![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es tikko pabeiguši reset datoru (atgūšana CD) Un im tikai lejupielādēt manas programmas, tvaiks, Xfire, speedfan. Es paskatījos ātrumu ventilatoru, un mans GPU ir 58c. I Put fani uz max un tās nedrīkst iet zem 55.c un IM patiešām nobijies. Kas ellē? Patiešām ir nepieciešams zināms Ātra palīdzība! Tas bija fine pirms reboot! Es esmu panicking
| |||
| |||
| Tikai gribēju pateikt manas pārējās sastāvdaļas ir arī ar vidējo temparute, tikai grafikas karte ir uz uguns! Nopietni ja kādam ir ideja par to, kāpēc tā notiek, lūdzu pastu! Šī lieta gatavojas noteikt mana māja deg, tā par 60C tagad. Kas ellē celšanos un IP pat spēlējot spēles un fani ir visas pilnas ahhhh tā bija naudas sodu līdz kopējā reboot |
|
| |||
| |||
| 62.c un aug, i celta māja turēt ventilatoru un plugged to tā arī vanna ledus (pārliecinieties, ka didn't noplūdes) un uzlieciet to uz tā. Tās nav palīdzēt! Guys! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lai to izslēgtu tad.
| |||
| |||
| Es nav pushy Es tikai diezgan noraizējies, ka man kaut kas .. arī slikts notiks. Thats all. Panisks moments, bet tā iegājis mazliet 54c. Vēl karsta, ne spēlējot spēli though. Arī man palika tā izslēgti, atvieno GPU un jāiztīra visi putekļi jāizslēdz visi ventilatori, bet joprojām nekas, vismaz tās samazinājušās. Thanks Dave. |
|
| |||
| |||
| Fiksēto, izrādās, pirms pilnu reboot es mēdzu rivatuner, lai sekmētu ventilatoru no 59% līdz 100%. Paldies, man vent my stress out gan, atvieglotu sāpes: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tas overlclocked? Kāda karte ir?
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| hah problēma atrisināta
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, 59C nav slikti vispār. Elle, pat daudz overclockers palaist 55-60C to CPU, daudz mazāk to GPUs, kas get ceļu karstāks. Nav panikas
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |