva, je 12V konektor na základnej doske, ktorá napája procesor. 24 pinový konektor právomoci všetko ostatné. Psov, musia mať túto 8PIN konektor pre napájanie tohto klubu. Pre dosky s touto čipovou sadou majú konektor 8PIN naznačuje, že to vyžaduje veľa šťavy a tak ma napadlo, čo zvyšok zložiek a tiež 500w psovi (a to je hodnotené v ampéroch) bude stačiť. Ďalšie konektor na doske je molex spojenie, ktoré sa používa by ste přetaktování. Všetky psov sa majú rad týchto sviečok Obávam sa, celkom vážne, v tom psovi ste získali prichádza s prípadom. Väčšinou sa jedná o druhovej psovi, ktoré sú, úprimne povedané, do hajzlu (nízka účinnosť, nie je príliš stabilný-spôsobujú náhodné pády, hlasno). A vy si jednoducho nemôže ohroziť na psovi, a to najmä ak táto doska vyžaduje toľko šťavy. To je najdôležitejšou zložkou v pc stavať.
|
| |||
| |||
| No, kdybych si kúpiť samostatný zdroj napájania, existujú nejaké by ste odporučiť pre tento konkrétny rady? Alebo sú nejaké dosky, ktoré by mohli pracovať s napájanie, ktoré už prichádza s prípadom? Nechcem really mať toľko peňazí na samostatné napájanie, hoci. |
|
| |||
| |||
| Aké sú zvyšok komponentov?
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Procesor: AMD Athlon 64 X2 4400 + Brisbane 2.3GHz Socket AM2 65W Processor Grafická karta: GeForce 8600GT 256 megabajt 128-bit GDDR3 prci Express x16 SLI Podporované Grafická karta Pevný disk: Western Digital Caviar SE WD1600AAJS 160gigabajt 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Pevný disk RAM: Wintec AMPX 1GB (2 x512MG0 240-pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory DVD napaľovačka: LITE-ON 20X DVD R, DVD napaľovačka s 12x DVD-RAM Write Black SATA Monitor: Hanns-G HW-173DBB Black 17 "-8ms, DVI, širokouhlý LCD monitor |
|
| |||
| |||
| Pointa je, môžete spustiť viac ako pravdepodobné, že sa psovi vybavené veci, ale nezabudnite o psovi. Viem, že to nie je jedna z častí sexy stavať, ale to je opäť najdôležitejšia časť. Keby som to bol ja; tento
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ok, takže som dostal všetky diely dohromady, všetko je v počítači, tam pôvodne neboli žiadne problémy, ako pevný disk či DVD vošiel verím, a partia fanúšikov, len potrebujem na inštaláciu systému Windows XP a já 'll byť dobré, ale pri pokuse zapnúť počítač, po trochu času to jednoducho vypne. (Ja som len pomocou tejto téme, takže nemám robiť novú, a to už má všetky svoje časti) |