az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Bazı uyumluluk için yardıma ihtiyacınız var

Reply

Konu Araçları
Old 27 Ekim 2007, 11:30
Yeni Üye Grubu

Default Bazı uyumluluk için yardıma ihtiyacınız var

Hey, bir bilgisayar bina, ancak önce yapılan hiç. Bir süre için şimdi newegg hayatı ve tür yaşıyorum durum ve anakart ile tutturmak. Ben 8 pin konnektör hakkında karıştı olduğum için, bilemiyorum, eğer durum ya da birlikte gelir, ben 24 bir pim bulunmaktadır. Ayrıca, bir "ek güç konektörü vardır." Bu konuda ne biliyorum etmeyin.

Raidmax Smilodon ATX-612WBP Siyah SECC ÇELİK ATX Mid Tower Bilgisayar Kılıf 500W Güç Kaynağı

BIOSTAR TForce TF570SLI AM2 NVIDIA nForce 470 SLI MCP ATX AMD Anakart

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Anakart)

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (Kılıf)
Old 27 Ekim 2007, 12:51
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Hırsız View Post
Hey, bir bilgisayar bina, ancak önce yapılan hiç. Bir süre için şimdi newegg hayatı ve tür yaşıyorum durum ve anakart ile tutturmak. Ben 8 pin konnektör hakkında karıştı olduğum için, bilemiyorum, eğer durum ya da birlikte gelir, ben 24 bir pim bulunmaktadır. Ayrıca, bir "ek güç konektörü vardır." Bu konuda ne biliyorum etmeyin.

Raidmax Smilodon ATX-612WBP Siyah SECC ÇELİK ATX Mid Tower Bilgisayar Kılıf 500W Güç Kaynağı

BIOSTAR TForce TF570SLI AM2 NVIDIA nForce 470 SLI MCP ATX AMD Anakart

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Anakart)

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (Kılıf)
Merhaba Hırsız.

Bu 8pin konektörü sevk olan anakart bu yetkileri CPU üzerindeki 12v bağlayıcı olduğunu. 24 pin konnektör yetkileri herşey. Bu PSU bu kurulu güç için bu 8pin konektörü olması gerekir.

Bu yongatakımının ile kurulu bir 8pin bağlayıcı olması bunu senin bileşenlerinin geri kalan ve belirli bir 500W PSU ne olduğunu merak ediyorum suyu bir sürü gerektirir (ve) yeterli amper notlandırılan's göstermektedir.

Pano üzerinde ek güç bağlayıcı olan gerektiğini overclock kullanılan bir molex bağlantısıdır. Tüm PSU's bu fişleri bir dizi var

Ben, tamamen gerçekten, bu PSU size alıyorsanız haline halinde gelir. Bu çok genel PSU's olan, bok (düşük verimlilik, çok istikrarlı olmayan rastgele çöker neden blunt için olacak, yüksek sesle). Ve sen sadece PSU üzerinde, özellikle de bu yönetim kurulu çok suyu gerektirir uzlaşma olamaz. Bir adet yapı içinde en önemli bileşenidir.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 27 Ekim 2007, 13:26
Yeni Üye Grubu

Peki, eğer ayrı bir güç kaynağı satın almak, ise tüm bu özellikle kurul için tavsiye ediyorum nedir? Veya bu zaten durum ile birlikte gelen güç kaynağı ile her türlü anakartlar nelerdir? Gerçekten de ayrı bir güç kaynağı harcama bu kadar para yok.
Old 27 Ekim 2007, 13:31
Bağış Grubu

What is your bileşenlerinin geri kalan nedir?

-Kanoakavirus
Old 27 Ekim 2007, 13:42
Yeni Üye Grubu

İşlemci: AMD Athlon 64 X2 4400 + Brisbane 2.3GHz Soket AM2 65W İşlemci
Video Kartı: GeForce 8600GT 256MB 128-bit GDDR3 PRCI Express x16 SLI Destekli
Video Kartı
Sabit Disk: Western Digital Caviar SE WD1600AAJS 160GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s
Sabit Disk
RAM: WINTEC AMPX 1GB (2 x512MG0 240-PIN DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400)
Çift Kanal Kit Masaüstü Bellek
DVD yakıcı: LITE-ON 20X DVD R DVD Brülör 12X DVD-RAM yazma Siyah SATA ile
Monitör: Hanns-G HW-173DBB Siyah 17 "8ms-DVI Widescreen LCD Monitör
Old 27 Ekim 2007, 14:20
Bağış Grubu

Alt satırda daha fazla PSU durumunda sağlanan ile çalıştırmak, ancak büyük olasılıkla verebilecek olan PSU hakkında unutmayın. Ben bir seksi parçaların bir oluşturmak için değil, ama o yine en önemli parçası.

Eğer bendim; bu

-Kanoakavirus
Old 2 Kasım 2007, 21:36
Yeni Üye Grubu

Tamam, bu yüzden birlikte, her makinede olduğundan, ilk olarak sabit veya DVD sürücüsüne önce sorun sanırım gitti ve taraftarları bir grup vardı, ben sadece Windows XP kurmak için ve gerekli olan tüm parçaları ele verdik 'll, ama iyi zaman benim bilgisayar açmak çalıştığınızda, sadece kapan zaman biraz sonra.

(Sadece ben yeni bir tane yapmak zorunda değilsiniz, ve) zaten tüm parçaları bu bu konu kullanıyorum
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından