![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak befejezett orrgazdaság a számítógépet (behajtás CD) és a PM csak én letöltött programok, gőz-, Xfire, speedfan. Megnéztem a ventilátor sebességét, és a GPU van 58c. I Put a rajongók, hogy a max és nem megyek alatt 55C és im igazán félek. Mi a fene? Tényleg szükség van néhány gyors segítséget! Ez volt az újraindítás előtt finom! Én panicking
| |||
| |||
| Csak azt akartam mondani, én más összetevők is az átlagos temparute, csak a grafikus kártya van a tűz! Komolyan, ha bárkinek van ötlete, hogy miért ez történik kérjük elküldeni! Ez a dolog nem megy, hogy a házam a tűz, hogy a 60c most. Mi a fene az emelkedő és a PM nem is játszani a játékot, és a rajongók mind a teljes Ahhhh jó volt, mielőtt a teljes reboot |
|
| |||
| |||
| 62c valamint a növekvő, elhoztam a ház ventillátor és tartsa be kell zárni azt, hogy szintén egy kád jég (győződjön meg róla, hogy didnt szivárgás), és tedd rá. Az nem segít! Srácok! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kapcsold ki majd.
| |||
| |||
| Én nem tolakodó Csak nagyon ideges, hogy én valamit .. is rossz fog történni. Thats all. Pánikkeltő pillanatban, de elment egy kicsit a 54c. Még mindig meleg, ha nem játszik a játékot is. Továbbá Kikapcsoltam, megszakad a GPU és tisztítani a por le a rajongók, de még mindig semmi, legalábbis annak ment le. Köszönöm Dave. |
|
| |||
| |||
| Fix, kiderül, hogy a teljes reboot Régen rivatuner, hogy növeljék a ventilátort a 59%-ról 100%-os. Köszönöm a lehetõséget, hogy a stressz szellőzőcső én meg bár enyhült a fájdalom: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ez overlclocked? milyen kártya van?
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| hah probléma megoldódott
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, 59C nem rossz egyáltalán. A fenébe is, még egy csomó overclockers távon 55-60c a CPU-kat, még kevésbé, hogy GPUs, amely utat kap forróbb. DON'T PANIC
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kell egy kis segítség, hogy ez a válasz db szükséges ASAP | Cew27 | Általános fémáru Chat | 29 | 10. március 2008 13:48 |
| Gyors válasz nem működik | evilfantasy | Közösségi Hírek & Chat | 3 | 11. február 2008 12:38 |
| Partíciós skrink, szükség van a gyors válasz! | Cew27 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 31. január 2008 13:32 |
| Szeretnék egy gyors választ, amelyek os? | craiig | A Windows operációs rendszerek | 2 | 27. január 2008 11:14 |
| Téma eszközök | |
| |