![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, я будівлі комп'ютер, але я ніколи не робив це раніше. Been на Newegg на деякий час тепер, і я родом з трубки зі справою і материнських плат. Я не зовсім розумію 8-контактний роз'єм, я навіть не знаю, що відбувається зі справою чи ні, я знаю, вона має 24 контактний. Крім того, вона "додатковий роз'єм живлення". Чи не знаю, що о. Raidmax Смілодони ATX-612WBP Чорний СТАЛИ SECC ATX Mid Tower Computer Case 500W Power Supply Biostar TForce TF570SLI AM2 NVIDIA NForce 470 SLI MCP ATX AMD Motherboard http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813138059 (Плата) http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811156062 (Case) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
8pin роз'єм йде мова є 12V роз'єм на системній платі, що повноваження центрального процесора. 24-контактний роз'єм повноважень все інше. Блок живлення повинен мати це 8pin роз'єм до влади на цю раду. За порадою з цим чіпсетом мати 8pin роз'єм дозволяє припустити, що вона вимагає багато соку тому я цікаво те, що решту компонентів і чи був блок живлення 500W (і це оцінили AMPS) буде недостатньо. Роз'єм додаткового живлення на платі роз'єми підключення, яке використовується ви повинні розгону. Всі блоки живлення мають ряд цих запалювання Я турбуюся, цілком реально, в тому, що блок живлення ви отримуєте приходить з матеріалами справи. В основному це спільний блок живлення, які є, бути тупим, дерьмо (низька ефективність, не дуже стабільно викликають випадкові збої, голосно). І ви просто не можете компроміс по блоку харчування, особливо, коли ця рада вимагає так багато соку. Він є єдиним найбільш важливим компонентом у створенні ПК.
|
| |||
| |||
| Ну, якщо я куплю окреме джерело живлення, чи є ви рекомендувати для даної конференції? Або чи є материнські плати, які можуть працювати з харчуванням, яке вже відбувається зі справою? Я дійсно не стільки грошей, щоб витрачати на окреме джерело живлення, однако. |
|
| |||
| |||
| Що ж інші ваші компоненти?
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Процесор: AMD Athlon 64 X2 4400 + Брісбен 2.3ГГц Socket AM2 процесорів 65W Відеокарта: GeForce 8600GT 256MB 128-бітної GDDR3 PRCI Express x16 SLI підтримується Відеокарти Жорсткий диск: Western Digital Caviar SE WD1600AAJS 160GB 7200 RPM SATA 3,0 Гбіт / с Жорсткий диск ОЗУ: WINTEC AMPX 1GB (2 x512MG0 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Пам'ять Dual Channel Kit Desktop DVD Burner: Lite-On 20X DVD R DVD Burner з 12x DVD-RAM Write BLACK SATA Монітор: Hanns-G HW-173DBB Чорний 17 "8ms-DVI широкоформатний РК-монітор |
|
| |||
| |||
| Суть полягає можна, швидше за все, запустити її з блоком харчування надається випадок, але не забувати про блок живлення. Я знаю, що це одна з частин Sexy побудувати, але це, знову ж таки, найважливіша частина. Якщо б це було мені; цей
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Добре, ось я отримав всі частини разом, все в машину, там з самого початку не було проблем до того, жорсткий диск або DVD-дисків пішли на мій погляд, і купу шанувальників, я просто потрібно встановити Windows XP, і я Л. Л. б добре, але коли я намагаюся повернути на моєму комп'ютері, після трохи часу, він просто вимикається. (Я просто використанні цієї теми, тому я не повинна робити нове, і це одне вже є всі мої частини) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Працює з Windows 7? | P5200 | Операційні системи Windows | 7 | 16 листопада 2009 08:16 |
| Материнські плати і процесора Працює | stecal | Генеральний обладнання чат | 19 | 5 вересня 2009 08:02 |
| CS4 та Photoshop CS3 сумісність | amberoni84 | Мультимедіа & кодеки | 3 | 12 грудня 2008 09:38 |
| Працює | наркоман | Генеральний обладнання чат | 1 | 5 січня 2008 15:16 |
| Працює? | williamson123456 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 17 вересня 2007 12:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |