![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я тільки що завершив скидання "Мій комп'ютер" (компакт-диск відновлення) та І. М. щойно завантажили мої програми, пара, Xfire, SpeedFan. Я подивився на швидкість обертання вентилятора і моя ГПУ на 58C. Я поставив вентилятори на максимум і не збираюся свою нижче 55C, і їм дійсно страшно. Що? Справді потрібна швидка допомога! Це було добре до перезавантаження! Я паніка
| |||
| |||
| Просто хотів сказати моїм інші компоненти повної середньої temparute, тільки графічної карти у вогні! Серйозно, якщо хто має уявлення про те, чому це відбувається, будь ласка, пост! Ця річ буде встановити мій будинок горить, її по 60c зараз. Що, чорт візьми зростає, і їм навіть не грали в гру і фанати все на повному Ahhhh було штрафом до загального перезавантаження |
|
| |||
| |||
| 62C і зростання, я привіз додому провести вентилятор і включив його до неї, а також ванна льоду (переконайтеся, що вона didn't витоку) і поклав його на ньому. Її не допомагає! Хлопці! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вимкніть тоді.
| |||
| |||
| Я не напористий Я просто дуже хотілося, щоб я щось .. так погано буде. Це все. Панічний момент, але своє знизився трохи 54C. Тим не менш гарячою, НЕ грав, хоча гра. Також я вимкнув його, відключив GPU і чистити всю пил всіх вболівальників, але все ще нічого, по крайней мере, пішов униз. Завдяки Дейв. |
|
| |||
| |||
| Фіксований, виявляється, до повної перезавантаження використовувати RivaTuner для підвищення вентилятор з 59% до 100%. Спасибі, що повідомили мені мої Vent напругу після однак, пом'якшив: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| це overlclocked? що картки це?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Ба проблема вирішена
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, 59C це зовсім не погано. Чорт, навіть багато хто з оверклокерів запустити 55-60C на своїх процесорів, набагато менше своїх графічних процесорів, які одержують гарячим способом. НЕ PANIC
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Знадобиться допомогу, щоб побудувати цей ПК необхідно відповісти ASAP | Cew27 | Генеральний обладнання чат | 29 | 10 березня 2008 13:48 |
| Швидкий відповідь не працює | evilfantasy | Community News & чат | 3 | 11 лютого 2008 12:38 |
| Розділ skrink, мають потребу в якнайшвидшому відповіді! | Cew27 | Операційні системи Windows | 3 | 31 січня 2008 13:32 |
| Хочете отримати швидку відповідь на якої операційної системи? | craiig | Операційні системи Windows | 2 | 27 січня 2008 11:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |