менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Потрібна допомога з сумісністю

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 жовтня 2007, 11:30
Нові члени групи

Default Потрібна допомога з сумісністю

Гей, я будівлі комп'ютер, але я ніколи не робив це раніше. Been на Newegg на деякий час тепер, і я родом з трубки зі справою і материнських плат. Я не зовсім розумію 8-контактний роз'єм, я навіть не знаю, що відбувається зі справою чи ні, я знаю, вона має 24 контактний. Крім того, вона "додатковий роз'єм живлення". Чи не знаю, що о.

Raidmax Смілодони ATX-612WBP Чорний СТАЛИ SECC ATX Mid Tower Computer Case 500W Power Supply

Biostar TForce TF570SLI AM2 NVIDIA NForce 470 SLI MCP ATX AMD Motherboard

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Плата)

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (Case)
Old 27 жовтня 2007, 12:51
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Thief View Post
Гей, я будівлі комп'ютер, але я ніколи не робив це раніше. Been на Newegg на деякий час тепер, і я родом з трубки зі справою і материнських плат. Я не зовсім розумію 8-контактний роз'єм, я навіть не знаю, що відбувається зі справою чи ні, я знаю, вона має 24 контактний. Крім того, вона "додатковий роз'єм живлення". Чи не знаю, що о.

Raidmax Смілодони ATX-612WBP Чорний СТАЛИ SECC ATX Mid Tower Computer Case 500W Power Supply

Biostar TForce TF570SLI AM2 NVIDIA NForce 470 SLI MCP ATX AMD Motherboard

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Плата)

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (Case)
Привіт Thief.

8pin роз'єм йде мова є 12V роз'єм на системній платі, що повноваження центрального процесора. 24-контактний роз'єм повноважень все інше. Блок живлення повинен мати це 8pin роз'єм до влади на цю раду.

За порадою з цим чіпсетом мати 8pin роз'єм дозволяє припустити, що вона вимагає багато соку тому я цікаво те, що решту компонентів і чи був блок живлення 500W (і це оцінили AMPS) буде недостатньо.

Роз'єм додаткового живлення на платі роз'єми підключення, яке використовується ви повинні розгону. Всі блоки живлення мають ряд цих запалювання

Я турбуюся, цілком реально, в тому, що блок живлення ви отримуєте приходить з матеріалами справи. В основному це спільний блок живлення, які є, бути тупим, дерьмо (низька ефективність, не дуже стабільно викликають випадкові збої, голосно). І ви просто не можете компроміс по блоку харчування, особливо, коли ця рада вимагає так багато соку. Він є єдиним найбільш важливим компонентом у створенні ПК.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 27 жовтня 2007, 13:26
Нові члени групи

Ну, якщо я куплю окреме джерело живлення, чи є ви рекомендувати для даної конференції? Або чи є материнські плати, які можуть працювати з харчуванням, яке вже відбувається зі справою? Я дійсно не стільки грошей, щоб витрачати на окреме джерело живлення, однако.
Old 27 жовтня 2007, 13:31
Донор групи

Що ж інші ваші компоненти?

-Kanoakavirus
Old 27 жовтня 2007, 13:42
Нові члени групи

Процесор: AMD Athlon 64 X2 4400 + Брісбен 2.3ГГц Socket AM2 процесорів 65W
Відеокарта: GeForce 8600GT 256MB 128-бітної GDDR3 PRCI Express x16 SLI підтримується
Відеокарти
Жорсткий диск: Western Digital Caviar SE WD1600AAJS 160GB 7200 RPM SATA 3,0 Гбіт / с
Жорсткий диск
ОЗУ: WINTEC AMPX 1GB (2 x512MG0 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400)
Пам'ять Dual Channel Kit Desktop
DVD Burner: Lite-On 20X DVD R DVD Burner з 12x DVD-RAM Write BLACK SATA
Монітор: Hanns-G HW-173DBB Чорний 17 "8ms-DVI широкоформатний РК-монітор
Old 27 жовтня 2007, 14:20
Донор групи

Суть полягає можна, швидше за все, запустити її з блоком харчування надається випадок, але не забувати про блок живлення. Я знаю, що це одна з частин Sexy побудувати, але це, знову ж таки, найважливіша частина.

Якщо б це було мені; цей

-Kanoakavirus
Old 2 листопада 2007, 21:36
Нові члени групи

Добре, ось я отримав всі частини разом, все в машину, там з самого початку не було проблем до того, жорсткий диск або DVD-дисків пішли на мій погляд, і купу шанувальників, я просто потрібно встановити Windows XP, і я Л. Л. б добре, але коли я намагаюся повернути на моєму комп'ютері, після трохи часу, він просто вимикається.

(Я просто використанні цієї теми, тому я не повинна робити нове, і це одне вже є всі мої частини)
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Працює з Windows 7? P5200 Операційні системи Windows 7 16 листопада 2009 08:16
Материнські плати і процесора Працює stecal Генеральний обладнання чат 19 5 вересня 2009 08:02
CS4 та Photoshop CS3 сумісність amberoni84 Мультимедіа & кодеки 3 12 грудня 2008 09:38
Працює наркоман Генеральний обладнання чат 1 5 січня 2008 15:16
Працює? williamson123456 Процесори, материнські плати RAM & 2 17 вересня 2007 12:27
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.