![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece bilgisayar (kurtarma CD) sıfırlama Ve tamamlandı Sadece programları, buhar, Xfire, speedfan indirilen Sohbet. Ben hız meraklısı ve baktım benim GPU 58c 'dir. Ben maksimum için fanlar koy ve 55c altında olacak ve çok korkmuş Sohbet. Neler oluyor? Gerçekten bazı hızlı yardım gerek! İyi bir yeniden başlatma önce! Ben panik yaşıyorum
| |||
| |||
| Sadece ortalama temparute diğer bileşenleridir iyi altında söylemek, sadece grafik kartı ateş üzerinde istedim! Cidden eğer herkes neden bu yazı lütfen oluyor bir fikri vardır! Bu şey yanıyor evime ayarlamak için gidiyor, onun 60C artık. Ne onun yükselen ve sohbet bile bir oyun oynamaya değil taraftar tüm ince toplam yeniden doğmuş önce tam ahhhh üzerinde |
|
| |||
| |||
| 62C ve yükselen, bir ev tutun hayranıyım getirdi ve onu takılı da buz bir küvet () emin o didnt sızıntı yapmak ve üzerine koydum. Bu yardım değil! Beyler! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kapat o zaman.
| |||
| |||
| Ben oldukça i bir şey .. endişeli yaşıyorum saldırgan olmak değil iyi olur kötü. Thats all. Panik anı ancak biraz 54c için aşağı gitti. Hala da oyun oynamak için sıcak. Ayrıca i ve GPU kesilir ve tüm toz tüm fanlar kapalı ama yine de hiçbir şey, temizlenmiş bu kapalı en az onun aşağı gitti. Teşekkürler Dave. |
|
| |||
| |||
| Sabit, tam yeniden doğmuş gibi ben% 59 den% 100 fan ilerletmenin rivatuner kullanılan önce döner. Bana benim stres havalandırma olsa da, acı yumuşattığını verdiğiniz için teşekkür ederiz: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bu overlclocked? kartta ne olduğunu?
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Hah sorunu çözüldü
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ah, 59C hiç de kötü değildir. Cehennem, overclockers bile çok çok ta üzerinde 55-60C çalıştırdığınızda, çok kendi GPUs, bu şekilde yaklaşmak daha az. DON'T panik
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|