![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Upravo sam završio reset računala (recovery CD) I samo im skinuti moje programe, pare, xfire, speedfan. Gledam na brzinu ventilatora i moje GPU je na 58c. Ja Metnite navijača na max i njegova ne ide ispod 55c te im stvarno prepala. Što je, dovraga? Stvarno potreba neki pomoć brzo! Bilo je u redu prije nego ponovno podizanje sustava! I'm panicking
| |||
| |||
| Pravedan ištanje to kažem moje druge komponente su znatno ispod prosječne temparute samo grafičke kartice je na vatru! Ozbiljno ako netko ima ideju o zašto je ovo događa molimo Post! Ova stvar ide postavim moju kuću na vatru, njezin na 60c sada. Što je dovraga svojih diže i čak im ne igraju igru, a fanovi su sve na punu ahhhh da je u redu prije nego ponovno podizanje sustava ukupno |
|
| |||
| |||
| 62c i rastu, donio sam kući držite navijač i priključen je u nju, a kadica leda (provjerite da to nije cureti) i staviti ih na Internet. Njegova ne pomaže! Dečki! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Onda biste ga isključili.
| |||
| |||
| Bio sam ne agresivan sam samo da sam prilično uznemiren nešto .. dobro loše će se dogoditi. Taj sve. Paničan trenutak, ali njegova sišao malo do 54c. Still hot ne igraju igru ipak. Isto tako i okrenuo ga isključiti, prekinute su GPU i očistio svu prašinu isključite sve fanove, ali još uvijek ništa, barem svojim sišao. Hvala Dave. |
|
| |||
| |||
| Fiksni, ispada pred punim pokretanje ja iskorišten rivatuner jačati ventilator od 59% do 100%. Hvala Vam što ste me čmar moje stress out though, eased boli: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| overlclocked je to? Što je to kartica?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| hah problem rijesen
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, 59C nije loš uopće. Hell, čak i puno overclockers pokrenuti 55-60C na njihovim CPU, a još manje njihovim GPUs, koji se način hotter. NE Panich
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebam malu pomoć u izgradnji ovog pc potreban odgovor ASAP | Cew27 | General Hardware Chat | 29 | 10. ožujak 2008 13:48 |
| Quick Reply Not Working | evilfantasy | Community News & Chat | 3 | 11. veljača 2008 12:38 |
| Skrink particiju, trebate brzi odgovor! | Cew27 | Windows Operating Systems | 3 | 31 siječanj 2008 13:32 |
| Mi brzo odgovorite na koji OS? | craiig | Windows Operating Systems | 2 | 27 siječanj 2008 11:14 |
| Thread Tools | |
| |