![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Току-що завършили рестартирате компютъра си (за възстановяване CD) И Im просто са изтеглили си програми, парна, xfire, speedfan. Аз погледнах скорост вентилатора и GPU ми е най-58c. Сложих феновете на макс и не става по-долу 55c и Im наистина уплашена. Какво, по дяволите? Наистина трябва бърза помощ!! Това беше добре, преди да рестартирате! Аз съм panicking
| |||
| |||
| Просто исках да кажа моята други компоненти, са доста под средните temparute, само графична карта е в пламъци! Сериозно, ако някой има някаква идея относно защо това се случва след моля! Това нещо ще ми къща на пожар, за неговото 60c сега. Какво, по дяволите, му нараства и Im 'дори играе играта и феновете са в пълното ahhhh беше наред преди общото отскачам |
|
| |||
| |||
| 62c и расте, донесох една къща задръжте вентилатора и включен в нея, също и за пране на лед (уверете се, че тя didn't изтичане) и да я тури на него. Неговата не помага! Момчета! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Завийте го тогава.
| |||
| |||
| Аз не се натрапчив Аз просто съм много загрижена, че нещо .. и лошо ще се случи. Този всички. Панически момента, но му слезе малко да 54c. Все още горещо за това, че не играе играта все пак. Също така се обърнах я, изключен за GPU и почистени всички прах почти всички фенове, но все още нищо, най-малкото му слезе. Благодарение на Дейв. |
|
| |||
| |||
| Фиксирана, оказва се, преди пълното отскачам аз използван rivatuner да дадат тласък на фен от 59% до 100%. Благодарим, че ме отдушник ми се подчертае обаче, улеснен болката: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| overlclocked е то? Какви карти има?
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| хааа проблема решен
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ух, 59C не е зле. По дяволите, дори и за много overclockers Пусни 55-60C на техните процесори, много по-малко им GPUs, който получи начин hotter. Без паника
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|