![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני רק להשלים לאפס את המחשב שלי (תקליטור התאוששות) ו-IM רק להוריד את התוכניות, קיטור, xfire, speedfan. הסתכלתי מהירות המאוורר שלי GPU הוא 58c. שמתי את אוהדים של מקסימום ואת לא הולכת למטה 55c ו-IM באמת פוחד. מה לעזאזל? באמת צריך קצת עזרה מהירה! זה היה בסדר גמור לפני אתחול מחדש! אני panicking
| |||
| |||
| רק רציתי להגיד שלי רכיבים אחרים היטב מתחת לממוצע temparute, רק את כרטיס המסך עולה באש! ברצינות, אם יש מישהו על רעיון למה זה קורה בבקשה לפרסם! הדבר הזה הולך להצית את הבית שלי על האש, על 60c שלה עכשיו. מה, לעזאזל, את לא עולה ו-IM גם לשחק משחק של אוהדים הם ahhhh מלאה על כל זה היה בסך הכל בסדר גמור לפני אתחול מחדש |
|
| |||
| |||
| 62c ו עולה, הבאתי בית מחזיקים ו פקוק מעריץ אותו לתוך זה, גם גגית קרח (לוודא שהיא נזילה didn't) ותשים אותו על זה. זה לא עוזר! חבר 'ה! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כבה את זה אחר כך.
| |||
| |||
| אני לא pushy אני פשוט כי אני די מודאג משהו .. ובכן רע יקרה. Thats הכל. נוטה לאבד עשתונות רגע אבל הלך קצת למטה כדי 54c. עדיין חם לא שיחק אף משחק. גם אני הפעלתי את זה, מנותק GPU ו ניקה את כל האבק את כל אוהדים אבל עדיין כלום, לפחות את הלך למטה. תודה דייב. |
|
| |||
| |||
| תוקן, מתברר לפני אתחול מחדש מלא הייתי rivatuner לקדם את אוהדת מ 59% עד 100%. תודה שהודעת לי פורקן שלי החוצה למרות הלחץ, eased הכאבים: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה overlclocked? איזה כרטיס זה?
|
| |||
| |||
| hah הבעיה נפתרה
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אה, 59C הוא לא רע בכלל. לעזאזל, אפילו הרבה overclockers להריץ על 55-60C שלהם CPUs, GPUs שלהם הרבה פחות, אשר מקבלים דרך hotter. אל בהלה
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|