![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имах Dell десктоп и в миналото, но аз никога не са наричали го Dell вече откакто ми беше направил много промени. Този път реших да я дам на нова дънна платка и нов CPU да ускори нещата малко. Моят изграждане; - Asus P5K. - Q6600. - NVidia 8600GTS. - 4GB RAM (4x1GB - Кингстън). - WD HDD (160GB @ 7200rpm). - ANTEC TruePower (450W). - Вентилатор, CD устройство и др. Мисля, че те са успешно събра всичко, но явно не е, тъй като всеки път, когато се опитате да включите компютъра си (W / A кламер, тъй като имам никакъв случай не още), мой гост екрани черно. Имам свързано на 24-пинов и 4-пинов мощност на моя дънна платка, имам свързан 4-пинов мощност към моята графична карта, мисля, че го е направил всичко. Дискът ми прави свой ред, ще може да отвори ми CD устройство и моите CPU фен и се превръща ... но си остава черен екран. Аз опитах да се използват различни графични карти, същият резултат. Може някой да ми помогне разрешите този проблем, кажете ми какво може да е наред? |
|
| |||
| |||
| Мислиш ли, дори не се BIOS екрана? Или е по-късно се празен екран щото на ОС е невалиден?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Аз дори не се BIOS екран, да получа нищо. Когато включите монитора ми всичко се казва, "Няма вход". |
|
| |||
| |||
| Имате ли XP 32bit? 4GB RAM е повече от това, ще се справят. Също така проверете eegit: сте включен монитора в борда графики по погрешка? Дали вентилатор работи на вашия графична карта? Всеки издава сигнал при стартиране?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Вземи си GB и проверете отново. |
|
| |||
| |||
| Оо Опа. След като се вземат в непосредствена близост в памет (щеше да вземе 1 пъча) забелязах, че само 553Mhz ... докато дънната ви нужни само 800 и повече. Darnnn, sorryy за моята noobishness момчета lolll. |
|
| |||
| |||
| Ами един или друг начин ние имам към дъното от него! Ние всички правя глупави неща понякога! Изглежда, че сте 4GB на памет за продажба!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Щях да кажа, то ще бъде овен и pondered този проблем, когато дойде в нея също
| |||
| |||
| Shittt това е гадно. Току-що купих моята памет като преди 2 месеца .. ARG. Продавачите може все още да го върна, teehee. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Черен екран на зареждане | Weg | Windows операционни системи | 1 | 28-ми октомври 2009 11:56 |
| Екран Goes Черен | katiecoos | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 15 Юни 2008 07:49 |
| Черен екран при стартирането | MightyKing | Общи Софтуер Чат | 2 | 18 май 2008 г. 13:56 |
| Черен екран след натоварване | Zen2007 | Windows операционни системи | 8 | 22 април 2008 16:57 |
| Gateway - черен екран. | mandymariee | Графика на карти & Монитори | 2 | 26-ти септември 2007 17:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |