![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μόλις ολοκληρωθεί επαναφέρετε τον υπολογιστή μου (ανάκτηση CD) im Και μόλις μου κατεβάσει προγράμματα, ατμού, xfire, speedfan. Κοίταξα ταχύτητας του ανεμιστήρα και μου GPU είναι σε 58c. Έβαλα τους οπαδούς στο max και δεν θα την παρακάτω im 55C και πραγματικά τρόμαξα. Τι στο διάολο; Αλήθεια χρειάζονται κάποια γρήγορη βοήθεια!! Θα ήταν μια χαρά πριν την επανεκκίνηση! Είμαι πανικό
| |||
| |||
| Απλά ήθελε να μου πει τα άλλα συστατικά του είναι πολύ χαμηλότερα από το μέσο όρο temparute, μόνο η κάρτα γραφικών είναι φωτιά! Σοβαρά αν κάποιος έχει μια ιδέα για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό μετά παρακαλώ! Αυτό το πράγμα που θα είναι το σπίτι μου για φωτιά, για την 60γ τώρα. Τι στο διάολο την αυξανόμενη im και δεν παίζει ακόμα ένα παιχνίδι και οι φίλαθλοι είναι όλα σχετικά με την πλήρη ahhhh ήταν πριν από το συνολικό πρόστιμο που θα επανεκκινήσει |
|
| |||
| |||
| 62γ και αυξανόμενο, έφερα ένα σπίτι κατέχουν ανεμιστήρα και θα συνδεθεί σε αυτό, και μια μπανιέρα πάγου (βεβαιωθείτε ότι didn't διαρροή) και τοποθετήστε την σε αυτό. Οι δεν βοηθούν! Παιδιά! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κλείστε το τότε.
| |||
| |||
| Ήμουν δεν pushy είμαι αρκετά ανήσυχος μόνο ότι θ κάτι .. πολύ κακό θα συμβεί. Thats όλα. Πανικόβλητος τη στιγμή, αλλά μειώθηκαν λίγο να 54γ. Ακόμα ζεστό για να μην παίζει ένα παιχνίδι, όμως. Επίσης θ μετέτρεψε off, αποσυνδέεται η GPU και να καθαρίζονται όλα τα σκόνης από όλα οι οπαδοί αλλά και πάλι τίποτα δεν, τουλάχιστον την μειωθεί. Χάρη dave. |
|
| |||
| |||
| Σταθερά, αποδεικνύεται, πριν από την πλήρη επανεκκίνηση i rivatuner που χρησιμοποιούνται για την τόνωση της ανεμιστήρα από 59% έως 100%. Ευχαριστούμε που μου εξαεριστικό μου άγχος αναφέρονται όμως, το ήπιο πόνο: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| overlclocked είναι αυτό; τι κάρτα είναι;
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| hah λυθεί το πρόβλημα
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όχι, δεν είναι κακή 59C σε όλα. Hell, ακόμα πολλή overclockers τρέχει 55-60γ σχετικά με τους επεξεργαστές, πολύ λιγότερο τους GPUs, οι οποίες πάρετε θερμότερος τρόπο. Μην πανικοβάλλεστε
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|