мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Требате ли помоћ са компатибилности

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. октобар 2007, 11:30
Нови члан групе

Default Требате ли помоћ са компатибилности

Хеј, ја сам зграде рачунар, али никад нисам то прије учинио. Неуегг су на неко време сада, и Им 'род од објешен уз случај и матична плоча. Ја сам збуњена око 8 пински конектор, ја уопце не знам да ли сте добили са случаја или не, знам да има 24 пински један. Такође, она има "поуер додатни конектор." Не знам шта да је о томе.

Раидмакс Смилодон АТКС-612УБП Блацк СЕЦЦ СТЕЕЛ Цомпутер АТКС Мид Тоуер Цасе 500У Поуер Супплы

БИОСТАР ТФорце ТФ570СЛИ АМ2 НВИДИА нФорце 470 сли МЦП матична плоча АТКС АМД

хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16813138059 (Матична плоча)

хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16811156062 (Предмет)
Old 27. октобар 2007, 12:51
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Тхиеф View Post
Хеј, ја сам зграде рачунар, али никад нисам то прије учинио. Неуегг су на неко време сада, и Им 'род од објешен уз случај и матична плоча. Ја сам збуњена око 8 пински конектор, ја уопце не знам да ли сте добили са случаја или не, знам да има 24 пински један. Такође, она има "поуер додатни конектор." Не знам шта да је о томе.

Раидмакс Смилодон АТКС-612УБП Блацк СЕЦЦ СТЕЕЛ Цомпутер АТКС Мид Тоуер Цасе 500У Поуер Супплы

БИОСТАР ТФорце ТФ570СЛИ АМ2 НВИДИА нФорце 470 сли МЦП матична плоча АТКС АМД

хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16813138059 (Матична плоча)

хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16811156062 (Предмет)
Бок Тхиеф.

Тхе 8пин конектор који се помињу је 12В конектор на матичној плочи која покреће ЦПУ. 24 пин конектор овлашћења све остало. Тхе псу мора имати ову 8пин конектор на власт овог одбора.

За одбора са овим цхипсет имају 8пин конектор сугерише да то захтева пуно сока па сам питајући се што је остало од ваше компоненте су и да ли или не 500у псу (и то је оцијењено појачала) ће бити доста.

Додатни поуер конектор на плочи је молекс порт који се користи уколико оверцлоцк. Псу Сви су се велики број тих утикачи

Ја сам забринута, потпуно стварно, кад је псу сте узимајући долази са цасе. То су углавном генеричке псу-а који су, да се тупим, говно (ниска ефикасност, а не врло стабилне изазивач случајних црасхес, гласно). А ти се једноставно не може компромис о псу, поготово када је ова заједница захтева толико енергије. То је једини најважнија компонента у пц градити.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 27. октобар 2007, 13:26
Нови члан групе

Па, ако су за куповину засебног напајања, Има ли што бисте препуштено за овај боард? Или Има ли Матичне плоче који би могао радити са напајања који већ долази са случај? ЈА донт 'стварно имати толико новца потрошите на засебном напајање, ипак.
Old 27. октобар 2007, 13:31
Донаторска Група

Које су остале компоненте ваше?

-Каноакавирус
Old 27. октобар 2007, 13:42
Нови члан групе

Процесор: АМД Атхлон 64 Кс2 4400 + Брисбане 2.3ГХз соцкет АМ2 65У Процесор
Видео Цард: ГеФорце 8600ГТ 256МБ 128-битна ГДДР3 ПРЦИ Експресс кс16 сли Суппортед
Видео Цард
Тврди диск: Уестерн Дигитал кавијар СЕ УД1600ААЈС 160ГБ 7200 РПМ САТА 3.0Гб / с
Тврди диск
РАМ: УИНТЕЦ АМПКС 1ГБ (2 кс512МГ0 240-ПИН ДДР2 СДРАМ ДДР2 800 (ПЦ2 6400)
Дуал Цханнел Кит Десктоп Меморы
ДВД бурнер: Лите-ОН ДВД-Р 20кс ДВД бурнер С 12кс ДВД-РАМ Урите Блацк САТА
Монитор: Ханнс-Г ХУ-173ДББ Блацк 17 "8мс ДВИ-уидесцреен ЛЦД монитор
Old 27. октобар 2007, 14:20
Донаторска Група

Дно црта је да можете више него вероватно покренути са псу уз случај, али не заборавите о псу. Знам да није једна од сексепилан делова за изградити, али је, опет, најважнији део.

Ако је то мене; ово

-Каноакавирус
Old 2. Мар 2007, 21:36
Нови члан групе

Ок, па сам стечен свих делова заједно, све што је у машина, постоји изворно није било проблема пре него што је хард диск или ДВД погон оде ја верујем, и један хрпа од фанови, ЈА праведан морати да инсталирате Уиндоус КСП и ја 'лл бити добри, али нашто ЈА пробати скренути на мој рачунар, након мало времена само затворити офф.

(Им 'праведан помоћу овај топиц тако да не морам направити нови, а овај већ има све моје делова)
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц