![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Управо сам завршио ресет рачунара (рецоверы ЦД) И само им скинути моје програме, паре, ксфире, спеедфан. Гледам на брзину вентилатора и моје ГПУ је на 58ц. Ја метни навијача на макс и његова не иде испод 55ц те им стварно препала. Шта је, доврага? Стварно потреба некакав помоћ брзо! Било је у реду пре него поново подизање система! И'м паницкинг
|
|||
|
|||
|
Праведан оскудица то кажем моје друге компоненте су знатно испод просечне темпаруте само графичке картице је на ватру! Озбиљно ако неко има идеју о зашто је ово дешава молимо Пост! Ова ствар иде поставим моју кућу на ватру, њен на 60ц сада. Шта је доврага својих диже и чак им не играју игру, а фанови су све на пуну ахххх да је у реду пре него поново подизање система укупно
|
|
|
|||
|
|||
|
62ц и расту, донео сам кући држите навијач и повезан је у њу, а Кадић леда (уверите да то није цурети) и ставити их на Интернет. Његова не помаже!
Момци! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Онда бисте га искључили.
|
|||
|
|||
|
Био сам не агресиван сам само да сам прилично узнемирен нешто .. добро лоше ће се десити. Тај све. Паничан тренутак, али његова сишао мало до 54ц. Стилл хот не играју игру ипак.
Исто тако и окренуо га искључити, прекинуте су ГПУ и очистио сву прашину искључите све фанове, али још увек ништа, барем својим сишао. Хвала Даве. |
|
|
|||
|
|||
|
Фиксни, испада пред пуним покретање ја искориштен риватунер јачати вентилатор од 59% до 100%. Хвала вам што сте ме чмар моје стресс оут тхоугх, еасед боли: П
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
оверлцлоцкед је то?
Шта је то картица?
|
|
|
|||
|
|||
|
хах проблем ријешен
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ух, 59Ц није лош уопште. Хелл, чак и пуно оверцлоцкерс покренути 55-60Ц на њиховим ЦПУ, а још мање њиховим ГПУс, који се начин хоттер.
НЕ Паницх
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|