![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš ką tik baigė Reset "My Computer" (recovery CD) ir jiems ką tik atsisiųstų mano programos, garo, Xfire, speedfan. Aš mačiau, kai greitis ventiliatoriaus ir mano GPU ne 58c. Įdėti gerbėjų max ir jos neketina žemiau 55C ir jiems tikrai baisu. Kas per velnias? Tikrai reikia kai Quick help! Ji buvo gerai iki perkrovimo! I'm panicking
| |||
| |||
| Tiesiog norėjau pasakyti mano kiti komponentai yra gerai pagal vidutinį temparute, tik video korta ant ugnies! Rimtai, jei kas nors idėją, kodėl tai vyksta, prašom rašyti! Šis dalykas yra įjungsime mano namas ant ugnies, ant jo 60c dabar. Kas po velniu jos auga ir jiems net žaisti žaidimą ir ventiliatoriai visi visiškai Ahhhh ji buvo gerai iki perkrovimo viso |
|
| |||
| |||
| 62c ir pakyla, aš atnešė namo turėti ventiliatoriaus ir prijungti jį į jį, taip pat iš ledo vonia (įsitikinkite, kad didnt nutekėjimas) ir įdėti į jį. Jos negali padėti! Vaikinai! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turn It Off tada.
| |||
| |||
| Buvau nėra įžūlus aš tiesiog labai rūpinasi, kad aš kažką .. gerai blogai atsitiks. Thats all. Panikarski metu, bet jos šiek tiek sumažėjo iki 54c. Dar karšta ne žaisti žaidimą nors. Taip pat aš pasuko ją išjungti, atjungti GPU ir nuvalyti visas dulkes nuo visų fanų, bet vis dar nieko, bent jau jos sumažėjo. Thanks Dave. |
|
| |||
| |||
| Fiksuotas, atsiduria prieš visą paleisti aš rivatuner padidinti ventiliatoriaus nuo 59% iki 100%. Dėkojame, kad man išlieti savo pabrėžti iš nors, sumažėjo skausmas: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tai overlclocked? Kokia kortele tai?
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| hah problema išspręsta
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, 59C yra Not bad at all. Po velnių, net į Overclockers aikštelė paleisti 55-60C savo CPU, gerokai mažiau jų GPU, kurie gauti kaip šilčiau. NEPANIKUOKITE
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|